ne yarla nede yarsızz :(

zey_nep

Umudunu kaybetme...
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
810
767
358
hiç aklınızla kalbiniz arasında kaldınız mı :( beyniniz olmaz umut yok derken kalbiniz bırakma
sevginin arkasından git çabala diye :(

Konuyu biraz ayrıntılarıyla anlatırsan yardım edebiliriz diye düşünüyorum :31:

evet oldu mantıkla kalbim çelişti

kalbimi dinledim ama sonu hüsran

anladım ki mantıkla kalp ayrıldı mı karşında ki doğru insan değildir

Son 2 sene içinde, tahmin edemeyeceğin kadar çok kere bu ikilem içerisinde kaldım.
Her seferinde o sürekli " aşkının peşinden git, seven insan bu kadar kolay pes etmez, beni dinle,hem bak kaybedecek olsan ben konuşmazdım." diyen kalbimi, lanet kalbimi dinledim ve noldu ? En sonunda yine ben kaybettim. Kalbimi dinleyip defalarca şans verdiğim bir adam kalpsizdi çünkü.
Eğer karşında kalbi olmayan biri varsa ve en kötüsü sen o kalpsize aşıksan, kalbini arkanda bırakmanın dayanılmazlığına katlanıp, aklını dinlemelisin.Kalpsizlerle, kalben bağ kuramazsın çünkü.

Ve öğrendim ki, bir daha böyle bir ikilemde kaldığımda aklımı dinleyeceğim. Kalbini dinlemek, filmlerde mutlu sona ulaştırıyor ancak.

Şu an tam da öyle bir durumdayım ancak bilemiyorum hangisi doğru söylüyor, sadece acı çekiyorum ...

Hımm düşüneyim.... Öyle bir durumda kalmadım sanırsam çünkü hep tek taraflı oynarım

Iliskinin iyi ve kotu yonlerini not et, tart ve oyle karar ver.
Yarimle mutsuz olacagima, yarsiz kalip mutlu olmayi tercih ederdim.

Kaldık desek nolcak ; kalmadık desek nolcak ? Bize göre mi hareket ediceksin ? :ssz:

Sen en iyisi kendi derdini şöyle ayrıntılı bir şekilde anlat da; bizde ona göre yorumda bulunalım :ssz:

Evet kaldım böyle bir durumda.Ben yanlış olduğunu bile bile düzelecek umuduyla devam ettirmeye çalışırken o ayrıldı benden.İyi ki de ayrılmış.Şu an çok daha mutlu ve güzel bir hayatım var.Önemli olan senin mutlu olman.Kalbini seçmek seni mutsuz ediyorsa aklını seçmelisin..

aşık olan herkes bunu yaşar kim olursa olsun. aşk varsa unuttum deyince unutulmaz. peşinden gitmek istersin. ve saçma olanda aşık insanda bitmez tükenmez bir umut vardır...umut kaynağını aşktan alır...

Konuyu biraz ayrıntılarıyla anlatırsan yardım edebiliriz diye düşünüyorum :31:

erkek arkadaşım ya işin içinden çıkamıyorum ayrı yerledeyiz bazen durup dururken tiriplere giriyo ya 3 yıl olcak nerdeyse bazı şeyler birikte bende
ve artık kaldıramıyorum dayanamıyorum kalbim sevmekten wazgeçme diyo mantığım boşa kürek çekiyorsun olmaz diyo

Son 2 sene içinde, tahmin edemeyeceğin kadar çok kere bu ikilem içerisinde kaldım.
Her seferinde o sürekli " aşkının peşinden git, seven insan bu kadar kolay pes etmez, beni dinle,hem bak kaybedecek olsan ben konuşmazdım." diyen kalbimi, lanet kalbimi dinledim ve noldu ? En sonunda yine ben kaybettim. Kalbimi dinleyip defalarca şans verdiğim bir adam kalpsizdi çünkü.
Eğer karşında kalbi olmayan biri varsa ve en kötüsü sen o kalpsize aşıksan, kalbini arkanda bırakmanın dayanılmazlığına katlanıp, aklını dinlemelisin.Kalpsizlerle, kalben bağ kuramazsın çünkü.

Ve öğrendim ki, bir daha böyle bir ikilemde kaldığımda aklımı dinleyeceğim. Kalbini dinlemek, filmlerde mutlu sona ulaştırıyor ancak.

kafam çok karışıkk dayanamıyorum artık

kanın da alacak elbet ama terazide mantık daha ağır basacak, çünkü aynı eve girmeden önce ilk sırada olan aşk-sevgi aynı eve girince 2. hatta 3. sıraya kadar gerileyebiliyor.

bu farklı bir durum iki türlü değerlendırırım ben bu durumu, eğer umut yoksa hala sevmek ahmaklıktan baska bir şey değildir ve bu hanımlara cok kızarım..nelerdır bu umut olmadıgı durumlar,adam evlıdır yada nişanlı-sevgilisi vardır ,başkasını sevıyordur senı sewmedıgını ıstemedıgını dile getirmiştir vs. bunları bile bile sevmek akıl karı gelmıyor bana.

diğer durumlar biraz daha farklı adamın ne sevdıgı bellıdır ne sevmedıgı umut verıyordur yada sevıyordur ama yeterınce ılgılenmıyordur hadı bu durumlarda hala sevmek yıne neyse aslında hiç uğraşmaya değmez ama en azından ilk yazdıgım duruma gore bıraz daha normal..

Kaldık desek nolcak ; kalmadık desek nolcak ? Bize göre mi hareket ediceksin ? :ssz:

Sen en iyisi kendi derdini şöyle ayrıntılı bir şekilde anlat da; bizde ona göre yorumda bulunalım :ssz:

bn çok fazla sıkıntısını anlatabilen değilim herşeyi içime atıp duruyorum allah öyle bir huy wermiş ki içim doluyo doluyo ama anlatamıyorum
3 yıllık bir ilişkiö var ayrı memeleketlerdeyiz toplasan buluşmamız 5 defadır şaşıracaksınız ama doğru gelemiyo işlri war diye bahanemi desen yok olamaz
buna ramen bişey demedim bn hep sustum ne iyi günümde nede kötü günümde hiç yanımda olmadı olamadı içim kan ağlamasına ramen sustum olsun dedim
ve buna ramen en ufak bir sorunda bana mutlu değilm gibisinden şeyler diyo üzülüyorum böyle demesine artık kaldıramıyorum
ewlilik durumu wardı onu geçtim es geçtim artık dayanamadım patladım yanımdamısın ki dedim wakit geçirdiğimz mi var dedim kalkıp böyle şeyler diyon
haklı olmama ramen bana küsün o ben eşşeğimmm bn aptalımm gerçekten mantıklı düşününce yok diyorum bazen çok üzüyooo boğuyo ama işte kelbime laf geçiremiyorum
bu sadece bir kısmı işte bunun gibi çok şey :(

haykıra haykıra bağırmak ağlamak istiyorumm olmuyoo boğazımda kelimeler düğümlenmiş içimdekileri ona haykıra haykıra söylemek istiyorum ama yapamıyorum sadece susuyorumm:(

Back
X