Saç Kesim Şekilleri Ne yaptim ben :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Eşinizin tepkisini çok merak ettim gerçekten. Kafa yapınız güzel ise çok hoş durmuştur kesin. Bu tarz kesimlere koyu yeşil, platin sarı ve kızıl tonları güzel duruyor bence deneyin.

Resimdeki gibi guzelsen kiz versiyonu tabi kocan yeniden asik olur bence renklendir sacini mor yesil gibi boyat orjinal olursun

Eşinizin tepkisini çok merak ettim gerçekten. Kafa yapınız güzel ise çok hoş durmuştur kesin. Bu tarz kesimlere koyu yeşil, platin sarı ve kızıl tonları güzel duruyor bence deneyin.

şimdi bu saça bi dövme çok güzel gider

Arkadaslar naptiniz durun. Kocam anadolu erkegi adamin yuregine inecek. Su kisa saca bi alistiralim hele. Yavas yavas gelin
Kendinmi kestin ?
Sacların kıvırcıksa yazık
Bildigin makinaya vurdum
Duz sacliyim niye oyle dedin

Cok guldum ya ifade edis bicimine

Arkadaslar naptiniz durun. Kocam anadolu erkegi adamin yuregine inecek. Su kisa saca bi alistiralim hele. Yavas yavas gelin

Bildigin makinaya vurdum
En azından düz saç biraz uzayınca şekle girer kıvırcık olsa merinos koyunu gibi gezerdin

Yok gec gelecek bugun
Adam 10 yildir saclarini hep ayni sekil ve ayni uzunlukta kestirir. Dusun halimi
Yanılıp da uyumayın hırsız sanabilir bir de başınıza bir örtü geçirin girdikten sonra ta taaaaaa diye açarsınız

Bildigin makinaya vurdum
Olmusken hepsinin sokunu birden yasasin bende uclara attircam renk kocam sevmez soylemeden olduda bitti yaptircam

Ben de hem guluyorum hem yaziyorum ama esimin gelme saati yaklastikca yusuf yusufum bi yandan :d
Ya uzuyorlar hem de cok cabuk. Ben cok kestirdim. Haftada bir zeytinyagi falan sur diplerine bakim yap daha da cabuk uzar. Esin de her seyini sana gore ayalamiyordur zaten bosver. Degisiklik olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…