senin yaptığın çok doğru bişey aslında. eğer sen yok yapamazsın edemezsin demiş olsaydın o inat edip yapacaktı senin haberin bile olmazdı. erkekler sıkıntıya gelemezler. sonuçta seninle yaşayamadığı şeyler. asla izin vermem diyen bayanlar %90 aldatılmışlardır. sevginiz sağlamsa hiç başka şeyleri düşünme.
senin yaptığın çok doğru bişey aslında. eğer sen yok yapamazsın edemezsin demiş olsaydın o inat edip yapacaktı senin haberin bile olmazdı. erkekler sıkıntıya gelemezler. sonuçta seninle yaşayamadığı şeyler. asla izin vermem diyen bayanlar %90 aldatılmışlardır. sevginiz sağlamsa hiç başka şeyleri düşünme.
allah aşkına bunu yap desende yapma desende eğer uygun ortam bulan bir erkek hic bir fırsatı kaçıracağını sanmıyorum kötükedihüsosenin yaptığın çok doğru bişey aslında. eğer sen yok yapamazsın edemezsin demiş olsaydın o inat edip yapacaktı senin haberin bile olmazdı. erkekler sıkıntıya gelemezler. sonuçta seninle yaşayamadığı şeyler. asla izin vermem diyen bayanlar %90 aldatılmışlardır. sevginiz sağlamsa hiç başka şeyleri düşünme.
erkekler ,bayanlar gibi düşünmüyor ve hissetmiyorlar bu cinsellik konusunda .. bunu herkes biliyor olması lazım... sizde bir karşılık bulamayan belli yaşa gelmiş erkekler ne yapıyorlar zannediyorsunuz ki?!! bu konuyu sabrederek geçirmiyorlar tabiikii... karşı tarafın belli kuralları varsa evlenmeden beraberliği onaylamıyorlarsa ve uygun görmüyorlarsa erkekler zaten bi şeklde hallediyorlardır... ama tabiiki buna git yap demek aradaki bazı değerleri zedeler örneğin saygı... git başkasıyla beraber ol işini gör rahatla vs... bunlar gelecekte çok büyük problemleri ortaya çıkarır. Sizi hep bu şeklde hatırlamasına sebep olabilrsiniz...
nere yazcagımı bılemedım dogrudur inş.erkek arkadasımla 3yıldır cıkıoruz cinsellıkten konular geçio bazen 22 yaşında hıc yapmamıs buzamana kadar bizim aramızzda da olamaz oyle bısey evlenmeden asla yapmam diorumkı git yap ben yapamam karsılayamam bu ıhtıyacını ılerıyıde dusunuoruz.ne olursa olsun ypmam ama izin verıorum gıt dıeee oda yapamam seni aldatmış oluyorum diyo.ama yapsın yanii ben birsey demıorumdgrumudur buda bır dert degıl ablalarıma fıkır danısıorumopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?