- 5 Mayıs 2013
- 33.872
- 41.423
- 798
Aynen cok uzundu ve avuc avuc dokulmeye baslamisti. Bir de banyo sonrasi kurutmazsam migren geliyordu o yuzden kestirdim ama bu kadar kisa da istememistim.Bazen benim de kaziyasim gelmiyor degil
Sacim belime kadar. Sicakta cekilmiyor. Topuz yapmaktan sacim bir hal oldu. Cok da dokuluyor. Ben su kenarda azcik dusuneyim ben de mi yapsam diye
Daha gelmedi bugun isten direk futbol oynamaya gidecek. Dondugunde cocuklarla uyumus olayim bariEsin ne dedi onu anlat
Ben de ilk kez cesaret ettim liseden beriAdam sok gecirecek; )
Hep yapmak istedigim sey vallahi. Aktris filan olsam filmde rol geregi kestirsemDurduk yere cesaret edemiyorum da.
Ben de seviyorum ama esimi zar zor ikna edip sunu kestirmeye gittim kuaforeşekilli bir kafa ve güzel bir yüze kısa saç kadar yakışan bişey yok,
hep isteyip hiç cesaret edememişimdir.
şu güzelliklere bakar mısınız ya
Eki Görüntüle 2034030 Eki Görüntüle 2034031 Eki Görüntüle 2034032
Aynen cok uzundu ve avuc avuc dokulmeye baslamisti. Bir de banyo sonrasi kurutmazsam migren geliyordu o yuzden kestirdim ama bu kadar kisa da istememistim.
Daha gelmedi bugun isten direk futbol oynamaya gidecek. Dondugunde cocuklarla uyumus olayim bari
Ben de ilk kez cesaret ettim liseden beri
Ben de seviyorum ama esimi zar zor ikna edip sunu kestirmeye gittim kuafore
Eki Görüntüle 2034034
Soyle.ciktim
Eki Görüntüle 2034035
Gercek yilan mi ? Asla suremem ya. Bitkisel sarimsak falan ise yariyomus galiba
Çıktığınız hal yıkılıyoooAynen cok uzundu ve avuc avuc dokulmeye baslamisti. Bir de banyo sonrasi kurutmazsam migren geliyordu o yuzden kestirdim ama bu kadar kisa da istememistim.
Daha gelmedi bugun isten direk futbol oynamaya gidecek. Dondugunde cocuklarla uyumus olayim bari
Eki Görüntüle 2034034
Soyle.ciktim
Eki Görüntüle 2034035
Ay yarıldımAman boşver zaten asker arkadaşı gibi değil miydiniz? Geldiğinde naber kardo? Aç mısın mutfakta birkaç birşey var al tırtıkla işte de ensesine bi şaplak atıp
Saçım uzunken ne ilgi gösterdin de sanki de laf ederse de :)
Polonyalilara benzetirler artik tatildeya bu kadar köklü değişikliklerde sonuç güzel de olsa insan uzun bir süre alışamıyor,
ben de geçen hafta bir anlık geldiler saçımı siyaha boyadım (sarışınım) her gören beğeniyor ama ben çok mutsuzum hala, saç siyah, kaş kirpik sarı, surat kireç beyazı, makyajla iyi de makyajsız zombi gibiyim, cilt kusurlarım falan da iyice ortaya çıktı, tatilde ne yapacağım makyajsız bilmiyorum, tekrar açayım desem yanar
yani eşekten düşenin halinden anlıyorum maalesef
Yine seksapel bi iletisimimiz vardi hic yoktan. Simdi gercek asker arkadasi olucazAman boşver zaten asker arkadaşı gibi değil miydiniz? Geldiğinde naber kardo? Aç mısın mutfakta birkaç birşey var al tırtıkla işte de ensesine bi şaplak atıp
Saçım uzunken ne ilgi gösterdin de sanki de laf ederse de :)
Polonyalilara benzetirler artik tatilde
Turklerde siyah kac sari sac olur genelde
Sacimi acele uzatmam sart degil, saglikli uzasin yeter ki. Bu konuda tavsiyen var miArtik polonyaliya mi benzetirler zombi geldi kac kac diye topuklarlar mi bilmiyorum
Kafami bol deniz ve gunese maruz bırakıp bir ton acilmasini umacagim
Bu arada forumda sac uzatma yöntemleri kisminda turp kürü, sinameki kürü falan var bir dene onlari. Restorex in sac uzatma sampuani da bende ise yaramisti
Böyleyse iyi ,giderin varKizlar saclarimi bi hisimla 6 numaraya vurdum
Kinali yapincaktan beter. Sac spreyiyle biraz sekil verdim fena durmadi am esim eve gelince hirsiz girmis sanabilir
Kulaklarima kupe de taktim rimel falan surdum asker gibi gorunmemek icin baska napayim
Bir de esim yillardir ancak kisa bob saca izin vermisti(razi gelmek manasinda) Kuaforun biri mahvetti saclarimi kac haftadir aynaya bakasim gelmiyordu. Bugun biraz duzelteyim uclardan derken kendimi soyle buldum
Eki Görüntüle 2034023
Foto da size hediyem olsun.
Bu sen degilsin demeyin temsilidir
Sacimi acele uzatmam sart degil, saglikli uzasin yeter ki. Bu konuda tavsiyen var mi
Ben de aldim hindistan cevizi yagi ama sicakta eriyince duru renkte bi yag oldu icinde pamukcuklar gibi beyaz kaldi az bi. Kokusu da aycicek yagi gibi guvenemedimBenim sacim komple yanmisti, plastik gibi olmustu, oyle olunca baya bi kestirdim ama yine uclar fenaydi, uzamasi icin restorex, uclar icin selektive amino keratin sac kremi kullandim. Ama asıl kurtarici organik hindistancevizi yagi oldu, sabahtan komple sacima hindistancevizi yağı surup aksam yikiyordum, yikama sonrasi da uclara elseve mucize yag surdum. O sentetige donusmus saclar bile duzeldi, uzadi, cok guzel oldu ama bir anlık gaza gelip siyaha boyadim iste, ille mahvedicem :)
Aynen cok uzundu ve avuc avuc dokulmeye baslamisti. Bir de banyo sonrasi kurutmazsam migren geliyordu o yuzden kestirdim ama bu kadar kisa da istememistim.
Eki Görüntüle 2034034
Soyle.ciktim
Eki Görüntüle 2034035
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?