Yoo yasin buyuk sayilmaz. Nasip kismet de gec insanlar kotu niyetten degil laf olsun diye sorarlar bunu. Sevgilin olsa nisan ne zaman, nisanlansan dugun ne zaman, dugun olsa cocuk ne zaman, cocuk olsa ikinci ne zaman. O sorular bitmez yani alis sorulara
"Siz evlendiniz de noldu, nirvana da mi geziyosunuz" de. Te allam ya gobek atmaya mi meyilliler anlamiyorum ki. Umarim ilerde yasamam bunlari ya. Ben dayanamam laf soyleyiveririm cunku.
Haha süpermiş
Evlenip çocuk doğurmak bi zorunluluk mu ya . Resmen psikolojik baskı var bizim ülkemizde.
Evlenmeyi düşünmüyorum, daha büyük hedeflerim var de.
Ben çocuk soranlara direk çocuk istemiyorum diyorum valla. Halbuki vakti gelince istiyorum ama insanlarla bu tur muhabbetlere girmek hoşuma gitmiyor.
Evliligi eskisi gibi saniyorlar. Artik kolay degil adam gibi adam bulup da ömrünü adamak. Gorucu usulu de rafa kalkmak uzere olduguna gore secenek kalmiyor bize. Sirf bunlara inat 40 a kadar evlenmiycem dügün beklesin dursunlar intikam vaktiCidden sinir bozucu bi de böyle gözünün içine bakıyor senin ne zaman diye. Hey Allah ım sanki sevgilim olsa hemen diycem evet şu zamana düşünüyoruz diye
Bana da sormuslardi bir kere...
"Bilmem ki" demistim kadin kalmisti oyle. Alismis tabii nasip kismet demeye.
Biri de evlendikten sonra cocuk sormustu bende dedim ki "aaa sahi cocuk yapmamiz gerekiyordu degil mi unutmusum ben onu yaabu yuz ifadesiyle dedim tabii)
Kadin da aynen boyle
Aciklama yaparsan ardi arkasi kesilmez soyliyim. Cunku bu sorular evlensen de bitmeyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?