- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
Resimdeki gibi guzelsen kiz versiyonu tabi kocan yeniden asik olurbence renklendir sacini mor yesil gibi boyat orjinal olursun
Eşinizin tepkisini çok merak ettim gerçekten. Kafa yapınız güzel ise çok hoş durmuştur kesin. Bu tarz kesimlere koyu yeşil, platin sarı ve kızıl tonları güzel duruyor bence deneyin.
şimdi bu saça bi dövme çok güzel gider
Bildigin makinaya vurdumKendinmi kestin ?
Sacların kıvırcıksa yazık
Cok guldum ya ifade edis bicimineKizlar saclarimi bi hisimla 6 numaraya vurdum
Kinali yapincaktan beter. Sac spreyiyle biraz sekil verdim fena durmadi am esim eve gelince hirsiz girmis sanabilir
Kulaklarima kupe de taktim rimel falan surdum asker gibi gorunmemek icin baska napayim
Bir de esim yillardir ancak kisa bob saca izin vermisti(razi gelmek manasinda) Kuaforun biri mahvetti saclarimi kac haftadir aynaya bakasim gelmiyordu. Bugun biraz duzelteyim uclardan derken kendimi soyle buldum
Eki Görüntüle 2034023
Foto da size hediyem olsun.
Bu sen degilsin demeyin temsilidir
Ovvv o zaman sakıncalı... Birader naber deyip enseye tokat atmasa bariArkadaslar naptiniz durun. Kocam anadolu erkegi adamin yuregine inecek. Su kisa saca bi alistiralim hele. Yavas yavas gelin
En azından düz saç biraz uzayınca şekle girer kıvırcık olsa merinos koyunu gibi gezerdinArkadaslar naptiniz durun. Kocam anadolu erkegi adamin yuregine inecek. Su kisa saca bi alistiralim hele. Yavas yavas gelin
Bildigin makinaya vurdum
Duz sacliyim niye oyle dedin
Yok gec gelecek bugunOvvv o zaman sakıncalı... Birader naber deyip enseye tokat atmasa barigördü mü peki saçınızı ?
Lavanta kürüSacimi acele uzatmam sart degil, saglikli uzasin yeter ki. Bu konuda tavsiyen var mi
Ay hahahahahhaEn azından düz saç biraz uzayınca şekle girer kıvırcık olsa merinos koyunu gibi gezerdin
Yanılıp da uyumayın hırsız sanabilirYok gec gelecek bugun
Adam 10 yildir saclarini hep ayni sekil ve ayni uzunlukta kestirir. Dusun halimi
Yanılıp da uyumayın hırsız sanabilirbir de başınıza bir örtü geçirin girdikten sonra ta taaaaaa diye açarsınız
Dese de artık geri dönüşü yok ama olmuştur ya. :) Ama öyle açmayın kapıyı ciddi diyorum tanımaz etmez gece gece
Ufff insallah kotu bi sey deyip canimi sikmaz. Inan mavi renge boyatirim inadina
Olmusken hepsinin sokunu birden yasasinArkadaslar naptiniz durun. Kocam anadolu erkegi adamin yuregine inecek. Su kisa saca bi alistiralim hele. Yavas yavas gelin
Bildigin makinaya vurdum
Duz sacliyim niye oyle dedin
Kirmizi donu kafama mi giyeyimİnanılır gibi değil. Kırmızı don giy diyen yok. En gerekli zamanda hem de.
Kirmizi donu kafama mi giyeyimevde donla da gezemeyecegime gore ilk sok icin bi etkisi olmaz yani
Aksam aksam öldürdun gulmekten insafsizKirmizi donu kafama mi giyeyimevde donla da gezemeyecegime gore ilk sok icin bi etkisi olmaz yani
Ben de hem guluyorum hem yaziyorum ama esimin gelme saati yaklastikca yusuf yusufum bi yandan :dAksam aksam öldürdun gulmekten insafsizKafaya don olmaz da cileklinin dedigi gibi bir esarp falan tak.
Ben de hem guluyorum hem yaziyorum ama esimin gelme saati yaklastikca yusuf yusufum bi yandan :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?