• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin doğum gününde iş yerinde süpriz yapsam

Bu kadar zorbalayacak ne var ortada yahu. Kadın böyle bişey düşünmüş sizin düşüncenizle aynı değil. Ve fikir tavsiye istemiş. Doğru düzgün açıklama yapmak var bide kreş değil yok çocuk az kayınvalideni de al. Vs bu kadarı da ayıp. Yüz yüze görüştüğünüz bir arkadaşınız sorsa belki daha yumuşak ifade edersiniz kırılmasın diye. Ama burda yazıp çıkacağınız bir uygulama diye kırılmış üzülmüş umurlarında değil
Çok üzüldüm bu yaklaşımlara.
Aslinda tepki alan kisim masumane bir supriz degil
Orda arkadaslariyla kutlamasini kiskaniyorum demis, ona tepki verdiklerini dusunuyorum
Nesini kiskanmis, ortamda kiskanacagi biri mi var
Bir olay mi yasamis
Hicbir sey aciklamamis
Insanlara tuhaf ve cocukca geldi haliyle
Jest yapmak istiyorsa cikolata buketi yollasin isyerine
Esi de esim yollamis diye ikram etsin arkadaslarina
Hosluk olur
Ama o orda bulunmak istiyor
Ha esinin is arkadaslariyla ozel hayatinda da piknikti dogumdu gorusuyor olurlar o zaman gerekli samimiyet oldugu icin kimse garipsemez o ayri bi durum olurdu
Bu sekilde sizce de tuhaf degil mi

Bu kadar zorbalayacak ne var ortada yahu. Kadın böyle bişey düşünmüş sizin düşüncenizle aynı değil. Ve fikir tavsiye istemiş. Doğru düzgün açıklama yapmak var bide kreş değil yok çocuk az kayınvalideni de al. Vs bu kadarı da ayıp. Yüz yüze görüştüğünüz bir arkadaşınız sorsa belki daha yumuşak ifade edersiniz kırılmasın diye. Ama burda yazıp çıkacağınız bir uygulama diye kırılmış üzülmüş umurlarında değil
Çok üzüldüm bu yaklaşımlara.
Bu yaklaşıma da bayılıyorum. Yüz yüze görüştüğüm arkadaşıma daha beterlerini söylerim muhtemelen. Aklıma geldikçe dalga geçerim bu fikrinden dolayı. Yetmez bolca da zorbalarım. Buradaki insanları tanımıyorum diye daha yumuşak davranıyorum çoğu zaman.

Şöyle bi buket gönder
Çocukla şirkette ne işiniz var 😔

Eklentiler

• 490f77f3-a006-49d6-93a9-175db9514ea9.webp
    490f77f3-a006-49d6-93a9-175db9514ea9.webp
    108,4 KB · Görüntüleme: 84
Hepinize ayrı ayrı cevap vermeye üşendim gercektende kadın kadının duşmanı size bi soru sordum fikir almak için size kendinizce saçma gelebilir ama saygı çerçevesinde yorum yapabilirsiniz bu çok zor bişe degil konuyu ben dalga geçin diye açmadım size çok ayıp gerçekten
Kadın düşmanı olsak çok iyi fikir hemen uygulayın derdik. Düşman olmadığımız için bir hemcinsimiz kendini ve eşini böyle saçma bir duruma sokmasın diye uğraşıyoruz. Burada aldığınız tepkinin on katı en iyi ihtimalle eşinizin arkasından konuşularak verilecek. Çok resmi bir ortam değilse yüzüne yüzüne dalga geçecekler. Adam rezil olacak.

Hepinize ayrı ayrı cevap vermeye üşendim gercektende kadın kadının duşmanı size bi soru sordum fikir almak için size kendinizce saçma gelebilir ama saygı çerçevesinde yorum yapabilirsiniz bu çok zor bişe degil konuyu ben dalga geçin diye açmadım size çok ayıp gerçekten
Bu yorumlarda sıktı yani. Olumsuz yorum gelince ya kadın kadının düşmanı oluyor ya da beddua ediliyor.
Siz gülünç duruma düşmeyin diye olumsuz yorum yapılıyor.

Bu yaklaşıma da bayılıyorum. Yüz yüze görüştüğüm arkadaşıma daha beterlerini söylerim muhtemelen. Aklıma geldikçe dalga geçerim bu fikrinden dolayı. Yetmez bolca da zorbalarım. Buradaki insanları tanımıyorum diye daha yumuşak davranıyorum çoğu zaman.
Bunu yapmak isteyen bir arkadaşım olsa suratına suratına gülerim ben valla. Komik çünkü.
Kendi gitmesi zaten absürtken bir elinde pasta bir elinde bebek gelen eşe herkes güler.
Komiğe komik demek ne zamandan beri zorbalamak oldu ki?

Anlıyorum

Önceden çalıştığım salonda 17 kişiydik 15 kadın 2 erkek. Erkeklerden biri yeni evliydi eşi de kıskanç sanırım sürekli arar dururdu toplantı da bile. Bu arada çalışanların cogu evli , 3 bilemedeniz 4 bekar var. Çok efendi saygılı biriydi yeni evlendi paraya ihtiyacı vardır diyerek hediye almak yerine altın yapalım verelim dedik patronlarimiz da çocuğun düğününe gidemedik siz topladiginizi toplayın ben ustunu tamamlarim dedi neyse. Doğum günü esi kucuk 1 2 kişilik postalardan almış iş yerine geldi Müşteriler falan da var youtubedan isimli müzik açmış içeri girdi konfetiyle 😂 gülsek ayıp olacak mecbur eşlik ettik. Esi optu etti biz de kutlayalım diye sıraya girdik esi aldı gitti bunu terasa kiskancligindan pastayı da mutfağa koymuş "şey canim bunu keser misin diye "( pasta tek kişilik ) 😂😂 sonradan patronumuz sagolsun pasta alıp geldi 2 tane 10 kişilik iş çıkışına yakın esi de bunu kapıda bekliyor planları varmis çıkışta diye ayak üstü kutladık hediyesini verdik hemen koştur koştur indi asagi esi hemen nerdesin ne işin var niye doğumgünü kutladılar 😂😂 kiyamam şimdi ne yapıyordur acaba boyle gulunc seylere gerek yok konu sahibi 🙏

Ne gereksiz düşünceleriniz var.. Biraz şu kocaların özel alanlarına saygı duyun.

Arkadaşlarıyla kutlasın, eşiniz kendini iyi hissedeceği bir ortamda mutlu olsun, egosu okşansın. Çok görmeyin yahu adama..

Sizinle çocuğuyla da evde kutlasın mutlu olsun olsun bitsin.

merhaba arkadaşlar benim eşim şirkete çalışıyor mesela bir odada 7 kişi çalışıyorlar ve o odadakiler herkesin doğum günü biliyorlar doğum günlerinde pasta alarak supriz yapıyorlar benim eşimin doğum günüde 2 ocakta acaba pasta alıp gidip supriz yapsam iki yaşındaki oglumla nasıl olur bide yani biraz kıskanıyorum bensiz oradakiler eşimin doğum gününü kutlayacak böyle bişe düşündüm bide biraz çekiniyorum acaba oradakiler ne tepki verir diye gereksiz bulurlarmı
Aynısını teyzem yaptığında eniştem olacak kişi "Burası resmi bir yer,saçma sapan ne yapıyorsun?" diye kadının ağzına tükürmüştü.Böyle bir tepki almayacağınızdan emin olabilirseniz yapın.

merhaba arkadaşlar benim eşim şirkete çalışıyor mesela bir odada 7 kişi çalışıyorlar ve o odadakiler herkesin doğum günü biliyorlar doğum günlerinde pasta alarak supriz yapıyorlar benim eşimin doğum günüde 2 ocakta acaba pasta alıp gidip supriz yapsam iki yaşındaki oglumla nasıl olur bide yani biraz kıskanıyorum bensiz oradakiler eşimin doğum gününü kutlayacak böyle bişe düşündüm bide biraz çekiniyorum acaba oradakiler ne tepki verir diye gereksiz bulurlarmı
Fikir sormuşsun biz de yapma diyoruz güzel kardeşim YAPMA İŞTE ne atarlanıyorsun

Kadın düşmanı olsak çok iyi fikir hemen uygulayın derdik. Düşman olmadığımız için bir hemcinsimiz kendini ve eşini böyle saçma bir duruma sokmasın diye uğraşıyoruz. Burada aldığınız tepkinin on katı en iyi ihtimalle eşinizin arkasından konuşularak verilecek. Çok resmi bir ortam değilse yüzüne yüzüne dalga geçecekler. Adam rezil olacak.
Uf kes tm çok bilmiş hepiniz başıma pıskolog oldunuz tm defol hadi yalla

Çok ama çok gereksiz
Arkadaşlarıyla doğum günü kutlasa ne olacak ?
Eşinize ev de bir sürpriz hazırlayın.
Kontrol etme bahanesiyle doğum günü kutlamaya çalışıyorsunuz resmen

Pek olgun bir fikir gibi gelmedi bana. Akşam evde güzel güzel kutlayabilirsiniz, bir ofis oetamının mesaisini bölmeye gerek yok. Ayrıca neyi kıskandığınızı anlamadım, işyerindeki doğum günü kutlamalarını öyle çılgın, unutulmaz bir parti gibi görmeyin, elbette mesai arkadaşları doğum gününü tebrik edecekler ve sonra herkes işine gücüne geri dönecek.

Back
X