Ne zaman düzelecek!

Benim 13 hafta biticek geçen hafta hastanede yattım besinsizlikten vücudum bakteri bağlamış taburcu olunca bi hafta bulanmadı şimdi iki gündür yine başladı ağlıyorum artık su içsem çıkaeıyorum yemek sıfır prilam zofer mide almıyo bazıları 12 haftada geçmiş bende artık geçeceğine olan inancımı kaybettim ağlayıp druyorum bi çareside yok

Çok iyi anlıyorum. İnsan delirecek gibi hissediyor bazen. Çözüm bulamadıkca bunalima giriyoruz.. ama er ya da geçecek bitecek ama bizde travma olarak kalacak sanırım.. Allah sabir versin...

Çok iyi anlıyorum. İnsan delirecek gibi hissediyor bazen. Çözüm bulamadıkca bunalima giriyoruz.. ama er ya da geçecek bitecek ama bizde travma olarak kalacak sanırım.. Allah sabir versin...
Kesinlikle öyle kimse anlamıyo herkes sabret diyo akıl vermeye çalışıyolar yılbaşından beri şöyle lıkır lıkır bi su içmedim doya doya yemedim sürekli kusuyorum ağlıyorum psikolojim iyice mahvoldu Allah tez zamanda bu sıkıntıdan kurtulup hamileliğin mutluluğunu yaşamayı nasip etsin hepimize

Çünkü sabret diyenler yada çektiğimin fazlaligini anlamayanlar hafif bulantilara klasik sabah bulantılariyla atlatmış muhtemelen. Ben öyle düşünüyorum. Anlamaları imkansız.mesela bı tandigim sürekli ben maden suyu içer rahatlardım. bi içsen sanada iyi gelecek diyip duruyor. Ama bana bana onun şişesi bile kokuyor. İçinden tuz kokusu geliyor bırak içmeyi şişesini görmeye katlanamiyorum. Anlamıyorlar... Koltukların rengi bile kokuyor ölecek gibi hissediyorum daha nasıl örneklendirebilirim bilmiyorum.halilarimi kaldırdım kokuyor diye.bukadar ağır ve bukadar detaylı geçirdiğim için birgün biteceğine inancım bitiyor rutinim artık böyle sanki. Yani nasıl olacak nasıl ilerleyecek bilmiyorum ama nefes almak istiyorum artık...

Bigün uyanıp bulanmadığını farketmek nasip olsun İnşallahh gerçekten bizi bizden başka kimse anlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…