Saç Kesim Şekilleri Ne yaptim ben :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Bazen benim de kaziyasim gelmiyor degil
Sacim belime kadar. Sicakta cekilmiyor. Topuz yapmaktan sacim bir hal oldu. Cok da dokuluyor. Ben su kenarda azcik dusuneyim ben de mi yapsam diye

Adam sok gecirecek; )
Hep yapmak istedigim sey vallahi. Aktris filan olsam filmde rol geregi kestirsem Durduk yere cesaret edemiyorum da.

Bazen benim de kaziyasim gelmiyor degil
Sacim belime kadar. Sicakta cekilmiyor. Topuz yapmaktan sacim bir hal oldu. Cok da dokuluyor. Ben su kenarda azcik dusuneyim ben de mi yapsam diye
Aynen cok uzundu ve avuc avuc dokulmeye baslamisti. Bir de banyo sonrasi kurutmazsam migren geliyordu o yuzden kestirdim ama bu kadar kisa da istememistim.
Esin ne dedi onu anlat
Daha gelmedi bugun isten direk futbol oynamaya gidecek. Dondugunde cocuklarla uyumus olayim bari
Adam sok gecirecek; )
Hep yapmak istedigim sey vallahi. Aktris filan olsam filmde rol geregi kestirsem Durduk yere cesaret edemiyorum da.
Ben de ilk kez cesaret ettim liseden beri

Ben de seviyorum ama esimi zar zor ikna edip sunu kestirmeye gittim kuafore

Soyle.ciktim

ya bu kadar köklü değişikliklerde sonuç güzel de olsa insan uzun bir süre alışamıyor,
ben de geçen hafta bir anlık geldiler saçımı siyaha boyadım (sarışınım) her gören beğeniyor ama ben çok mutsuzum hala, saç siyah, kaş kirpik sarı, surat kireç beyazı, makyajla iyi de makyajsız zombi gibiyim, cilt kusurlarım falan da iyice ortaya çıktı, tatilde ne yapacağım makyajsız bilmiyorum, tekrar açayım desem yanar
yani eşekten düşenin halinden anlıyorum maalesef

Çıktığınız hal yıkılıyooo

Polonyalilara benzetirler artik tatilde
Turklerde siyah kas sari sac olur genelde

Yine seksapel bi iletisimimiz vardi hic yoktan. Simdi gercek asker arkadasi olucaz

Polonyalilara benzetirler artik tatilde
Turklerde siyah kac sari sac olur genelde

Artik polonyaliya mi benzetirler zombi geldi kac kac diye topuklarlar mi bilmiyorum
Kafami bol deniz ve gunese maruz bırakıp bir ton acilmasini umacagim
Bu arada forumda sac uzatma yöntemleri kisminda turp kürü, sinameki kürü falan var bir dene onlari. Restorex in sac uzatma sampuani da bende ise yaramisti

Sacimi acele uzatmam sart degil, saglikli uzasin yeter ki. Bu konuda tavsiyen var mi

Böyleyse iyi ,giderin var

Sacimi acele uzatmam sart degil, saglikli uzasin yeter ki. Bu konuda tavsiyen var mi

Benim sacim komple yanmisti, plastik gibi olmustu, oyle olunca baya bi kestirdim ama yine uclar fenaydi, uzamasi icin restorex, uclar icin selektive amino keratin sac kremi kullandim. Ama asıl kurtarici organik hindistancevizi yagi oldu, sabahtan komple sacima hindistancevizi yağı surup aksam yikiyordum, yikama sonrasi da uclara elseve mucize yag surdum. O sentetige donusmus saclar bile duzeldi, uzadi, cok guzel oldu ama bir anlık gaza gelip siyaha boyadim iste, ille mahvedicem :)

Ben de aldim hindistan cevizi yagi ama sicakta eriyince duru renkte bi yag oldu icinde pamukcuklar gibi beyaz kaldi az bi. Kokusu da aycicek yagi gibi guvenemedim
Boyle mi olur normalde. Yoksa baska bi marka daha aliyim

Ay hic gulesi yoktu. Siz cok yasayin emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…