Hayatta evi olsun demedim herseyin uzerine yemin ederim adamin evi olsa ne olacak yasayamicaz tayinli isi var
ilk etapta erkek arkadaşının ve senin uzlaşmanız önemli..aile ikinci planda,mütevazi insanlarmı?bence kültür farkı olmaz..Beni bi ramazan yemege davet ettiler bilerek gittim aileyi yemekte goreyim nasillar babayi taniyim diye kultur farklimi ailemle yan yana geldiklerinde ne olur diye baktim inan bana cnm sehirler dip dibe 30 dk var kendileride yillardir bizim sehrimizde yasiolar zaten
Cnm orta sinif aile evet ama iyi bir birikimleri var yapmislar bosuna geriliolar gidip soylicem ya bi durun han hamam istemiyorum ben dicem o olacak :)zorluyorlar diye düşünme canım ya.orta sınıf bir aileyse düşünüyorlardır nasıl olcak nasıl biticek diye.kendilerince hesap kitap yapıolardır az bir masraf değil.iyi yönden bak hiç sallamasalar daha mı iyi.bak düşünüyorlar en azından.
Anadolu insanlari bizde oyleyiz sevgilimle her konuda hem fikiriz hatta ben bira safim tayinli calisicaz diye cok pahali salon takimi vs almayalim dedim sevgilim sacmalama dedi banailk etapta erkek arkadaşının ve senin uzlaşmanız önemli..aile ikinci planda,mütevazi insanlarmı?bence kültür farkı olmaz..
bence vitrin olayına girmeyin gümüşlük falan..tv ünütesi konsol var benim gayet yeterli ileriye dönük maddi yatırım yaparsınız..koltuklarınızı yatak odanızı vs kaliteli ama minyatür tarzı alın..taşınma olayları açısından..inşallah yani:)Anadolu insanlari bizde oyleyiz sevgilimle her konuda hem fikiriz hatta ben bira safim tayinli calisicaz diye cok pahali salon takimi vs almayalim dedim sevgilim sacmalama dedi bana
Dogu bati gezicez gecen sene bu zamanlar kardesimin isi yok diye geriliodu bu sefer baska dertler cikti bi rahatliyamiyo bu kiz uzuluyorum valla mideme agri girdi o konusurken salak bi karsimda dik duramiyo ne varsa sanki adamin isi var ahlakli temiz iyi ailesiniz daha ne iste ailesini kucuk dusuruo gicik oluyorum kizaöyle de olmasın canım zaten.işiniz gücünüz var sağlığınız var.mutluluğunuz bu maddi isteklerle gölgelenmesin.benimde nişanlım astsubay.kaderimiz aynı olacak herhalde seninle :)))
Neyden caydirmak istio anlamadim cok ozur cnmSevgiliniz aratıyor olabilir
ağzınızı arıyor gibi soruyor
bu konuşmalardan sizi de caydırmak gibi bir niyeti olduğu ortada
Bencede vitrin ne bu devirde ya onu mu tasicam hiccc ugrasmam inan :)bence vitrin olayına girmeyin gümüşlük falan..tv ünütesi konsol var benim gayet yeterli ileriye dönük maddi yatırım yaparsınız..koltuklarınızı yatak odanızı vs kaliteli ama minyatür tarzı alın..taşınma olayları açısından..inşallah yani:)
Bu ilişkiden vazgeçmenizi soğumanızı ister gibi kötü yönlerini size göstermeye çalışıyorNeyden caydirmak istio anlamadim cok ozur cnm
Gorumce boyle istio dimi banada oyle geldi derdi neyse :)Bu ilişkiden vazgeçmenizi soğumanızı ister gibi kötü yönlerini size göstermeye çalışıyor
benimde vardı 12 sene önce yemek odası diye heves ettik aldık toz al al bitmiyor..sonra değiştirdim sadece konsol yemek takımlarını vs koymak için ve tv sehbası aldım..toz derid yok:)koltuk arasında köşe sehpa ve abajur var..tavsiye edrim canım hayırlısıyla gönlünce olur inşallah..Bencede vitrin ne bu devirde ya onu mu tasicam hiccc ugrasmam inan :)
Bende aynen oyle yapicam cnm insanda heves birakirlarsa tabibenimde vardı 12 sene önce yemek odası diye heves ettik aldık toz al al bitmiyor..sonra değiştirdim sadece konsol yemek takımlarını vs koymak için ve tv sehbası aldım..toz derid yok:)koltuk arasında köşe sehpa ve abajur var..tavsiye edrim canım hayırlısıyla gönlünce olur inşallah..
Şimdiden başlamış görümceliğe çok içli dışlı olma resmi olGorumce boyle istio dimi banada oyle geldi derdi neyse :)
öyle olsa kızkardeşini neden araya soksunki muhattab etmez diret görüşmeyi keserdi bir şeyi bahane edip..Bu ilişkiden vazgeçmenizi soğumanızı ister gibi kötü yönlerini size göstermeye çalışıyor
Evli cnm gecen sene evlendi bebegi var simdi onunla ugrasio aramiz cok yakin o 90 dogumlu sevgilim 91 ben 92Şimdiden başlamış görümceliğe çok içli dışlı olma resmi ol
evli mi bekar mı birde sevgilinden küçük mü ?
Nabız ölçüyor gibi geldi bana bunlar ileride problem olur mu ara öğren diyebiliröyle olsa kızkardeşini neden araya soksunki muhattab etmez diret görüşmeyi keserdi bir şeyi bahane edip..
bir şey yok ortada sakin ol..sen bu konuları açıkça sevgilinle konuşmalısın..ikinizin birbirinize söyleyemeyeceyi ne olabilirki..Bende aynen oyle yapicam cnm insanda heves birakirlarsa tabi
Ya oyle birsey yokki adam biraz once agladi 3g de konusurken ozledim diyeöyle olsa kızkardeşini neden araya soksunki muhattab etmez diret görüşmeyi keserdi bir şeyi bahane edip..
Aman sen resmi ol bundan kimse zarar görmemiştir yakın olmak yaramıyor amaEvli cnm gecen sene evlendi bebegi var simdi onunla ugrasio aramiz cok yakin o 90 dogumlu sevgilim 91 ben 92
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?