Benim 13. Hafta civarına kadar devam etmişti ama ilaç kullanmıyordum sadece çok faz la midem bulanıyordu9.haftadayim mide bulantısı tam gaz devam ediyor hatta artışta.hem prillam hem zofer kullaniyorum.ama geçmiyor,dinmiyor. Birde 4-5 gündür ishal eklendi. Ne olacak bu halim nezaman geçecek.artik böyle yasicam sanki... geçeceğine umudum kalmadı.
Sonra pat diye kesildimi ..yani bende düzelecek miyim...ağır depresyona soktu beni. İlk gebeliğimde çok rahattım.hic tahmn etmedim böyle brsey yaşayacağımı...Benim 13. Hafta civarına kadar devam etmişti ama ilaç kullanmıyordum sadece çok faz la midem bulanıyordu
Kaçıncı hafta yani?Ben şeker yüklemesinden sonra prilamı bırakmıştım
28Kaçıncı hafta yani?
Uykumdan uyanıp kusuyorum geceleri ben deEvet kesildi yani hemen hatta uyurken bile midem bulanıyordu çok kötü birsey hiç birşey giyemiyordum 8 kilo vermiştim su bile içemiyordum
Ah çok uzun..onca zaman çekersen ölebilirim.1.5yasinda oğlum var eziyet oluyor ...
Yani küçük bı oğlum var yatıp zamanın geçmesini beklesem belki de mümkün değil peşinde koşarken atlatmaya çalışıyorum. Mecburum ilacaAhhh kardeşşşş sorma , bi gün azalsa heh diyorum bitecek galiba ertesi gün yine başlıyor.ben hap kullanmıyorum alıştırmamak için. Umudum 12. Haftadansonra bitiyyor diyorlar
Allah yardımcımız olsun
Hayır maalesef benim de başka problemlerim var kanama yüzünden baştan. Beri kalkmadan yatıyorum erken doğum riskim var sağlıklı hissedemiyorum doğumdan sonra inşallahUykumdan uyanıp kusuyorum geceleri ben de. Kesildi ama iyi hissetmeye eskisi gbii sağlıklı hsetmeye hemen başladın mı yani bu mümkün mü inanamiyorum da
Çok geçmiş olsun sen de pozitif düşün herşey iyi olur inşallah.saglikla kucaklarsin bebeğini eminimHayır maalesef benim de başka problemlerim var kanama yüzünden baştan. Beri kalkmadan yatıyorum erken doğum riskim var sağlıklı hissedemiyorum doğumdan sonra inşallah
öyle miiYani küçük bı oğlum var yatıp zamanın geçmesini beklesem belki de mümkün değil peşinde koşarken atlatmaya çalışıyorum. Mecburum ilaca
Sebebi neydi ki uyusuklugunO biseymi ben 7 ay ellerim uyusuk gezdim. Cektigim aciyi anlatamam sana. Yataktan kalkinca aglardim. Neyse dogurdum gecti.
Aşiri odem. Gebelik tansiyonundan dolayi. Ozel hastanedeki doktorum farketmedi. O yuzden bir daha arastirma hastanesinden baska yere gitmem.Sebebi neydi ki uyusuklugun
Bence kıyas ettiğiniz şey inanılmaz saçmaO biseymi ben 7 ay ellerim uyusuk gezdim. Cektigim aciyi anlatamam sana. Yataktan kalkinca aglardim. Neyse dogurdum gecti.
Diger baslikta terslendiginiz icin alinti yapmanin ne anlami var. Bu kadar hasta ruhlumusunuz? Degerli vaktinizi beni takip ederek harciyorsunuz. Cok bos vaktiniz olmali. Lutfen destek alin. Akil sagliginizin yerinde oldugundan suphe ettim. Bu arada sadece nefret soylemini gorunce hepsini okumadim. Boşa yazdiniz yani uzgunum. Konu sahibine yazdim beterin beteri var anlaminda. Ama siz yirtik dondan cikar gibi cikageldiniz. Gidin ve ötede havlayin lutfenBence kıyas ettiğiniz şey inanılmaz saçma
Kusmaktan perişan olan hiç bişey yiyemeyen nefes alsa bulanan birine
Aman canım o da bişey mi diye kıyas edip elinin uyusmasini örnek vermek veya sancıli geçiyor'u örnek vermek
Hastalık yaristirmanin senin hastalığın benimkinden hafif canım demenin ne gibi bir mantığı var ?
Size elinizin uyuşması zordur ona kusmak
Ötekine mide krampları
Ötekinin ağzındaki zehir gibi tat
Acıları yaristirmayin, bı sonraki hamileliğiniz de kusmaktan perişan olunca da o da bişey mi diye kimin hangi acısını kucumseyip kendi kusmanizi önemli tutacaksiniz acaba bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?