- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi aglayanbulutlar
-
sabaha kadar görmediğim kötü rüyalar kalmadı.o kadar kötü oldum ki bir an şeytan dedi öldür kendiniç.hep ben böyle kötü rüyalar görüyorum.bir karabasan illeti var sürekli beni boğazımdan tutup uyutmaya çalışıyo.ve ben o uykudan zar zor uyanöaya çalışıyorum.gözlerimi zorla açıyorum.eğer kendimi salıp uyusam beni dahada çok korkutuyolar.psikiyatri ilaç verdi o ilacı mecbur kullanmak zorundayım.kullanmazsam çok kötü oluyorum.kullanıncada daha beter kötü oluyorum.artık yaşamaktan sıkıldım.hep sıkıntı veriyo.şunuda söyliyeyim sürekli cinsel istek var bende hemde srekli.küçüklüğümden beri.doktor psikolojik yada organik bir hastalık olabilir diyo.tonla tahlil yaptırdım ama hiçbişey çıkmıyo fiziksel olarak.sürekli psikolojik tedavi de görmek istemiyorum.inanın şaşırdım hangi dala tutunacağımı.öyle bunaldım kiii yaşamak zehir geliyo.her dakika orgazm olmakdan tükendim artık.içtiğim psikiyatri ilaçları yan etkisi olarak cinsel isteği baya azaltıyo.ama ömrüm boyunca ilaç içemem ya.işte tüm bu sorunlar beni gecemden gündümüze kadar rahatsız ediyo.lütfen çözüm önersi varsa bilgisi olan şu aşırı cinsel isteğim için yardım etsinn(
ya psikolojik olarak pek bir problemim yok.yani öyle herkesin günlük hayatta olduğu kadar bazı sıkıntılarım olabiliyo tabi.ama doktorlar pek yardımcı olmuyolar ki bende anlayayım size anlatayım.ben bildiklerim söylüyorum.[/Q
psikolojini ve dolayasıyla sosyal hayatını böylesine etkileyen bi durumla tek başına savaşamazsın mutlaka yardım almalısın iyi bi psikiyatrist araştır psikologta tabii...umarım bi çaresi bulunur yaşayan bilemez tabii kötü bi durum olmalı sürekli huzursuz olmak..
ya psikolojik olarak pek bir problemim yok.yani öyle herkesin günlük hayatta olduğu kadar bazı sıkıntılarım olabiliyo tabi.ama doktorlar pek yardımcı olmuyolar ki bende anlayayım size anlatayım.ben bildiklerim söylüyorum.[/Q
psikolojini ve dolayasıyla sosyal hayatını böylesine etkileyen bi durumla tek başına savaşamazsın mutlaka yardım almalısın iyi bi psikiyatrist araştır psikologta tabii...umarım bi çaresi bulunur yaşayan bilemez tabii kötü bi durum olmalı sürekli huzursuz olmak..
ev et bakıcam artık.ya zaten canıma kıyıcam yada doktor araştırıcam iyice herşeyden vazgeçip..tek başıma kimsenin haberi olmadan ancak buraya kadar savşabildim.size anlattım son çare
rüyalar bilinçaltının yansıması olarak nitelendiriliyor,eğer şu günlerde üst üste kötü şeyler yaşamışsanız onlar etkili olmuştur.yatmadan önce ağır yiyecekler tüketmeyin,kafanızı yoracak işlerle çok meşgul olmayın.orgazm konusunda yorum yapamıyorum.birçok kadının yaşamak istediği şeyi sizin sürekli yaşıyor olmanız çok ilginç.geçen gün bir yerde okumuştum,ingilterde de böyle bir bayan varmış ve ancak ilaçla tedavi olabiliyormuş.
ev et bakıcam artık.ya zaten canıma kıyıcam yada doktor araştırıcam iyice herşeyden vazgeçip..tek başıma kimsenin haberi olmadan ancak buraya kadar savşabildim.size anlattım son çare
kötü şeyler yapmayı kafandan çıkar lütfen...daha gençsin belli ki evli bile değilsin...bütün bunları atlatıp iyi olucağın günler mutlaka gelicektir..iyi düşün iyi olsun..ve tabii ilk yapman gereken kendine bunu atlatabiliceğini söylemek ve bi doktorla bu yola adım atmak..aileninde çok önemi var bu durumda onlar nasıllar bu duruma karşı haberleri yoksada anlatmalısın en azından annenle konuşabilirsin yanında olması sanada iyi hissettiricektir..
Manik depresif hastalarda (mani dönemlerinde) cinsel istekte artış oluyor.
Manik depresyon belirtilerini nette ararsan her sitede açıkça yazıyor.
Bence iyi bir psikiyatrist bulmalısın.Ve ona gittiğinde,herşeyi saklamadan anlat.
Yasin kac senin;cinsellige meraklisin,ve hicte yasayamadin bence .Gelip burda merakini gidermek icin konu acmissin.Hastalik falan degil;gec orayi sen...Karabasan icin yatmadan once ayetel kursiyi okuyabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?