- 30 Kasım 2025
- 45
- 4
- 1
- 32
- Konu Sahibi kyglbaykus6
Uzun bir konu ama kısaca özet geçmek istiyorum. Ben 33 yaşında bir anneyim,evliliğimde bir süre sorunlar oldu herkes gibi 2 kere boşanma düşündük ama oglum için vazgeçildi. Sonrasında tabi o dönem ben çok yıprandım bunu biliyordum dedemi kaybettiğimde ne yaşadıgımıda bilemediğim bir anksiyete sorununa girdim aniden çarpıntı ve ölüm korkusu oluyordu tabi kendimi acile atıyordum sonrasında doktor bişeyin yok dediğinde hastaneden çıkar çıkmaz agladıgımı hatırlıyorum bişey yoksa neden böyleyim diye sonrasında tabi kardiyoloji doktoruna yine de gittim bişey yoktu psikologa da gittim o gün bana sen anksiyete yaşadın deyip ilaç verdi ama daha dinlemeden dogru düzgün. İnanılmaz uyku yapıyordu bende bıraktım bir süre iyidim ta ki geçen aya kadar. cinayet haberleri izliyordum yani suç hikayeleri haberler dinliyordum kaygım yok gibiydi bir gece tekrar kaygı hissetmeye başladım ya o olaylarda benim başıma gelirse vs sonrasında kaygı çarpıntı şeklinde degil başka türlü olmaya başladı insanlarla konuşmak istemiyordum kalabalık ortamlarda çok huzursuz olmaya başladım zaten sosyal biri degilim ama bu başka bir şeydi. Kaçınıyordum yani eşim evde çalışıyordu oglumu ben okula getirip götürüyordum. Ta ki geçen hafta eşim iki gün ofise gidene kadar. Zaten geçmişte evde yalnız asla kalamıyordum ama bu kadar da kaygılı degildim. Neyse sabah inanılmaz kaygı ve sanırım okb deniyor kafamda beni aşırı rahatsız eden izlediğim haber vs benzer şeyleri ben sanki yaparmışım gibi oldum eşimi aradım konuşunca iyi oldun ama çok kaygılıydım. Bu aslında ilk eşime karşı başlamıştı sürekli beraber evde dururken ya eşime kötü bişey dersem diye vs bir kaygı olmuştu bunu aşmıştım şimdi de ya kontrolü kaybederseme döndü ona ragmen markete vs gitmeye çalışıyorum ama aşırı gerginim şuan bile. Yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum belki de ondan da olabilirmiş sizin fikirleriniz nedir çok kaygılıyım şuan da da...