ne yazacam bilemedim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
nere yazcagımı bılemedım dogrudur inş.erkek arkadasımla 3yıldır cıkıoruz cinsellıkten konular geçio bazen 22 yaşında hıc yapmamıs buzamana kadar bizim aramızzda da olamaz oyle bısey evlenmeden asla yapmam diorumkı git yap ben yapamam karsılayamam bu ıhtıyacını ılerıyıde dusunuoruz.ne olursa olsun ypmam ama izin verıorum gıt dıeee oda yapamam seni aldatmış oluyorum diyo.ama yapsın yanii ben birsey demıorum dgrumudur buda bır dert degıl ablalarıma fıkır danısıorumopuyorumnanaktan

anlamadım şakkıdı
hatta şok oldum :1shok:
bunca insan aldatılmaktan dert yanarken git yap mı dedin
ben diyemem o kadar geniş değilim gidecek adamıda vururum valla :mymeka:

Yani anladigim kadariyla erkek arkadasina git cinselik ihtiyacini baska kadinlarla karsila sana izin veriyorum diyorsun???:1shok:

Peki böyle birseyde en zararli cikan yine sen olacaksin bunuda düsündünmü?

Vallaha ben erkek arkadasinin yerinde olsam senin sevgiden süphe ederdim...

Anladığım kadarıyla arkadaşın sevgilisi cinsellik istiyor ama arkadaş buna yanaşmıyor. Eeee napıcak yani, adam istiyor ama arkadaş evlenmeden olmaz diyor, tabiki izin verecek. Elden başka bir şey gelmez.

şaka mı bu ya?
ne demek git yap?
ben erkek olsam sevgilim bana bunu söylese yemin ederim arkama bakmadan giderim.
siz resmen buyur beni aldat demişsiniz.
başkasına dokunan erkeği sevebilicekseniz ne güzel...

tavrını iyi koymuşsun da biraz abartmışsın be güzelim.. baştan bu kadar rahat alştırma, zaman geçtikçe çıkar acısı bak.

beklemeyı bılsın nefsıne sahıp cıksın tovbe ya

ama napimm ben yapamam sonuçya benım haberım olmadanda gıder yapar.

ama hep tersine olur ben ıstıyorum ya oda dıokı ben yapamam baskasıylakaydirigubbakcemile3

O onun vicdanina ve serefine kalmis....orasi seni baglamaz güzelim...:1closedeyes:

Lakin sen resmen git yap dedigin vakit tüm vebali kendine yüklemis olursun.

Ayirca erkek arkadasinin gözünde düstügün durumuda düsünmeni tavsiye ederim...

Gurursuz, Genis, Migdesiz....bunlari senin hakkinda düsünmesini istermisin?:1no2:

o gidecek başka kızlarla yatacak ,sizde onu aferin,sevgilim rahatladın mı diye sırtını mı sıvazlayacaksınız.
vay canına ,git beni aldat diyenide görecekti kkda ,bu gözler. kafamçokkarıştı
buda oldu.

mastürbasyon diye bişey var
aldatılmaktan iyidir heralde acizane fikrim sengözlerimebaksanab

sen sakin ha sakinnn canim senden böyle birsey isterse aslaaa aslaaaa yapma sakin ha sakin.... simdi senarkadasina böyle böyle demissin ama zamanla onu kiskancaksin hemde cokk bu sefer elinden kaybetmemek icin kendi namusundan olacaksinnn sakinnn haaaa!

İşte gerçekten seven insanın farkı buarada ortaya çıkıyor. Cinsellik iki taraf için de ihtiyaçtır. Sen yapmadan durabiliyorsan o da durabilmeli ama sen bu denli taviz verirsen bu işi yapar hem de gururlanarak gönül rahatlığıyla yapar.
İnsanlarda da hayvanlarda da var bu cinsel ihtiyaç aradaki fark insanlarda irade var. hayat cinsellikten ibaret değil. Yaşınız çok küçük değil evlenmeniz çok uzun zaman almaz herhalde tabi ciddi düşünüyorsanız
Seviyorsa fedakarlık yapması gerekir.

E sımdı sen ısteklerını karsılayamadıgından gıt ısteklerını karsıla kızmam dıyosun.
Gun gelecek evleneceksınız ve sırası gelınce de cocuk sahıbı olacaksınız
dıyelım kı hamılelıgın son donemlerı ve sız yıne ısteklerıne cevap veremedınız
Nasılsa daha once de ısteklerımı karsılayamadıgında gıt yap demısdı
yıne gıtsem ne olacak kı dedıgınde de
ben karsılayamıyorum nolacak ızın de verdım dıyebılecekmısın ?

:1shok::1shok::1shok::1shok:

Ay valla inanamıyorum :1shok: biri beni dürtsün
2 kere okudum yanlış mı anlıyorum diye

yapmayacağı konusunda eminsin heralde yoksa seven bir kadın askının ne olursa olsun baska bir kadına dokunmasına bakmasına bile tahammül edemez
bence cinsellik erkek veya kadın icin aynı bir kadın eşine saklıyorsa herseyini erkek niye yapmasın sonuçta kadınların bekarken canı bir seyler cekmiyormu ama sabrediyor sevğilinde öyle olsun
hem yarın öyle seylere bir alışırsa evlendikten sonrada devam eder
kendim ettim kendim buldum diye bir konu daha acarsın burda

git yap diye bişey olamaz ya insan kaldırabilir mi böyle bişeyi ya..
gece başkasının koynuna gircek gündüz de senle takılcak sen de gülüp eğlenceksin öyle mi..
valla benim ne midem ne de kalbim kaldırırdı böyle bişeyi.
hem 22 yaşına kadar dayanmış yapmamış da bundan sonra mı dayanamıyomuş....

herkes boyle dedıgıne gore ben yanlıs dusunuyorum ozaman ben onunla cınsellık yasasaydım tabıkı cok kıskanırdımm benım ustumee gdıp yaparsa diye şuan bısey yasamadıgım ıcınn boyle dusunuorum heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…