• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yazsam

Cevap alabiliyor muyuz hic dusundunuz mu? Milyonlarca soru var defalarca araniyor saglik bakanligi. Ama sonucu hep husran.
Mesela guvenlik formunu doldurmazsam hic mi atanmam, mustafi mi sayilirim diye bi soru var kafalarda. Bunu daha once deneyen olmadigi icin su an yapan kisinin akibeti ne olur belli degil.
Alırsınız alırsınız. Cevapsız soru kalmadı artık en kötü bimer cimer... Her vatandaş her cevabı alıyor.

''doktorlar yüksek lisans,master yapmış sayılıyor.Uzmanlık doktora olarak geçiyor'' İlk girdiğim bilgi portalında sabitlenmiş bilgi. Ayşenaz arada pratik bilgi becerisi faydalıdır kendine böyle şeyleri dert ettiğine değmez Aysenaz93 Aysenaz93

''doktorlar yüksek lisans,master yapmış sayılıyor.Uzmanlık doktora olarak geçiyor'' İlk girdiğim bilgi portalında sabitlenmiş bilgi. Ayşenaz arada pratik bilgi becerisi faydalıdır kendine böyle şeyleri dert ettiğine değmez Aysenaz93 Aysenaz93
Ilk bilgi portalinda yazani dogru kabul edemedim. Sanirim supheci ve arastirmaci kisiligimden dolayi. Siz pratik bir insansiniz ne guzel hayat sizin icin daha kolaydir.

konu doktorların yüksek lisans yapmış sayılıyor olması değil ki! o konu zaten net! neyseeee.. güvenlik soruşturmasında eğitim durumu beyanına gireceğiniz bilgi elinizdeki resmi onaylı belgede ne yazıyorsa odur. (çok telaş yapmaya gerek yok, güvenlik sorusturmasında asayiş, istihbarat, terör vb alanlardaki kayıtlarınız dikkate alınacak)

Kizlar mecburi hizmet icin pbs'den guvenlik sorusturma formunu doldurmam gerekiyor. Egitim icin lisans mi yuksek lisans mi herkes kararsiz kalmis. Bir kisim fakultelerin diplomasinda lisans, bir kismimizda yuksek lisans yaziyor :olamaz:
Bu konuyu tartisirken bir arkadas da 10 yariyil ustunde gorulen egitim yuksek lisans olarak gecer, dedi.
Guvenlik sorusturmasi zaten beni cok korkutan bir olay, eksik/yanlis bilgi vermekten de cok cekiniyorum. Acaba bir sknti cikar mi?
Not: 6 yil okudum. Tip mezunuyum. Bir onceki devlet hizmet yukumlulugunde yuksek lisans ya da lisans yazanlarin ikisi de kabul olmus galiba. Yine de kafam cok karisik.
Lisans mezunusun diplomada bu yazıyor sonucta

Ilk bilgi portalinda yazani dogru kabul edemedim. Sanirim supheci ve arastirmaci kisiligimden dolayi. Siz pratik bir insansiniz ne guzel hayat sizin icin daha kolaydir.

bilgi portalında yazanı kabul etmeyip kadınlar kulubune sormak? tıpkulubu değil ki burası.

konu doktorların yüksek lisans yapmış sayılıyor olması değil ki! o konu zaten net! neyseeee.. güvenlik soruşturmasında eğitim durumu beyanına gireceğiniz bilgi elinizdeki resmi onaylı belgede ne yazıyorsa odur. (çok telaş yapmaya gerek yok, güvenlik sorusturmasında asayiş, istihbarat, terör vb alanlardaki kayıtlarınız dikkate alınacak)
Yani yanlis bilgi olarak degerlendirilmez mi diyorsunuz? Sonucta bile isteye yanlis bilgi vermis olmayacagim hepimiz muallaktayiz.

Yani yanlis bilgi olarak degerlendirilmez mi diyorsunuz? Sonucta bile isteye yanlis bilgi vermis olmayacagim hepimiz muallaktayiz.

elinizdeki belgeye göre beyanda bulundum dersiniz, ki kimse oraya takılmayacaktır. diyelim ki yüksek lisans yazdınız eminim yine sorun yaratmayacaktır bu ama es kaza diyelim ki sorun teşkil etti doktorlar öyle sayılıyor ama deme lüksünüz olmaz. kurumlar belgeyi esas alır.

Bu buradan sorularak öğrenilmezki:)
bence yöke git şehrinizdeki ya da mail at bir şekilde resmi kurumdan bilgi edin derim netten sağdan soldan olmaz..

Back
X