- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
AhahahahaBir yerde şöyle bişey okumuştum:)
"Benim cinsel sorunlarım var teyze"
Teyze şok halinde bakarken bomba patlatılır:
"beni geceleri cinler kovalıyor"
Boşver canım ya..Bana da çok baskı yapılırdı.Evliliğe soğuk bakıyordum.Erteleyebildiğim kadar erteledim.Ama korktuklarımda başıma geldi.Bu sorulara maruz kalmayayım diye asosyal biri oldum çıktım.. Ne arkadaş ne akraba yalnızları oynuyor bu garip anlayacağınız..
Ha üzülmemem için yetiyor mu peki bu uzaklaşmalar hayır tabi ki bu da yetmiyor.. Evde bir de anne baskısı, sözleri var tabi. Ne zaman evlenecem, ne zaman bir koca bulacağım... Sanki var da biz yok diyoruz..
Allah'ım yardım et bana ve benim gibi bu sorunla baş başa olanlara, bu sorulara maruz kalanlara.. Gerçekten o kadar yıpratıyor ki bu sözler, bakışlar,.. Takmıyorum desem de ne yalan söyleyeyim bir yanım üzülüyor.
Boşver canım ya..Bana da çok baskı yapılırdı.Evliliğe soğuk bakıyordum.Erteleyebildiğim kadar erteledim.Ama korktuklarımda başıma geldi.
Önemli olan evlenmek değil..
Doğru insanla mutlu olabilmek..
Ailen bile hala bunları düşünmeyip baskı yapıyorsa yani ne diyeyim..
Sıkma canını..
arkadaşlar 26 yaşındayım. çalılşıyorum. Artık düğüne nişana gitmek sorun olmaya başladı. Herkes ne zamN evlenceksin senin bu günlerini ne zaman görcez. Hey Allah ım ya. Şeytan diyo sevgilim vardı ama bana şunları şunları yaptı ayrıldım. Düzgün adam bul da evleniyim. Böyle cevap vercem sonunda. Sanki ben istemem. Annemde sevgilin var mı merak ediyolarda soruyolar diyo.
Bende birine eğitimine öncelik verdim dedim. Birine nasip hayırlısı diye geçiştirdim. Çok sinir bozucu :/ siz ne zaman evlendiniz? Ben çok mu geç kaldım. Bu tarz sorulara en güzel ne denir :/
Ben 29 yaşında evlendim. Evde kaldın diyenlere "ya nerede kalacaktım, bankta mı yatacaktım" derdim. Yani dalga geç canım dalga geçarkadaşlar 26 yaşındayım. çalılşıyorum. Artık düğüne nişana gitmek sorun olmaya başladı. Herkes ne zamN evlenceksin senin bu günlerini ne zaman görcez. Hey Allah ım ya. Şeytan diyo sevgilim vardı ama bana şunları şunları yaptı ayrıldım. Düzgün adam bul da evleniyim. Böyle cevap vercem sonunda. Sanki ben istemem. Annemde sevgilin var mı merak ediyolarda soruyolar diyo.
Bende birine eğitimine öncelik verdim dedim. Birine nasip hayırlısı diye geçiştirdim. Çok sinir bozucu :/ siz ne zaman evlendiniz? Ben çok mu geç kaldım. Bu tarz sorulara en güzel ne denir :/
Bu sorulara maruz kalmayayım diye asosyal biri oldum çıktım.. Ne arkadaş ne akraba yalnızları oynuyor bu garip anlayacağınız..
Ha üzülmemem için yetiyor mu peki bu uzaklaşmalar hayır tabi ki bu da yetmiyor.. Evde bir de anne baskısı, sözleri var tabi. Ne zaman evlenecem, ne zaman bir koca bulacağım... Sanki var da biz yok diyoruz..
Allah'ım yardım et bana ve benim gibi bu sorunla baş başa olanlara, bu sorulara maruz kalanlara.. Gerçekten o kadar yıpratıyor ki bu sözler, bakışlar,.. Takmıyorum desem de ne yalan söyleyeyim bir yanım üzülüyor.
evliliğe ınanmıyorum,evlilik şartmı,neden bu kadar dar düşünüyorsunuz,siz evlendınızde ne oldu,ortalık kötü,adammı var,bekarlık sultanlık,delimiyimki evleneyım,bunları söyluyorum,içinden seç bırtane,öpüldün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?