Saç Kesim Şekilleri Ne yaptim ben :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Ben de aldim hindistan cevizi yagi ama sicakta eriyince duru renkte bi yag oldu icinde pamukcuklar gibi beyaz kaldi az bi. Kokusu da aycicek yagi gibi guvenemedim
Boyle mi olur normalde. Yoksa baska bi marka daha aliyim

Evet sicakta eriyor ama benimki yine ayni hindistan cevizi kokuyor, icinde putur de yok, organik sertifikasi gratisten almistim.

Ayyy bende yapmıştım böyle , 6 ay aynaya bakamamıştım , gözüm aynaya değince ağlama geliyordu son 3 senedir kırık bile aldırmıyorum o bende nasıl bir travma yaptı düşün

Ben iğrenç olmuştum , umarım sana yakışmıştır

Cesarete bayıldımm, asla yapamayacağım bir şey...

Eğer yüzün çok zayıf değilse yakışmıştır hatta kıvanç yerine kendi fotonu görsek daha iyi :))

Eşimde hiç sevmez kısa saç hatta küt bile sevmez illa belimde olacak 5 cm aldırsam kıyamet koparıyor, sendeki cesaret çok iyi...

Gecmis olsun :) yuzunuzu bilmiyoruz belkide cok yakismistir gerci.. Cok rahatsiz olursaniz renkli renkli bandana , şapka falan alin kendinize yaza uygun..

Istemsizce güldüm allah iyiliginiz versin vallahi bu aralar tam aklimdan geçen sey ama totom yemiyor isin doğrusu ben yaptirsam Kıvanç da benden güzel durur orasi da ayri mevzu

Yok kuaforun kestigi o kadar kotuydu ki her aynaya baktigimda sinirden deliriyordum. Simdi bakinca hosuma gidiyor. Biraz uzun bakarsam hadi len ordan diye saplak atasim geliyor kendime

Hahah benimki de uzun istiyordu 7 yildir kestirmedim.
Yatti balik yan gitti napalim
Telde sana kotu bi suprizim var dedim ne diye cok sordu ama soylemedim

Çok yakışıklı olmuşsun bence

Çok kısa olmuş evet ama yakışıyorsa sorun yok, uzayacak nasıl olsa. Ara sıra saç bandı, eşarp falan takıp değişik bir hava da verebilirsiniz.

bende kısa saçı çok severim.
uzun sactan hoşlanmıyorum.
azıcık uzasin elimde makas ayna karşısında buluyorum kendimi.
dışarda da böyle kısa sacli bayanlar daha çok dikkatimi çekiyorne güzel kadın babında yani:))
uzar yine ne olacak bir kaç haftaya.
siz begendiyseniz sorun yok.
güle güle kullanın

Bence çok yakışıklı olmuşsun

Resimdeki gibi guzelsen kiz versiyonu tabi kocan yeniden asik olur bence renklendir sacini mor yesil gibi boyat orjinal olursun

Boyle saç kullanan oyuncuanneyi biliyorum, yakistiriyorum da, kullanmasi da kolay olur valla benim de aklimdan geciyor. Belimdeki saçi bu yaz omzuma kadar kestirdim, ilk adim olarak =)

Oh eline sağlık ben de istiyorum saçımı kazımayı ama cesaret edemiyorum sana gıpta ettim. Kardeşim bi ara kazıtmıştı bence gayet feminen görünebilen bi saç. Küpeler rimel güzel fikirler. Ters köşe yapmak için çiçekli uçuş uçuş elbiseler giyin süper duruyor. Küçük renkli taşlı küpelerle renk renk fularlar ya da tasmaya benzer ama narin kolyeler de hoş durur. Bence püf noktası o erkek traşıyla en bohem kadınsı şeyleri biraraya getirmek. Güle güle kullanın eşiniz ilk anda gıcıklanırsa da takmayın nasılsa gözü alışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…