- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
Evet bende oyle dedim![]()
ciddi söylüyorum çok samimi olma. sorduğu her şeye cevap verme. gerekirse seni ilgilendirmez der gibi bi tavrın olsun. öbür türlü her şeyinize karışırlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende oyle dedim![]()
Banada iclerine bi korku dusmus gibi geldi ben aileye adapte olamazsam vs gibilerinden
Banada iclerine bi korku dusmus gibi geldi ben aileye adapte olamazsam vs gibilerinden
Bende annesinin haberi var diye dusunuyorum acikcasi annesi son gorusmemizde sorular filan sordu ayrintili tanimaya yonelik oglu askerden gelince hemen nisan vs isteyecek benim okul bitmedi nasil olur maddi anlamda isteklerim nasil gibilerinden dusunuolar kendilerini ona gore mi ayarlayacaklar bide bizim ailecek burnumuzun havada oldugunu mu dusunuolar ne anlamadim ki sevgilimle konussalar ciddi ciddi cvp alirlar ama beni zorluyorlar bu 2 oldubana kadının yaptığı kötü gelmedi.sizi anlamaya çalışıyorlar neticede kardeşi.bak kesin bu konuşmalardan annesinin haberi vardır.erkeğin ağzından laf alamayınca sizi aramışlar belli.onlarda ciddi misiniz işin olabilitesini düşünüyorlardır emin olun.
bence ablasının sizi arması olumlu..erkek kardeşimde bana arattırmıştı:)önem vermese erkek arkadaşın ablası aramaya cesaret edemez..tepki alacağından korkar..en azından bizde böyle..Ya bende buna anlam veremiyorum iste ya gidip sorsunlar adama ya ne zaman evleneceksiniz desinler adam bana teklifle gelmeden ben nasil kendi kendime gelin guvey olabilirim ki
O sasirio soyledim ben ne yapmaya calisio acaba dediBilemiyorum acikcasi. Sevgiline sor bakalim o ne diyecek
senin beklentin nedir peki..evi yok sanırım erkek arkadaşının..böyle isteklerin varmı zamanla herşey olurmu diyorsun..Bende annesinin haberi var diye dusunuyorum acikcasi annesi son gorusmemizde sorular filan sordu ayrintili tanimaya yonelik oglu askerden gelince hemen nisan vs isteyecek benim okul bitmedi nasil olur maddi anlamda isteklerim nasil gibilerinden dusunuolar kendilerini ona gore mi ayarlayacaklar bide bizim ailecek burnumuzun havada oldugunu mu dusunuolar ne anlamadim ki sevgilimle konussalar ciddi ciddi cvp alirlar ama beni zorluyorlar bu 2 oldu
Ya biz surekli gorusuoruz cnm tepki almas bilir :)bence ablasının sizi arması olumlu..erkek kardeşimde bana arattırmıştı:)önem vermese erkek arkadaşın ablası aramaya cesaret edemez..tepki alacağından korkar..en azından bizde böyle..
Bende annesinin haberi var diye dusunuyorum acikcasi annesi son gorusmemizde sorular filan sordu ayrintili tanimaya yonelik oglu askerden gelince hemen nisan vs isteyecek benim okul bitmedi nasil olur maddi anlamda isteklerim nasil gibilerinden dusunuolar kendilerini ona gore mi ayarlayacaklar bide bizim ailecek burnumuzun havada oldugunu mu dusunuolar ne anlamadim ki sevgilimle konussalar ciddi ciddi cvp alirlar ama beni zorluyorlar bu 2 oldu
Evi yok cnm annesi ev alicaz askerden gelmeye dedi ve ben asla boyle istekleri vs olan biri degilim inan ablasi calisacak misin dedi ya evet sevgilime destek olmak istiorum calisicam dedim birikim yapip ev aliriz dedim daha ne diyim benim okul ozel unv bu hep bi korku yaratio onlarda sanirim ama bu konuda ayaklarim hep yere basti sevgilimde bilio ona sorsalar o benim ne oldugumu soyleyecek aslindasenin beklentin nedir peki..evi yok sanırım erkek arkadaşının..böyle isteklerin varmı zamanla herşey olurmu diyorsun..
senin beklentin nedir peki..evi yok sanırım erkek arkadaşının..böyle isteklerin varmı zamanla herşey olurmu diyorsun..
Iste bu yuzden kendimden nefret ediorum kalp kirilmasin vs diorum off ya sevgilimde az once sen bakma kimseye bu hayati ikimiz kurup ikimiz yasicaz dedi bana bi aglama geldi inanAyrılmanızı ister gibi hali var.
Ben böyle anladım.
Sen de bu ilk değil madem böyle tatlı konuşmamalıydın bence.
Bir cümlenle sustur ki haddini bilsin.
Onu ilgilendirmez bu konular.
Onca yıl çıkarken konuşulur, yeri gelir tartışılarak evlilik aşamasına gelinilir nihayet.
Çok rahatsız edici buldum.
Ben olsam bunları biz düşünür, her şeyin zamanına biz karar veririz siz dert etmeyin derdim.
şehirleriniz yakınsa sorun olmaz kültür farkı sizde gördüğüm kadrı ile iyi bir kızssınız gözü aç biri değilsiniz..siz sevdiğiniz insana güveniyorsanız herşey olur allahın izni ile..Evi yok cnm annesi ev alicaz askerden gelmeye dedi ve ben asla boyle istekleri vs olan biri degilim inan ablasi calisacak misin dedi ya evet sevgilime destek olmak istiorum calisicam dedim birikim yapip ev aliriz dedim daha ne diyim benim okul ozel unv bu hep bi korku yaratio onlarda sanirim ama bu konuda ayaklarim hep yere basti sevgilimde bilio ona sorsalar o benim ne oldugumu soyleyecek aslinda
Hayatta evi olsun demedim herseyin uzerine yemin ederim adamin evi olsa ne olacak yasayamicaz tayinli isi varev bir kriter mi artık yahunedir bu ev isteği anlamıyorum ben.
bilmiyorumki tatlım evde ev diyenlerde var..kira ödemektense evlenincede ortak kredi ile alabilirler..devir o devir zaten:)ev bir kriter mi artık yahunedir bu ev isteği anlamıyorum ben.
Iste bu yuzden kendimden nefret ediorum kalp kirilmasin vs diorum off ya sevgilimde az once sen bakma kimseye bu hayati ikimiz kurup ikimiz yasicaz dedi bana bi aglama geldi inan
Beni bi ramazan yemege davet ettiler bilerek gittim aileyi yemekte goreyim nasillar babayi taniyim diye kultur farklimi ailemle yan yana geldiklerinde ne olur diye baktim inan bana cnm sehirler dip dibe 30 dk var kendileride yillardir bizim sehrimizde yasiolar zatenşehirleriniz yakınsa sorun olmaz kültür farkı sizde gördüğüm kadrı ile iyi bir kızssınız gözü aç biri değilsiniz..siz sevdiğiniz insana güveniyorsanız herşey olur allahın izni ile..