Ne zaman bitecek bu film?

burcukececi

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
75
0
6
Ankara
MERHABA ablalarım geçende kısa bı konu acmıtım onuda okuyabılırısınız ıkızlerıme hamıleyım 1 yıllık evlıyım esımın sabah bana vurmasıyla ılgılı bıseyler yazmıstım kmsem yok demıstım annemle aram bozuktu düzeldi bırıde var tabı hayatında ama annem ne olursa olsun hep arkamda olacagını söledi..
eskidende öyleydi aslında annemle aramızda hep ayrı bı bağ oldu babam annemı doverdı benım ıcım gıderdı ben bole rezıl bı cocukluktan geldim. kendımı bıldım bılelı sankı aglıyorum sanki. kucukken hıc aglamayan ben buyuyunce aglamayı ogrenmısım. 4 aylık hamıleyım esım sınır stres kaynanamla yasıyoruz suan evde ıkı tanede gorumcem var calısıyrm aksam gıdınce ymk yıoruz ama her ıslerını ben goruyorum kızlarının bırı calısıo ama cmrtesı pzr ızınlı cmrtesı elını hiç bi işe surmuo pazar gunu ben tek basıma 3 katlı evı temızlıyorum. Zoruma gıtmıomu gıdıo tabi annem bana hıc kyamazdı ki kımse kalkımde yardım edım bile demio napsam memnun edemıyorum onları. her seyı bız bılıyrz herseyı bız yapyrz bız 4 4 lüğümüz tribinden omurlerının sonuna kadar cıkamıcaklar sanırım evımız ınsaatta suanda bıtınce gecıcez de gene kaynanama bı sokak ustte degısen pek bısey olmaz yani. gorumcemde ondan beter sureklı benı ezme derdınler onların ıstedıklerını gıymek onların her dedıklerını yapmak zorundayım sanki. Ama onlara sorsanız onlar cok iyi insanlar ..... eşimde onların aklında mesela kardesı annesınden bı bardak su ıstedı gecen kardesıne bagırdı neden annemden ıstıosun bu evde bu ne işe yarıo ablam ne işe yarıo gıbınsınden anası hıc bı ıse elını degemezmıs . sabır sabır sabırrrrrr da bende sabır tasımıyım ? dun uzun bı aradan sonra anneme zıyarete gıttım esımın babası sabah neden gıttın gıtme falan filan sacma sapan konusuo benım annemle gecmıste olan sorunlarım kımı ne ılgılendırır? biz etle tırnağız ne olursa olsun ayrı kalabılırmıyız? anneme anlattım bu durumu konustuk hep olumlu oldu esımın bana vurdugunu falanda solemedım gecmıste ... sordu yok vurmadı dedım uzulmesın dıye. Gene annem ılımlı ol dedi desin dursun bosver dedi.. agladım dayanamadım kızım bak ılerkı zamanlara cocuklarında olsn duruma bi bak aynı gderseeee baktın olmuyo cık gel cocuklarınla kapım her zaman acık dedi.. Kafam allak bullak duygularım zift gibi kapkaranlık karnımda ıkı tane yavrum kuzum cnm damarım onlar sımdı bıle nasıl uzuldugumu nasıl yıprandıgımı anlıyolardır...sizi şimdiden bölesine mutsuz ettiğim için beni affedin kuzularım :(

Canım Allah Yardımcın olsun çok zor bi durumdasın. Tabi Buna Hamilelik psikolojiside ekleniyor. Sabırlı olman lazım canım eşinle konuşmayı denesen ?

inşallah eviniz ayrılınca düzelir bu durum. en azından bu kadar olmaz diye düşünüyorum :50:

Son düzenleme:
Hangi dünyada yaşıyor bu insanlar ya. İnsan demeye bile dilim varmıyor bazen.

Sen hizmetçi değilsin ona eş olmak için gelmişsin o eve. Hatta buyuk fedakarlık yapıp aynı eve gelin gelmişsin nerede kaldı boyle aile üstüne aile kurmak. Hizmetçi istiyorsa para ile tutsun annesine hatta o niye tutuyor babası tutsun parası ile.

Yazık gerçekten boyle yaşam nasıldır tahmın edemıyorum.

Hem de hamılesın ve sana şiddet uyguluyor.

Annen de arkanda madem yapacagın şey onlara güzel ders vermek.

Ben hızmetçı degilim ben eşim, evladım ve anneyım bana saygı duydugunuz sürece varım diyip annene gitmek ve kararlı olmak. Eşine de ayrı ev tutar benı insan gibi saygı ile yaşatırsan kölelikten çıkarırsan ancak o zaman yanına gelirim demek...

O zaman ya pişman olacak dedıklerını kabul etmek zorunda kalacak ya da defol ne halın varsa gör dıyecek o karakter de var anladıgım kadarıyla.

Burada karar senın. Ben olsam yüzünü görmeyeyım yeterki defolurum derdım. Ama sen pes edip tekrar boyun egersen de bu hayat boyle sürüp gidecek acına acı katacak...

Allah yardımcın olsun inşallah ayrı eve çıkma şansınız olur ve eşin daha farklı olur....

umarım eviniz ayrılınca düzelir bu durumlar ,

ayrıca ikizlerinde olunca 2 çocukla sana yanaşmazlar umarım zaten işin başından aşkın olucak bi de senden beklentiye girmezler,

eşin yanındamı destekçin mi

umarım eviniz ayrılınca düzelir bu durumlar ,

ayrıca ikizlerinde olunca 2 çocukla sana yanaşmazlar umarım zaten işin başından aşkın olucak bi de senden beklentiye girmezler,

eşin yanındamı destekçin mi

hiç biz zaman yanımda olmadı aslada olamayacak anasının aklıyla yasıo benım kocam kendı beyni yetmio

hangi dünyada yaşıyor bu insanlar ya. Insan demeye bile dilim varmıyor bazen.

Sen hizmetçi değilsin ona eş olmak için gelmişsin o eve. Hatta buyuk fedakarlık yapıp aynı eve gelin gelmişsin nerede kaldı boyle aile üstüne aile kurmak. Hizmetçi istiyorsa para ile tutsun annesine hatta o niye tutuyor babası tutsun parası ile.

Yazık gerçekten boyle yaşam nasıldır tahmın edemıyorum.

Hem de hamılesın ve sana şiddet uyguluyor.

Annen de arkanda madem yapacagın şey onlara güzel ders vermek.

Ben hızmetçı degilim ben eşim, evladım ve anneyım bana saygı duydugunuz sürece varım diyip annene gitmek ve kararlı olmak. Eşine de ayrı ev tutar benı insan gibi saygı ile yaşatırsan kölelikten çıkarırsan ancak o zaman yanına gelirim demek...

O zaman ya pişman olacak dedıklerını kabul etmek zorunda kalacak ya da defol ne halın varsa gör dıyecek o karakter de var anladıgım kadarıyla.

Burada karar senın. Ben olsam yüzünü görmeyeyım yeterki defolurum derdım. Ama sen pes edip tekrar boyun egersen de bu hayat boyle sürüp gidecek acına acı katacak...

Allah yardımcın olsun inşallah ayrı eve çıkma şansınız olur ve eşin daha farklı olur....

bende zaten kendı evımıze gecmemızı sabırla beklicem... Yok olmadımı dahada yapacak bısey kalmıo...

sadece size bir soru:
hamileyken size şiddet uygulayan adamdan yarın bir gün nasıl BABA olacak hem de ikiz çocuklara????yapmayın etmeyin,kıymayın kuzularınıza,geleceklerini düşünün ve annenizin yanına gidin,hiç bir durum evlatalrınızın üzgün kırgın mutsuz yetiştiği ortamdan kötü olamaz..
sizi anneniz başkasına hizmetçilik etsin diye yetiştirmedi..ne için evlendiniz,annesine hizmet için mi,mutlu olup aile kurmak için mi,ailenin temeli ne zaman sarsılır biliyo musunuz,aile olamadığınızda..!!!!!!!!!!!

sadece size bir soru:
hamileyken size şiddet uygulayan adamdan yarın bir gün nasıl BABA olacak hem de ikiz çocuklara????yapmayın etmeyin,kıymayın kuzularınıza,geleceklerini düşünün ve annenizin yanına gidin,hiç bir durum evlatalrınızın üzgün kırgın mutsuz yetiştiği ortamdan kötü olamaz..
sizi anneniz başkasına hizmetçilik etsin diye yetiştirmedi..ne için evlendiniz,annesine hizmet için mi,mutlu olup aile kurmak için mi,ailenin temeli ne zaman sarsılır biliyo musunuz,aile olamadığınızda..!!!!!!!!!!!

ÇOK HAKLISINIZ çok..çok..çok..

Allah yardımcın olsun, bebeklerinizi de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ayrı eve çıksanızda yine kayınvalidenize yakın oturacağınız için çok bir şey değişeceğini düşünmüyorum. Bi de eşin ailesinden çok uzaklaşmayacağı için yine aynı kafada devam edecek gibi geldi bana. Her şey eşinizde bitiyor ama eşiniz henüz ikiniz ve doğacak bebişlerinizle ayrı bir ev bir aile olduğunuzun farkında değil sanırım. İyi bir eş olamayan insan iyi bir babada olamaz hadi oldu diyelim siz sadece çocuklarına karşı ilgili bir baba diye kendi hayatınızı nereye kadar kendinize zindan edeceksiniz. Eşinizle oturup ciddi anlamda konuşmanız gerekiyor ve gerekirse göz dağı vermelisiniz. O da olmadı yol yakınken eğer imkanınız varsa çocuklarınızla kendinize yeni bir hayat kurma konusunda adım atmanız gerekir.

Ben o inşaat halındekı evınızı kaçırmışım. Orada da huzur vermeyecekler sıze. Siz eşinize şart koşup daha uzakta bir eve kira da olsa çıkmayı söyleyeceksınız ya boyle ya da ben yokum dıyeceksınız. İnşaat ev bitince de ya satarsınız ya da kiraya verip kendı kıranızı karşılarsınız.

Ya kabul edecek ya da siz ayrılıp tek başınıza en azından şiddet ve stresten uzak bebeklerınızı yetiştireceksiniz.

Kabul etmezse de oyle bır hayat içinde o çocukların da psikolojısı bozulacak. Babasız olmakta mutlaka eksıklık yaratır ama şiddet ortamından daha ıyı olacaktır.

Back
X