• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin doğum gününde iş yerinde süpriz yapsam

Ay 😂😂😂😂
Çok komik olur. Gerçekten aşırı komik olur.
İşyerinde doğumgünü kutlanırsa oradakiler kutlarlar sizin çoluk çocuk gitmeniz cidden aşırı komik olur.
Ve kıskançlıktan gittiğiniz direkt belli de olur. Kendinizi de adamı da rezil etmeyin bence 😂😂
Velisi gibi olur ay
Gerçekten bu tarz düşünceler mesela vizyonsuzluk mu ozguvenasizlik mi bilmiyorum hani 47 yasindayim tamam ama 27 yaşındayken de yapmazdım bunu
Bazı insanların düşünce biçimi bana çok değişik geliyor hiç anlayamıyorum ne denir ki bak böyle olmaz mı desek kendini geliştir mi desek bak adam ekmek parası için çalışıyor kiskanmak nedir mi desek tüm kadınlar eşinize ölmüyor bu adamların totişlerini böyle kaldırmayın mi desek bilemedim ay ne desek

Arkadaşlara katılıyorum,eşinizin doğum gününü evde kutlayın ne işiniz var çoluk cocuk gidip doğum günü kutlayacaksınız,iş arkadaşları birbirleri arasında jest yapıyor pasta alarak hicbirinin ailesi gelmiyordur.

iş arkadaşları arasında dalga malzemesi yapmayın eşinizi.

Aksam görüşmeyecekseniz okey ama adam eve gelecek özel biseyler olsun. Çiçek gönderin ya da göndermeyin. Kıskanacak ne var ki ofistekileri bu saçma geldi

merhaba arkadaşlar benim eşim şirkete çalışıyor mesela bir odada 7 kişi çalışıyorlar ve o odadakiler herkesin doğum günü biliyorlar doğum günlerinde pasta alarak supriz yapıyorlar benim eşimin doğum günüde 2 ocakta acaba pasta alıp gidip supriz yapsam iki yaşındaki oglumla nasıl olur bide yani biraz kıskanıyorum bensiz oradakiler eşimin doğum gününü kutlayacak böyle bişe düşündüm bide biraz çekiniyorum acaba oradakiler ne tepki verir diye gereksiz bulurlarmı
Diğer çalışanlarla yakın olsanız birlikte organize edebilirdiniz. Ama bu şekilde çok garip olur. Çocukla gideceksiniz bir de olmaz yani. Akşam için birlikte program yapsanız daha iyi olur. Bir de naçizane tavsiyem erkeklere sürpriz falan yapmak pek yakışmıyor, çok şımartmamak lazım.

İş ortamına göre değişir. Bizim çalışma ortamımıza gelmiş olsaydınız, kimse kıskançlık olarak algılamaz ve saçma bulmazdı. Hatta herkesin hoşuna giderdi.(Küçük çaplı imalathane)
Sizin eşiniz bir ofis ortamında çalışıyor ,komik ve gereksiz bulunabilir en basitinden.

Cocukla ikiniz az olur kayinvalde kapinpeder gorumce kayin sonracigima sizin anneniz babaniz kardesleriniz kuzenler muzenler bi 20-30 kisi toplanip oyle gidin. Minnoşu sahipsiz sanmasinlar 🤣🤣
Hepinize ayrı ayrı cevap vermeye üşendim gercektende kadın kadının duşmanı size bi soru sordum fikir almak için size kendinizce saçma gelebilir ama saygı çerçevesinde yorum yapabilirsiniz bu çok zor bişe degil konuyu ben dalga geçin diye açmadım size çok ayıp gerçekten

merhaba arkadaşlar benim eşim şirkete çalışıyor mesela bir odada 7 kişi çalışıyorlar ve o odadakiler herkesin doğum günü biliyorlar doğum günlerinde pasta alarak supriz yapıyorlar benim eşimin doğum günüde 2 ocakta acaba pasta alıp gidip supriz yapsam iki yaşındaki oglumla nasıl olur bide yani biraz kıskanıyorum bensiz oradakiler eşimin doğum gününü kutlayacak böyle bişe düşündüm bide biraz çekiniyorum acaba oradakiler ne tepki verir diye gereksiz bulurlarmı
Bi gün önce gece 12 den sonra evinizde kutlayın, alın bi pasta koyun dolaba eşinizden gece dolap dan birşey isteyin görünce sürpriz olsun. Yani çocuğu alıp ofisine gitmek çok saçma, sanki okuldaki diğer çocuğunuza supriz yapmaya gidiyorsunuz gibi, gözümde ilk bu canlandı. Bence yapmayın

Şöyle bir kıskanç kadın olamadım ona yanarım

Hepinize ayrı ayrı cevap vermeye üşendim gercektende kadın kadının duşmanı size bi soru sordum fikir almak için size kendinizce saçma gelebilir ama saygı çerçevesinde yorum yapabilirsiniz bu çok zor bişe degil konuyu ben dalga geçin diye açmadım size çok ayıp gerçekten
İşte düşünün burda bile böyle komik bulunduysa gerçekte insanlar neler neler düşünür

Ofis ortamına göre değişir bence. Benim tüm iş arkadaşlarımı eşim tanır. Beraber yemeklere filan gideriz eğleniriz. O yüzden eşim gelse kimse anormal karşılamaz. Ama daha resmi bi ortamsa garip kaçabilir.

Ama komik olmamış mı gerçekten.Çekilin ben falancanın eşiyim gibi olmaz mı?Çocukça geldi bana

Bu kadar zorbalayacak ne var ortada yahu. Kadın böyle bişey düşünmüş sizin düşüncenizle aynı değil. Ve fikir tavsiye istemiş. Doğru düzgün açıklama yapmak var bide kreş değil yok çocuk az kayınvalideni de al. Vs bu kadarı da ayıp. Yüz yüze görüştüğünüz bir arkadaşınız sorsa belki daha yumuşak ifade edersiniz kırılmasın diye. Ama burda yazıp çıkacağınız bir uygulama diye kırılmış üzülmüş umurlarında değil
Çok üzüldüm bu yaklaşımlara.

Eşim yanımda oturuyor sesli okudum. "Bana öyle bir şey yapsan çok kızarım, rezillik resmen iyi ki böyle antin kuntin hevesleri olan bir kadın değilsin" dedi. Eşimin işi böyle ofis ortamı değil keşke olsaydı. Beni çok kızdırdığında pasta alıp pat diye giderdim sinir olsun diye asjdkfkfk

E yaparsan bunun on katı dalga geçecekleri için eşin de sinir olacak sana 😂😂 dalga geçerler çünkü

Back
X