ne zaman bitecek bu korkularımm:(

rüyalar bilinçaltının yansıması olarak nitelendiriliyor,eğer şu günlerde üst üste kötü şeyler yaşamışsanız onlar etkili olmuştur.yatmadan önce ağır yiyecekler tüketmeyin,kafanızı yoracak işlerle çok meşgul olmayın.orgazm konusunda yorum yapamıyorum.birçok kadının yaşamak istediği şeyi sizin sürekli yaşıyor olmanız çok ilginç.geçen gün bir yerde okumuştum,ingilterde de böyle bir bayan varmış ve ancak ilaçla tedavi olabiliyormuş.

evet dediklerinizi biliyorum gece yemek yeme yada yatma şekilden vs.ama belkide gün içersinde bu kadar ağır şartlar altında olmam beni bu kadar huzursuz ediyo gibime geliyo.evet bir ton kadın bu hissi isterken bende fazlsıyla var.evet o haberi bende okudum.çok kötü bir şey.

Manik depresif hastalarda (mani dönemlerinde) cinsel istekte artış oluyor.

Manik depresyon belirtilerini nette ararsan her sitede açıkça yazıyor.

Bence iyi bir psikiyatrist bulmalısın.Ve ona gittiğinde,herşeyi saklamadan anlat.

benm doktor işte dediğğim gibi psikiyatrik hastalarda bu kadar çok olmaz deyince benmde elim kolum bağlı kaldı.ne diyim kendi kendime mi teşhis koyayım mecbur onun dediğine kulak astım.ama değiştiricem ve bir bayan psikiyatri bulmam lazım.alanında çok iyi olan doktor bulmam lazım.doktorada güvenmiceksek napalım

Bence psikiyatristin yanısıra cinsellik alanında uzmanlaşmış bir psikologdan terapi almalısın. Bir de küçükken tacize mi uğramıştın sen öyle birşeyler hatırlıyorum sanki belki o yüzden tabulaştırmışsındır bu da biyerden ama biz bilemeyiz tabiki. Bir de halen orgazm derken kastettiğinin tahrik olma olduğunu düşünüyorum. Öbür türlü toplum içine çıkamazdın, dışardan belli olurdu.

cinsel istek olayını bilemiycem de karabasanla ilgili bilgim var.Öncelikle seni kimse korkutmuyor bu beynimizin bize oynadığı ufak bir oyun sadece.Ben de de arada oluyor.Uyanıyorum ama hareket edemiyorum.Uyumuyayım diyorum çünkü tekrar uyursam hiç uyanamıycakmışım gibi geliyor, dayanamıyorum tekrar uyuyorum tekrar uyanıp hareket edemiyorum.Olay ise şu nedenden oluyor:
Biz uyuduğumuz zaman rüya görürüz ya,rüyamızda koşuyoruz diyelim beynimiz bacaklarımıza koşma emrini gönderir,konuşuyorsak konuşma emri gönderir.Ancak uyuduğumuzda beynimizde bir mekanizma devreye giriyor ve beyinden gelen bu istekleri engelliyor.Zaten engellemese rüyamızda gördüğümüz herşeyi yapardık.Karabasan olayı da şöyle oluyor.Biz uyanıyoruz ancak o engelleyici mekanizma henüz devreden çıkmamış oluyor.Biz hareket etmek istiyoruz ama hiç bir yerimizi hareket ettiremiyoruz.Bize o an çok uzun bir süre gibi geliyor ama değil.Ayrıca bu olay hiçbir nörolojik rahatsızlığın falan habercisi de değil.Yalnız bazı nedenleri var.En önemlisi de beyine az kan gitmesi.Zaten dikkat edersen en çok sırt üstü yatarken olur.Bi de uyanıp kendini tutamayıp tekrar uyursun.Bu sırada yapman gereken şey yan tarafına dönmek.Zaten ben artık bunu bildikten sonra yan tarafa dönüp yattığımda o kendimi tutamamam da geçiyor tam anlamıyla uyanıyorum.Daha sonra da tekrar uyuyabiliyorum normal bir şekilde.Eğer bahsetti,ğin karabasan bu ise kesinlikle korkmana gerek yok.Çoğu insanda da olan bir durum.

Son düzenleme:
Bir de bitkisel care arasan. Ilaclarin tedaviye yonelik bir faydasina artik inanmiyorum.

Papatya cayi icsen mesela. Arastir tabi mutlaka durumuna uygun bir bitki vardir.

Bir de sosyal ortamlara girerek kafani dagitman sart. Gece ruyalarin sirf sikintindan emin ol canim

Canım öncelikle çok çok geçmiş olsun..
bende ilk geçen sene bahar aylarında senin gibi kabuslar görmeye gece nefesim kesilirmiş gibi olup uyanmaya çalışırdım, rüyalarımda haraket etmek ister ama edemezdim uyandığımda donmuş gibi olurdum.. halk dilinde karabasan diyoruz buna ve kötü varlıkların yaklaşımı sonucu olur derler bende yenmek için çok dua okudum felak, nas okudum salavat çektim geçen sene o şekilde yendim.

Bu sene de yaklaşık 2 ay önce tekrar olmaya başladı sonra internetten okudum ki bunlar geçici uyku felçleriymiş yani bi anlık donup kalıyorsun uyandığında geçiyor, aa dedim aynı ben bunun bilincine varınca korkmamaya başladım önceden uyandığımda aşırı korkar annemle yatardım ama durumun böyle olduğunu öğrenince uyandığımda uyku pozisyonumu değiştirip ayetel kürsi okudum tekrar uyudum, yatmadan öncede okudum, ayetel kürsi ' nin son ayeti şeytanı bile fersah fersah uzağına gönderir bunu unutma.. bu durumum 3-4 gün daha sürdü sonra geçti.. akşamları 8 den sonra bişeyler yeme özellikle portakal gibi gaz yapan yiyecekler..
çünkü gazlı yiyecekleri yiyip yattığımızda midemiz akciğere baskı yapar ve huzursuzluk verir..

Diğer sorununla ilgili hiçbir deneyimim olmadığı için o konuda yardımım olamayacak ama rüyaların için eğer psikolojik değilse bir diğer yol dua.. gerçi psikolojik bile olsa duanın verdiği ferahlıkta yardımcı olur.. Rabbimiz dertsiz derman vermez yeterki sen ona sığın..
Tez zamanda kurtulursun inşallah sende bu rahatsızlıklarından..

Yasin kac senin;cinsellige meraklisin,ve hicte yasayamadin bence .Gelip burda merakini gidermek icin konu acmissin.Hastalik falan degil;gec orayi sen...Karabasan icin yatmadan once ayetel kursiyi okuyabilirsin.

Son düzenleme:
arkadaşlar bilmeden neden atıp tutuyorsunuz evet böyle bi hastalık var

bunun daha ileri durumda olan birisi hastaneye bile yattı tedavi için

internette de araştırırsanız bulursunuz

Yasin kac senin;cinsellige meraklisin,ve hicte yasayamadin bence .Gelip burda merakini gidermek icin konu acmissin.Hastalik falan degil;gec orayi sen...Karabasan icin yatmadan once ayetel kursiyi okuyabilirsin.

** KK ya yakışmayan üslup**

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…