• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin doğum gününde iş yerinde süpriz yapsam

Uf kes tm çok bilmiş hepiniz başıma pıskolog oldunuz tm defol hadi yalla

Şu üsluptan böyle saçma, bayağı bir doğum günü kutlama fikri gelmesi şaşırtmadı yaa hiç. Kocana güvenmiyorsun,iş yerinde doğum günü kutlayınca ne değişecek? Güvenin mi gelecek

merhaba arkadaşlar benim eşim şirkete çalışıyor mesela bir odada 7 kişi çalışıyorlar ve o odadakiler herkesin doğum günü biliyorlar doğum günlerinde pasta alarak supriz yapıyorlar benim eşimin doğum günüde 2 ocakta acaba pasta alıp gidip supriz yapsam iki yaşındaki oglumla nasıl olur bide yani biraz kıskanıyorum bensiz oradakiler eşimin doğum gününü kutlayacak böyle bişe düşündüm bide biraz çekiniyorum acaba oradakiler ne tepki verir diye gereksiz bulurlarmı
İşyerinde ekip arkadaşları doğumgünlerinde birbirlerine pasta keserler ve bu çok doğaldır, siz neyi kıskanıyorsunuz tam olarak

Bunun neresi özel bu haya genel kutlama olur. İş arkadaşı olsam durur durur kahkaha atardım biz ne yaşadık diye.

Çok istiyorsanız işyerine güzel bir hediye gönderin o gün, akşam da evinizde veya dışarda birlikte kutlayın.

Ben olsam yapmazdım. Ayrıca benimde bebeğim var. Ama ona ben tahammül ederim eşim tahammül eder. İnsanlar çalıştığı ortamda Bebek istemeyebilir ki bu çok doğal. Bende istemem.
Kıskanmaya gelirse konu, yanlış düşünceler ya. İnsanlar çalışıyor orada ya. Kimse kimseye meraklı değildir merak etmeyin. Evde baş başa kutlamak daha güzel bence

Onlar iş arkadaşları olarak kutlamak istiyolar. Aileleri dahil etmek isteselerdi birbirleriyle o şekilde anlaşırlardı zaten. Bence böyle bir şey yaparsanız tam bir buldumcuk gibi algılanırsınız. Kocanızı kıskandırmaya çalışıyosunuz gibi bir hava aldım nedense ama kimden neyden kıskandırıyosunuz çok saçma yani.

merhaba arkadaşlar benim eşim şirkete çalışıyor mesela bir odada 7 kişi çalışıyorlar ve o odadakiler herkesin doğum günü biliyorlar doğum günlerinde pasta alarak supriz yapıyorlar benim eşimin doğum günüde 2 ocakta acaba pasta alıp gidip supriz yapsam iki yaşındaki oglumla nasıl olur bide yani biraz kıskanıyorum bensiz oradakiler eşimin doğum gününü kutlayacak böyle bişe düşündüm bide biraz çekiniyorum acaba oradakiler ne tepki verir diye gereksiz bulurlarmı
bir gelenekleri varmış zaten niye ekstra bir şey çıkarıyorsunuz ? akşam kutlayın.

Çok saçma onlar ayrı kutlarlar siz başka bir organizasyon yapın.Zaten ortamın buram buram kıskançlık koktuğunu anlayacaklar işyerindekiler.Boş yere kendinizi bu hallere sokmayın

bana yapılmasınıda istemem, eşimde istemez, yorumlara katılıyorum. akşam başbaşa sofra, pasta vb. güzel bir akşam geçirmek varken iş yeri amatörce geldi bana

Kutla tabi ki. Hatta bence gelinliğini giyip de git. Sahipsiz sanmasınlar kocanı. Ne o öyle başka kadınlarla baş başa mum üflemeler falan hayırdır ?

Back
X