• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yazsam

Aysenaz93

Omrum, canim, sinan'im❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
2.575
3.585
63
32
Kizlar mecburi hizmet icin pbs'den guvenlik sorusturma formunu doldurmam gerekiyor. Egitim icin lisans mi yuksek lisans mi herkes kararsiz kalmis. Bir kisim fakultelerin diplomasinda lisans, bir kismimizda yuksek lisans yaziyor :olamaz:
Bu konuyu tartisirken bir arkadas da 10 yariyil ustunde gorulen egitim yuksek lisans olarak gecer, dedi.
Guvenlik sorusturmasi zaten beni cok korkutan bir olay, eksik/yanlis bilgi vermekten de cok cekiniyorum. Acaba bir sknti cikar mi?
Not: 6 yil okudum. Tip mezunuyum. Bir onceki devlet hizmet yukumlulugunde yuksek lisans ya da lisans yazanlarin ikisi de kabul olmus galiba. Yine de kafam cok karisik.

Kizlar mecburi hizmet icin pbs'den guvenlik sorusturma formunu doldurmam gerekiyor. Egitim icin lisans mi yuksek lisans mi herkes kararsiz kalmis. Bir kisim fakultelerin diplomasinda lisans, bir kismimizda yuksek lisans yaziyor :olamaz:
Bu konuyu tartisirken bir arkadas da 10 yariyil ustunde gorulen egitim yuksek lisans olarak gecer, dedi.
Guvenlik sorusturmasi zaten beni cok korkutan bir olay, eksik/yanlis bilgi vermekten de cok cekiniyorum. Acaba bir sknti cikar mi?
Not: 6 yil okudum. Tip mezunuyum. Bir onceki devlet hizmet yukumlulugunde yuksek lisans ya da lisans yazanlarin ikisi de kabul olmus galiba. Yine de kafam cok karisik.
Diplomanınızda ne yazıyor lisans yazmıyor mu lisans yazıyorsa lisans yazın.Yüksekse yüksek lisans yazın.

Ayşenaz biz senin ne mezunu olduğunu biliyoruz her konunda belirtmene gerek yok :cool:

Diplomanınızda ne yazıyor lisans yazmıyor mu lisans yazıyorsa lisans yazın.
Diplomamizi biz okuldan almiyoruz. Doktor bilgi bankasina baktigimda benim adima lisans, ama bazi arkadaslarimin adina yuksek lisans yaziyor.
Ben lisans yazayim o zaman?

güvenlik soruşturmanızdaki her bölüme belgeleyebiliceğiniz bilgiler yazın. diplomada sizin lisanssa lisans, arkadaşlarınızda ne yazdığı sizi bağlamaz şu anda. (not: normal şartlarda yüksek lisans olarak geçer tabi )

güvenlik soruşturmanızdaki her bölüme belgeleyebiliceğiniz bilgiler yazın. diplomada sizin lisanssa lisans, arkadaşlarınızda ne yazdığı sizi bağlamaz şu anda. (not: normal şartlarda yüksek lisans olarak geçer tabi )
Peki ben oyle yapayim o zaman. Tesekkur ederim.

Kuruma sorulacak soruyu buraya sormakta ayrı fantazi...
Cevap alabiliyor muyuz hic dusundunuz mu? Milyonlarca soru var defalarca araniyor saglik bakanligi. Ama sonucu hep husran.
Mesela guvenlik formunu doldurmazsam hic mi atanmam, mustafi mi sayilirim diye bi soru var kafalarda. Bunu daha once deneyen olmadigi icin su an yapan kisinin akibeti ne olur belli degil.

Gercekten mi :KK43:
Hay Allah ne yapsam? Ama bilgi bankasinda yani diploma bilgilerimin oldugu yerde lisans yaziyor benim icin.
Ama tip egitimi bu. Diplomanizda lisans yazmasi cok normal, benim bildigim 6 sene olunca otomatikman master degree sayiliyorsunuz. Doktorlarin diplomalarinda hep lisans yazar ama guvenlik sorusturmalarinda hep master olarak doldururlar

Back
X