ne zaman bebek sahibi olunmalı

Haklısın. O amalar sonuclanmadan olmamalı bence.. Sonra üzülebilirsin:S ..
Bende cok seviyorumm inşşş ... Ve inş seninde ama'ların en kısa sürede sonlanır..
Benim 9 haftalıktı karnımda ölmüştü. 20.haftaya kadar karında ölmesi bile düşük die adlandırılıyor. 20.haftaya kadar olan düşükler genellikle kromozomların yanlış eşleşmesinden oluyor. Buda dogum kontrol hapını yakın tarihte bırakıp hamile kalmak,yda hamileliği etkileyecek ilaçlar kullanmak(roacuttane gb)... bide yoktan yere yanlış eşleşme. 20.haftadan sonra için ise bir çok sebep olabilir

hımm... anladım cnm hamilelik süreci zormuş.peki hamile kalmadan önce dr gittin mi, muayenede ne yapıyor

hımm... anladım cnm hamilelik süreci zormuş.peki hamile kalmadan önce dr gittin mi, muayenede ne yapıyor

Benm devamlı kadınsal hastalıklarım oldugu için zaten devamlı gidiyordum. Dr da erken demekten baska bişe demiyordu. Oyüzden folikasit vitamin tarzı hamile kalmaya karar verdiğinde kullanılması gerenleri hiç kullanmadım. Bnmde chilliğime geldi. 3ay sonra doğum kontrol hapını bırkıp gidicem başka doktora. Artık ozmn anlatırım :)

memnun olurum cnm. 3 ay sonra deneme yapacaksın yani şimdiden bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…