ne yazacam bilemedim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allahım allahım bunu da mı okuyacaktım :1shok:

nasıl bir zihniyet o yapcam diyor bzizmkide yok olmaz git başkasıyla yap diyor aferrin ayakta alkışlıyoruz senialkisalkisalkis

bence bütün sorun cinselliği sadece erkeğin zevk aldığı onun ihtiyacı olan bişey olarak görmekte. ben rahibe olsaydım bile buna izin vermezdim. sevişmek sevmekten gelir.

Ne cesaretle ilişkiye girelim diyebiliyo yaa anlamış değilim.Sonuçta evli değilsiniz.İleride ne olur bilemezsiniz.Sizi seven erkek evlenmeden böyle birşey istememesi gerekir.Seninle evlenmeyi düşünse bile ne olacağı belli mi kendisine birşey olabilir.
Ayrıca başka bir kadına mı gitmesi gerekiyo evlenene kadar sabretsin alla alla.
Sen de başkasıyla yap diyeceğine güle güle deseydin keşke

ya bi insan sevdiğini nasıl başkasıyla paylaşmak ister anlayamıyorummm :1shok: yani bi erkeğin evlenene kadar ille de ilişkiye girmiş olması mı gerekiyo,biraz kendini tutsa olmuyo mu? hadi bunu geçtim ya bu rahatlığa alışır da evlendikten sonra "karıcım nasıl olsa izin vermiştin ben erkeğim ya gözüm hep dışarda bu ihtiyacımı da karşılayabilir miyim" dersee :bbo:

ŞaŞırdım ama normal arkdaŞın dÜŞÜncesı ne malum yarın bıdrgun evlenıp evlenmıceklerı ama dırek gıt yap demesıde yanlıŞ tuaf bı durum ıdare etsın evlenınce

direk gıt yap demedım arkadaslar eger ıstıyosan benım cvbımı blıyosun olmazz dedim çok ıstıyosan sen blırsın bı yoluunu bul dedım

direk gıt yap demedım arkadaslar eger ıstıyosan benım cvbımı blıyosun olmazz dedim çok ıstıyosan sen blırsın bı yoluunu bul dedım

iyi demişin. gelme oyununa.

bence bütün sorun cinselliği sadece erkeğin zevk aldığı onun ihtiyacı olan bişey olarak görmekte. ben rahibe olsaydım bile buna izin vermezdim. sevişmek sevmekten gelir.

Erkeklerin biri ile sevişmesi için illa sevmesine aşık olmasına gerek yok...Böyle bir şart aramazlar..Bunu biz kızlar / kadınlar düşünürüz...

iki mesajın ne kadar çelişiyor farkında mısın canım sengözlerimebaksanab

Bacım sen ne genismissin ole Erkek olsam seni kacırmazdım vallaha :jeyyar:

arkadaş senin nabzını yoklamış sadece.senden bu yönde beklentileri var.senin demene gerek yokki zaten o istiyosa yapar.ruhun bile duymaz.ama yanlış düşünüyorsun.sanki erkekler bunu yapamazlarsa yaşayamazlar yok öle bişey.saçmalamayın nefsini tutmayı bilmeli.erkeğe de kadına da aynı derecede günah.ilerde evlensen hamileyken yasaklanmış olsa 9 ay ne olacak o zamanda mı git yap diyeceksiz.allahaşkına mantıklı olun.sen yapmıyorsan yapma tabiki.sen onun seni bu konuda sıkıştırmaması için böyle birşey demişsin.sen nasıl duruyorsan oda durabilmeli. yok erkekler için şart falan filan bunlar çok yanlış toplumumuzun yanlış düşünceleri.sen kendi düşünceni değiştir bence

inanmıyorum şook oldum nasıl git yap yaaa ben öyle adamı öldürürüm yapsa ya bırak yapmayı gözü başkasına kaysa gözlerini oyarım sabretsin canım her isteyen gidip yapıyo mu sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…