• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yazsam

Lisans mezunusun. Karsiligi diger fakultelere gore yuksek lisans ama fakulte 6 yil oldugu icin lisans olarak mezun oluyoruz. Uzmanlik yaparsan doktora olmus oluyor.

Diplomani alinca buraya da atar bizimle mutluluğunu paylasirsin heralde. Hersey de ilk aklina gelen yeri o gunde unutacagini sanmam

Elindeki resmi belgede ne yazıyorsa o geçerli olur ,yüksek lisans ayarında olabilir (6 yıl olduğu için ) ama sonuçta lisans mezunu yazıyor diplomada

Ayrıca Bilkent yakın sana gidip YÖK e bir soruver telefonla ulasamiyorsan ve emin ol bununla ilgili bir çok forum sitesi vardır,biz tahmin yürütürüz ancak, rumeysa3 rumeysa3 bilir o da doktordu

https://www.medimagazin.com.tr/auth...toru-ve-temel-bilimler-uzmani-72-32-1001.html

Bak senin için buldum ,gazi hoca demiş ki ilk 4 yıl lisans ,son 2 yıl yüksek lisans ayarindadir yani demem o ki hiç bulunmaz bir şey değil ki saglikcilarin çok takip ettiği bir site bu ,birde memurlar net var oraya da bak :) :) :) yazı 2007 de yazılmış olsa da çok bir değişiklik yok 2017 de çıkan yayında da yüksek lisans yazmış :) ahh aysenaz yine tıp okuduğunu tokat gibi carptin yüzümüze :KK70::KK70:

Bunu buraya yazmak yerine sağlık bakanlığını arasaydiniz yüz kere öğrenirdiniz..

Gerçi bunu becerebilmek için 6 yil tıp okumak (!) yetmiyor..

Kaldiki bu konu whatsapp guruplarinizda yüz kere konuşulmuştur..

Gerci bunun en iyi çözülecek ortamın isin içinde olan sizin gibi herkesin tıp mezunu oldugu o gruplara sorulmasını anlamak içinde 6 yıl tıp okumak (!) Yetmiyor...

Tabi derdiniz uçuş takımlarını acmaksa, bak ona yeter..

Nerneyse, sorununuza(!) gelelim...

Diplomaniza bakınız (hani uzerinde tıp yazan) orda ne yazıyorsa onu yazarsınız... en kolayı bu... Sorunda çıkmaz...

(Haa birde suna dikkat edin, eski çalıştığıniz yer de soruluyor ya, intorn iken çalışmanız yazılmayacak... varsa başka çalıştığıniz ona dikkat edin. E-devletten bakabilirsiniz.)

Son düzenleme:
Ayşenazzzz Ayşenazzzzzzzz! Senin gibi über zeka biri nasıl böyle bir şeyi çözemez? Hadi çözemedi buraya niye sorar? Sennnnn kiiiii kosssssssskocaaaaaa doktorsun. Hayret vallahi. Burada sıradan hukukçular; sıradan öğretmenler; sıradan müdürler ve bizim gibi sıradan akademisyenler var( asistan olmayanında var aynı zamanda) Ne biliriz böyle işleri? Değil mi ama? Not: profiline baktım da geldim. Not2: Diğer fotolarına da bakmıştım zamanında. Meraktan ama sakın yanlış anlama. ( Hani şu yüzünün yarısını kapattığın. Halbuki buradaki foton gayet açık ve net. Değil mi? Kıpsss)

Bunu buraya yazmak yerine sağlık bakanlığını arasaydiniz yüz kere öğrenirdiniz..

Gerçi bunu becerebilmek için 6 yil tıp okumak (!) yetmiyor..

Kaldiki bu konu whatsapp guruplarinizda yüz kere konuşulmuştur..

Gerci bunun en iyi çözülecek ortamın isin içinde olan sizin gibi herkesin tıp mezunu oldugu o gruplara sorulmasını anlamak içinde 6 yıl tıp okumak (!) Yetmiyor...

Tabi derdiniz uçuş takımlarını acmaksa, bak ona yeter..

Nerneyse, sorununuza(!) gelelim...

Diplomaniza bakınız (hani uzerinde tıp yazan) orda ne yazıyorsa onu yazarsınız... en kolayı bu... Sorunda çıkmaz...

(Haa birde suna dikkat edin, eski çalıştığıniz yer de soruluyor ya, intorn iken çalışmanız yazılmayacak... varsa başka çalıştığıniz ona dikkat edin. E-devletten bakabilirsiniz.)
Diplomamizi genelde almiyoruz. Bunun bilgisine bile henuz sahip olmadan cok fazla fikir sahibi olmussunuz. Bu kadar hirsla yasamak da zor oluyordur size. Yine de tesekkur ederim:)

Diplomamizi genelde almiyoruz. Bunun bilgisine bile henuz sahip olmadan cok fazla fikir sahibi olmussunuz. Bu kadar hirsla yasamak da zor oluyordur size. Yine de tesekkur ederim:)
Osym aday islemleri sisteminden diploma bilgilerini goruyoruz.. Elden almasaniz bile.. O yuzden diplamaniza bakiniz dedim... Anlayacaginizi sanmistim.. Olabilir insanlik hali anlamayabilirsiniz...

Diplomamizi biz okuldan almiyoruz. Doktor bilgi bankasina baktigimda benim adima lisans, ama bazi arkadaslarimin adina yuksek lisans yaziyor.
Ben lisans yazayim o zaman?

Bildiğim kadarı ile asistanlık eğitimizi tamamlayınca yüksek lisans sayılıyorsunuz.

Back
X