Ben de aldim hindistan cevizi yagi ama sicakta eriyince duru renkte bi yag oldu icinde pamukcuklar gibi beyaz kaldi az bi. Kokusu da aycicek yagi gibi guvenemedim
Boyle mi olur normalde. Yoksa baska bi marka daha aliyim
Zaten kestikten sonra yikadim. Direk kuruduÜniversitede bunun bi tık uzununu kullandım. Çok rahattı,yıka çık..
Hafif bi makyaj,tek taş küpeler,üst delik varsa uzun tek zincir küpe tamam işte fıstık gibi.. keşke imkanım olsada kestirsem,özendim..Zaten kestikten sonra yikadim. Direk kurudu
Yok kuaforun kestigi o kadar kotuydu ki her aynaya baktigimda sinirden deliriyordum. Simdi bakinca hosuma gidiyor. Biraz uzun bakarsam hadi len ordan diye saplak atasim geliyor kendimeAyyy bende yapmıştım böyle , 6 ay aynaya bakamamıştım , gözüm aynaya değince ağlama geliyorduson 3 senedir kırık bile aldırmıyorum o bende nasıl bir travma yaptı düşün
Ben iğrenç olmuştum , umarım sana yakışmıştır
Hahah benimki de uzun istiyordu 7 yildir kestirmedim.Cesarete bayıldımm, asla yapamayacağım bir şey...
Eğer yüzün çok zayıf değilse yakışmıştır hatta kıvanç yerine kendi fotonu görsek daha iyi :))
Eşimde hiç sevmez kısa saç hatta küt bile sevmez illa belimde olacak 5 cm aldırsam kıyamet koparıyor, sendeki cesaret çok iyi...
Çok yakışıklı olmuşsun benceKizlar saclarimi bi hisimla 6 numaraya vurdum
Kinali yapincaktan beter. Sac spreyiyle biraz sekil verdim fena durmadi am esim eve gelince hirsiz girmis sanabilir
Kulaklarima kupe de taktim rimel falan surdum asker gibi gorunmemek icin baska napayim
Bir de esim yillardir ancak kisa bob saca izin vermisti(razi gelmek manasinda) Kuaforun biri mahvetti saclarimi kac haftadir aynaya bakasim gelmiyordu. Bugun biraz duzelteyim uclardan derken kendimi soyle buldum
Eki Görüntüle 2034023
Foto da size hediyem olsun.
Bu sen degilsin demeyin temsilidir
Kizlar saclarimi bi hisimla 6 numaraya vurdum
Kinali yapincaktan beter. Sac spreyiyle biraz sekil verdim fena durmadi am esim eve gelince hirsiz girmis sanabilir
Kulaklarima kupe de taktim rimel falan surdum asker gibi gorunmemek icin baska napayim
Bir de esim yillardir ancak kisa bob saca izin vermisti(razi gelmek manasinda) Kuaforun biri mahvetti saclarimi kac haftadir aynaya bakasim gelmiyordu. Bugun biraz duzelteyim uclardan derken kendimi soyle buldum
Eki Görüntüle 2034023
Resimdeki gibi guzelsen kiz versiyonu tabi kocan yeniden asik olurKizlar saclarimi bi hisimla 6 numaraya vurdum
Eki Görüntüle 2034023
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?