- 24 Mayıs 2016
- 2.575
- 3.585
- 63
- 32
Aaa inanmiyorum. Siz atanacak olsaniz kardespayi diye yazarlardi listeye adinizi ama demek ki beni atamiyorlar.Valla o değilde acıklanan isim listesinde zaten aysenaz diye biri yok ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa inanmiyorum. Siz atanacak olsaniz kardespayi diye yazarlardi listeye adinizi ama demek ki beni atamiyorlar.Valla o değilde acıklanan isim listesinde zaten aysenaz diye biri yok ?
En iyisi. Tesekkur ederimSuphecı ve araştırmacı kişiliğine uymaz dıye yorum yapmamayı tercıh edıyorum.
bilgi portalında yazanı kabul etmeyip kadınlar kulubune sormak? tıpkulubu değil ki burası.
Daha önce isminin aysenaz oldgunu söylemiştin çünkü.isteyene sordurabilirsiniz gibi cümlelerin vardı.Aaa inanmiyorum. Siz atanacak olsaniz kardespayi diye yazarlardi listeye adinizi ama demek ki beni atamiyorlar.
Bu yılki mezunlarda söylediği gibi aysenaz diye biri yok zaten :)Senin sinav noldu yahu
( Bazen ben bile inaniyorum bu kizin tip okuduguna)
Bu yılki mezunlarda söylediği gibi aysenaz diye biri yok zaten :)
Canım lisans yazıcaksın. Yüksek lisans değil.Gercekten mi
Hay Allah ne yapsam? Ama bilgi bankasinda yani diploma bilgilerimin oldugu yerde lisans yaziyor benim icin.
Diplomamizi genelde almiyoruz. Bunun bilgisine bile henuz sahip olmadan cok fazla fikir sahibi olmussunuz. Bu kadar hirsla yasamak da zor oluyordur size. Yine de tesekkur ederim:)Bunu buraya yazmak yerine sağlık bakanlığını arasaydiniz yüz kere öğrenirdiniz..
Gerçi bunu becerebilmek için 6 yil tıp okumak (!) yetmiyor..
Kaldiki bu konu whatsapp guruplarinizda yüz kere konuşulmuştur..
Gerci bunun en iyi çözülecek ortamın isin içinde olan sizin gibi herkesin tıp mezunu oldugu o gruplara sorulmasını anlamak içinde 6 yıl tıp okumak (!) Yetmiyor...
Tabi derdiniz uçuş takımlarını acmaksa, bak ona yeter..
Nerneyse, sorununuza(!) gelelim...
Diplomaniza bakınız (hani uzerinde tıp yazan) orda ne yazıyorsa onu yazarsınız... en kolayı bu... Sorunda çıkmaz...
(Haa birde suna dikkat edin, eski çalıştığıniz yer de soruluyor ya, intorn iken çalışmanız yazılmayacak... varsa başka çalıştığıniz ona dikkat edin. E-devletten bakabilirsiniz.)
Osym aday islemleri sisteminden diploma bilgilerini goruyoruz.. Elden almasaniz bile.. O yuzden diplamaniza bakiniz dedim... Anlayacaginizi sanmistim.. Olabilir insanlik hali anlamayabilirsiniz...Diplomamizi genelde almiyoruz. Bunun bilgisine bile henuz sahip olmadan cok fazla fikir sahibi olmussunuz. Bu kadar hirsla yasamak da zor oluyordur size. Yine de tesekkur ederim:)
Bu yılki mezunlarda söylediği gibi aysenaz diye biri yok zaten :)
Diplomamizi biz okuldan almiyoruz. Doktor bilgi bankasina baktigimda benim adima lisans, ama bazi arkadaslarimin adina yuksek lisans yaziyor.
Ben lisans yazayim o zaman?