Ya allahtan tayinli olacagimizdan yakin oturma sansimiz yok cnmDayak istiyor baska bişey değil.
Sen takma onu askerin gelsin karar verırsınız her şeye. Aman kaynanaya yakın oturma bu gorumce fenaya benzıyo
8 yildir gorusuoruz yani kultur farki yokki soyledim onadaBelki, siz 4 yıllık, erkek arkadaşınız 2 yıllık okudu diye, kültür farkı var diye kardeşini bırakıp gidersiniz, kardeşi de üzülür diye korkuyordur.
Gercekten mi arada benimde aklima gelio vallaBence sizi istemiyor. Bu kadar net..
8 ayda bir agzimi ario valla :)Ağzınızı aramış durumları öğrenmek için. Kardeşi pek bahsetmiyor sanırım.
Bir tanede degiller 3 gorumce :)Bence nabız yokluyor. Seni gidi görümcekkk
Ohh ohhhh Allah yardım etsin kardesssssBir tanede degiller 3 gorumce :)
Off moralim bozuldu bak suanOhh ohhhh Allah yardım etsin kardesssss
Ya bende buna anlam veremiyorum iste ya gidip sorsunlar adama ya ne zaman evleneceksiniz desinler adam bana teklifle gelmeden ben nasil kendi kendime gelin guvey olabilirim kişu an sadece sevgilisiniz, sizi bu şekilde sorgulamaya hakları olduğunu düşünmüyorum. muhatapları da siz değilsiniz ayrıca, sevgiliniz.
Ya bende buna anlam veremiyorum iste ya gidip sorsunlar adama ya ne zaman evleneceksiniz desinler adam bana teklifle gelmeden ben nasil kendi kendime gelin guvey olabilirim ki
Gercekten mi arada benimde aklima gelio valla
Evet bende oyle dedim"henüz konuşmadık" de geç.
Banada iclerine bi korku dusmus gibi geldi ben aileye adapte olamazsam vs gibilerindenBana öyle göründü. kardesine başka birini de bulmus olabilir. Hic masumane gelmedi sana soyledikleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?