Ben bu tür çaktırmadan duyduğum şeyleri lütuf olarak görüyorum. Bir kız arkadaşım vardı, çok çok yakın başka bir kız arkadaşımız hakkında öyle şeyler konuşmuştu ki. Ben huzursuz olduğum için onlarla daha az görüştüm. Düşündüm bu kişi benim için de başkalarına neler söylüyordur? Bir de sene olmuş 2020, Allah herkesin çocuğu olsun diye şart mı koymuş? Kim neden küssün? Rahminiz - yumurtalıklarınıza siz ayda bir içtima mı veriyorsunuz? Ben olsam döner kadına “ canım ben her gün onlarla konuşuyorum, gönüllerini alıyorum Ca derdim” deliye yatıp, aman ben öyle söylemek istemiyordum yok vs vs yan çizmelere başlayınca bir şey mi demiştin? Ben duymamıştım diye orada ufak bir kriz yaratırdım, eğlencesine. Hayat dram değil, yaşam eğer sağlıklı iseniz, biraz paranız varsa çok güzel. Her şeyin çaresi var, kendinizi bu kadar insanlara açık- meydan tahtası yapmayın. Siz siz olun her şeyde dram aramayın, çok büyük dert olmadan paylaşmayın. Ben hayatta bunu öğrendim. Çocuk hazır değiliz vs diye geçiştirin veya canım hiç seninle bu konuda konuşmak istemiyorum, özelim bu diye geçiştirin. Gerisi boş, üzülmeyin.