Diplomanınızda ne yazıyor lisans yazmıyor mu lisans yazıyorsa lisans yazın.Yüksekse yüksek lisans yazın.Kizlar mecburi hizmet icin pbs'den guvenlik sorusturma formunu doldurmam gerekiyor. Egitim icin lisans mi yuksek lisans mi herkes kararsiz kalmis. Bir kisim fakultelerin diplomasinda lisans, bir kismimizda yuksek lisans yaziyor
Bu konuyu tartisirken bir arkadas da 10 yariyil ustunde gorulen egitim yuksek lisans olarak gecer, dedi.
Guvenlik sorusturmasi zaten beni cok korkutan bir olay, eksik/yanlis bilgi vermekten de cok cekiniyorum. Acaba bir sknti cikar mi?
Not: 6 yil okudum. Tip mezunuyum. Bir onceki devlet hizmet yukumlulugunde yuksek lisans ya da lisans yazanlarin ikisi de kabul olmus galiba. Yine de kafam cok karisik.
Kizlar mecburi hizmet icin pbs'den guvenlik sorusturma formunu doldurmam gerekiyor. Egitim icin lisans mi yuksek lisans mi herkes kararsiz kalmis. Bir kisim fakultelerin diplomasinda lisans, bir kismimizda yuksek lisans yaziyor
Bu konuyu tartisirken bir arkadas da 10 yariyil ustunde gorulen egitim yuksek lisans olarak gecer, dedi.
Guvenlik sorusturmasi zaten beni cok korkutan bir olay, eksik/yanlis bilgi vermekten de cok cekiniyorum. Acaba bir sknti cikar mi?
Not: 6 yil okudum. Tip mezunuyum. Bir onceki devlet hizmet yukumlulugunde yuksek lisans ya da lisans yazanlarin ikisi de kabul olmus galiba. Yine de kafam cok karisik.
Diplomamizi biz okuldan almiyoruz. Doktor bilgi bankasina baktigimda benim adima lisans, ama bazi arkadaslarimin adina yuksek lisans yaziyor.Diplomanınızda ne yazıyor lisans yazmıyor mu lisans yazıyorsa lisans yazın.
Sizin de her konuma cevap yazmaniza gerek yokAyşenaz biz senin ne mezunu olduğunu biliyoruz her konunda belirtmene gerek yok
6 yillik tip egitimi = master derecesine denk
Uzmanlik da alirsaniz , o da PhDye denk geliyor.
Form dolduruyoruz ya bir suru bilgi soruluyor.güvenlik soruşturmasında sizin eğitim durumunuzun hiçbir önemi yok
Form dolduruyoruz ya bir suru bilgi soruluyor.
Cok tesekkur ederim.onu anladım da velev ki eksik yazdınız ya da karıştı yanlış yazıldı. güvenlik soruşturmasında o sorun çıkarmaz yani. panik yapmaya gerek yok
Peki ben oyle yapayim o zaman. Tesekkur ederim.güvenlik soruşturmanızdaki her bölüme belgeleyebiliceğiniz bilgiler yazın. diplomada sizin lisanssa lisans, arkadaşlarınızda ne yazdığı sizi bağlamaz şu anda. (not: normal şartlarda yüksek lisans olarak geçer tabi )
Cevap alabiliyor muyuz hic dusundunuz mu? Milyonlarca soru var defalarca araniyor saglik bakanligi. Ama sonucu hep husran.Kuruma sorulacak soruyu buraya sormakta ayrı fantazi...
Gercekten mi6sene master oluyor ama
Lisans yazarsaniz yanlis bilgi vermis olursunuz.
Ama tip egitimi bu. Diplomanizda lisans yazmasi cok normal, benim bildigim 6 sene olunca otomatikman master degree sayiliyorsunuz. Doktorlarin diplomalarinda hep lisans yazar ama guvenlik sorusturmalarinda hep master olarak doldururlarGercekten mi
Hay Allah ne yapsam? Ama bilgi bankasinda yani diploma bilgilerimin oldugu yerde lisans yaziyor benim icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?