ne zaman bitecek bu korkularımm:(

aglayanbulutlar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
359
1
0
İstanbul
sabaha kadar görmediğim kötü rüyalar kalmadı.o kadar kötü oldum ki bir an şeytan dedi öldür kendiniç.hep ben böyle kötü rüyalar görüyorum.bir karabasan illeti var sürekli beni boğazımdan tutup uyutmaya çalışıyo.ve ben o uykudan zar zor uyanöaya çalışıyorum.gözlerimi zorla açıyorum.eğer kendimi salıp uyusam beni dahada çok korkutuyolar.psikiyatri ilaç verdi o ilacı mecbur kullanmak zorundayım.kullanmazsam çok kötü oluyorum.kullanıncada daha beter kötü oluyorum.artık yaşamaktan sıkıldım.hep sıkıntı veriyo.şunuda söyliyeyim sürekli cinsel istek var bende hemde srekli.küçüklüğümden beri.doktor psikolojik yada organik bir hastalık olabilir diyo.tonla tahlil yaptırdım ama hiçbişey çıkmıyo fiziksel olarak.sürekli psikolojik tedavi de görmek istemiyorum.inanın şaşırdım hangi dala tutunacağımı.öyle bunaldım kiii yaşamak zehir geliyo.her dakika orgazm olmakdan tükendim artık.içtiğim psikiyatri ilaçları yan etkisi olarak cinsel isteği baya azaltıyo.ama ömrüm boyunca ilaç içemem ya.işte tüm bu sorunlar beni gecemden gündümüze kadar rahatsız ediyo.lütfen çözüm önersi varsa bilgisi olan şu aşırı cinsel isteğim için yardım etsinn(

başka bir doktora daha görünün verdiği ilaçlar iyi gelmemiş demek ki

evet ilaçla ömür geçmez ama ilk adım olarak ilaçlara devam etmeniz gerekiyor sonra zaten doktor dozlarını düşürür

rüyalar tamamen blınçaltının bı yansıması
gece yatarken daha pozıtıf şeyler düşünerek yatmayı denesenız

pıskolojık olabılır, bı doktora görünmenız kesınlıkle faydalı

başka bir doktora daha görünün verdiği ilaçlar iyi gelmemiş demek ki

evet ilaçla ömür geçmez ama ilk adım olarak ilaçlara devam etmeniz gerekiyor sonra zaten doktor dozlarını düşürür

görünmediğim doktor mu kaldı psikiyatrinin dediği şey böyle sürekli cinsel istek psikiyatrik hastalıkta yok diyo.e fiziksel olarak da bir şeyim çıkmıyo.ne uyuyabiliyorum ne uzun yolculuk yapabiliyorum bu yüzden.valla tükendim artık.nerden geldi bu illet benim başıma.ben biraz internetten araştırdım küçükken huzursuz yada sıkıntılı ortamda büyümek yada ufak yaşta çekilen acılar sonrasında böyle şeylere neden olabiliyomuş

her dakka orgazm nasıl olunur yaa:))..yolda yürürken napıyorsun mesela ?.yaşın kaç evlimisin bu arada?

Kafa travması geçirmiş, beyin tümörü nedeniyle cinsel istekleri fazla olan kişilerde de hiperseksüalite olabiliyor. Örneğin gün içinde elinde olmadan sürekli olarak orgazm olan hastalar da olabiliyor. Bu kişiler, alışverişe giderken, araba kullanırken, günde 50 kez orgazmı yaşayabiliyor.
Manik depresif gibi bazı psikiyatrik rahatsızlarda da aşırı cinsel istek görülebiliyor. Bazı epilepsi olgularında da bu sorun yaşanabiliyor. Alkol ve uyuşturucu kullanımı, bazı ilaç kullanımları nedeniyle de hiperseksüalite ortaya çıkabiliyor. Doç. Dr. Cem İncesu, nadir de olsa bu tür olayların yaşanabildiğini belirtiyor: “Hiperseksüalite ileri yaşlarda da ortaya çıkabiliyor. 70 yaşından sonra, bastırılmış bir cinsel yaşamı olan bireylerde, bunamanın ilk belirtileri olarak aşırı cinsel davranışlar görülebiliyor. Örnek olarak pencereden cinsel organını gösterenler, toplum içinde soyunanlar olabiliyor. Bu yaşlı kişilerin yaşadığı sorunlardan biri de hiperseksüalite oluyor. Çocukluktan başlayan, cinselliği bastırma, cinsellikle ilgili günahkârlık duyguları ise bu sorunun ortaya çıkmasındaki en önemli nedenler arasında yer alıyor.”
Kamçılanan cinsellik hiperseksüaliteyi artırıyor
Hiperseksüalitenin altında yatan sebeplerden biri de, çocukluktan başlayarak yaşanan yetiştirme koşulları oluyor. Abartılan, kamçılanan, özellikle övünülen ve beklenen cinsellik anlayışı çoğunlukla erkeklerde hiperseksüalitenin doğmasına neden oluyor. Erkekler, ne kadar çok cinsel isteği olursa, ne kadar çok cinsellik yaşarsa, bir gün içinde kaç kere yaşarsa gibi kıyaslamalarla büyüyor ve birçok erkek, bunu sırtında bir yük olarak taşıyor. Cinselliği aşırı şekilde yaşamak, toplumsal anlamda övgüye değer olarak kabul ediliyor.
İlgi arayışı da hiperseksüalite sebepleri arasında yer alıyor. Kadınlarda daha çok görülen ilgi arayışında, cinsellikten haz almayan, doyum yaşamayan ama kendilerini cinsel olarak ifade etmek için görünüm ve beden dilini kullananlar var. Bu kişiler, çok fazla cinsellik yaşamıyor ama ilgiyle doyum sağlıyor.ALINTIDIR

aynı beni anlatmış.

aynı beni anlatmış.

Yazının içinde bazı hastalıklarının bu durumu tetikleyebiliceği yazıyo..doktorunun psikolojik bi hastalık cinselliği tetiklemez dediğini söylemişsin ama bu yazıda manik depresif gibi psikolojik bi hastalığın bu dürtüyü arttırabiliceği belirtilmiş..başka bi doktora daha gitmeni öneririm..

yok olabilir ama seninki kadar olamaz diyo.doktoru değiştiricem galiba.tükendim gerçektenn

ben o orgazm bölümünü kaçırmışsım
nasıl yanı tam anlayamadım ben :44: ılaç kullanmayınca cınsel ısteğınız mı artıyor
evlı mısınız sız?

hayır.normalde zaten küçüklüğümden beri var bu istek.tabi o zamanlar anlayamıyodum.şimdi yaş gitikçe farkına varıyo insan.yaşım 21.ben bu cinsel istek için doktora gittim.doktorda bana ilaç verdi psikolojiktir diyip.o ilaçlarda isteği azaltıyo.yan etkisim olarak.hele ilk gittiğim doktor aşırı isteğim var dediğimde hiç demedi başka bir hastalığın olabilir diye.oturup ben saatlerce araştırmak zorunda kalıyorum.:/

yok olabilir ama seninki kadar olamaz diyo.doktoru değiştiricem galiba.tükendim gerçektenn

her hastalık herkeste aynı belirtiyi vermeyebiliyo yada en azından aynı derecede vermeyebiliyo..peki ruh halinde sürekli bi değişiklik varmı aniden çok mutlu aniden çok mutsuz olma vs...yani etrafındakilerce de farkedilebilir normal olmayan bi değişiklik ?

cnm sorumuza bır cvp versen dıorum tamam kötu durumdasında evlımısın deılmısın tam detaylı anlatmıorsunkı yardım edelım....mesela karabasan ıçın yatış pozısyonunu değiştirebılırsın sırt ustu yatma yana dönup yat.karabasan genelde sırt ustu yatılan pozısyonlarda oluyor.

Sürekli cinsel istek derken abartıyor olmayasın? Eski konularını az çok hatırlıyorum, sanırım düzenli bir ilişkin yoktu. Kaç yaşındasın? Düzenli ilişki yaşadığın biri var mı? Orgazmdan kastın tahrik olabilir mi?

benim bildiğim psikiyatrik bi rahatsızlığın sonucu
e psikolojik değil tahlil yaptırdım temiz çıktı diyorsunuz ne peki bu
ben yine de başka doktora daha görünün derim

ya psikolojik olarak pek bir problemim yok.yani öyle herkesin günlük hayatta olduğu kadar bazı sıkıntılarım olabiliyo tabi.ama doktorlar pek yardımcı olmuyolar ki bende anlayayım size anlatayım.ben bildiklerim söylüyorum.

eğer itiraf etmem gerekirse eski konularda da bir takım srunlarımı anlatmıştım.benm sorunlarımın kaynağı bu aşırı cinsel istek.gerçekden abartmıyorum.hayatımı etkiledi insan içine çıkamaz oldum..yaşamayan bilmez.limdi, size tuhaf geliyo yaşamadığınız için ama gerçekde böyle bir durum var.elim kolum bağlı.evli değilim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…