Ne zaman evlencen diyen teyzelere ne diyosunuz?

Boşver canım ya..Bana da çok baskı yapılırdı.Evliliğe soğuk bakıyordum.Erteleyebildiğim kadar erteledim.Ama korktuklarımda başıma geldi.
Önemli olan evlenmek değil..
Doğru insanla mutlu olabilmek..
Ailen bile hala bunları düşünmeyip baskı yapıyorsa yani ne diyeyim..
Sıkma canını..

Sağ ol canım iyi niyetli, güzel sözlerin için..

Tabi ki her şeyin hayırlısı. Bekarlık günlerimi arayacağım, pişmanlık gözyaşları döküp, mutsuz olacağım bir yuva istemem. Kimsenin de böyle bir evlilik yapmasını istemem.. Allah'tan isteğim hep her şeyin hayırlısıyla olması.

Aslında annemde hep hayırlısıysa olsun diyor.. ama arada benim yuva kurmam konusunda sözleri, baskıları, imaları da olmuyor değil. Onunda kötü niyetle bunu söylediğini sanmıyorum tabi ki, beni üzdüğünün farkında değil sanım bu sözleriyle.

İşte belli bir yaşa gelince önceden takmadığın umursamadığın şeyler, sözler sonradan kalbine iğne batar gibi batıyor.. Üzülmüyorum desem de canım acıyor. Bunu engellemek, karşı koymak da elimde olmuyor ne yazık ki..

Aklıma twitte gördüğüm bir söz geldi, düğünde bana ne zaman evleneceksin diye soran teyzelere sen ne zaman ölücen diye sordum diyordu :) seninki de o hesap olmuş :) boşver, sorarlarsa sorsunlar, banada sevgilin yok mu diye soruyorlar bende ben hayatıma giren kişinin ilk ve son olmasını istiyorum, doğru kişiyi arıyorum diyorum, bir daha sormuyorlar...

Koca varda biz evlenmiyoruz .Soracagina bul birtane .Sacma salak sorular soruyorlar uzuluyoruz bir de evde kalmis muameleleri yapmalar kendi kizlariyla hava atmalar yok su istiyor yok bu .

bana soranlara diyordun
"ayy teyze iyi koca kara borsa hepsini kapmışlar. evde kaldım ben yaaa "diyordum . Allah aşkına evleninca baş göğe mi eriyor acaba.

Her sabah ayni adamla uyanmak istemiyorum yeaa diyordum.
Zaten 3 5 kisi sordu da namim yuruyunca sorulmadi bi daha.
Simdi de ne zaman cocuk yapicaksin diyorlar, istemiyorum deyince hemen niye evlendin o zaman? Ona da duzenli seks hayati tatli geliyor diyorum. Bunda da nam salicam.
Boyle boyle bitiricez bu orgutu kizlar.
Arsizlasin.

Herşeyin hayırlısı kısmet böyle şeyler diyiverin gitsin....

evliliğe ınanmıyorum,evlilik şartmı,neden bu kadar dar düşünüyorsunuz,siz evlendınızde ne oldu,ortalık kötü,adammı var,bekarlık sultanlık,delimiyimki evleneyım,bunları söyluyorum,içinden seç bırtane,öpüldün

Yasli teyzelere sen ne zaman olecen de işde. Benimde basimin etinivyiyip durdular ne zaman evlencen diye. Evlendim çocuk varmi cocukkk... Oldu da gitti yeniden çocuk ne zaman diye sormadilar. Boşver tekil sen bekarliga. Bu arada Ayni yastayiz seninle.

Ben 29 yaşında evlendim. Evde kaldın diyenlere "ya nerede kalacaktım, bankta mı yatacaktım" derdim. Yani dalga geç canım dalga geç Bir süre sonra, bu deliye uyulmaz der bulaşmazlar sana

geç kalmamışsın iyi bir kısmet bulun evleneyim diyebilirsin... ya da siz buldunuzda evlenmedim mi ...

Ayni duygulari paylasiyoruz cnm sen kac yasindasin

Durup dururken sinirlerini bozuyorlar insanin. Bütün arkadaslarim neredeyse evlendiler nisanlandilar. Resmen erkek arkadasim dahi yok ve böyle sorular en az günde 2-3 kez soruluyor. Benim yasim daha 22 ya. Daha kücügüm ben sinir oluyorum...

haha çok tatlısın seçenek çokmuş. sende öpüldün :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…