Ne zaman evlenme teklifi edecek??

Merhaba herkese.ben 26 yaşındayım karşımdaki kişi 34 yaşında.yaklaşık 4 aydır beraberiz.ikimizin de işi ve gelir durumu iyi çok şükür.bwn bulunduğum iyi şehirde tek basıma yaşıyorum işim dolayısıyla o ailesiyle yaşıyor.iyi giden bi beraberliğimiz var çocuk iyi efendi saygılı yakışıklı.ben artık yalnız yaşamaktan çok sıkıldım.ve çok çocuk istiyorum yani öyle böyle değil.onunla da evlenmek istiyorum.ama gel gör ki konu bi türlü evliliğe gelmiyor Bahsi bile geçmiyor şuan için.sizce beni oyalıyor mu?ailesinin de haberi var benden buluşmaya gelirken falan söylüyor yani.beni sevdiğini de hissediyorum aslında.güzel bi gün geçirdikten sonra akşam beni eve bırakmasın istiyorum artık aynı eve gidelim.ve bunları o kadar çok düşünüyorum ki.konuyu ben de açamam nolacağız biz vs diye utanırım.etrafımdaki herkes de birer birer evleniyor.34 yaşına da gelmiş daha neyi bekliyor anlamadım sİzce beni oyalıyo mu
4 mü ay? Yazıyla dört 🙄

Ya bence konu sahibinin demek istediği ciddi konuşmaların olmaması falandır diye düşünüyorum. Evlenme teklifi için evet erken ama adam ciddi düşünen bir tip mi yoksa yok ben evlenmem evlilik bana göre değil kafasında mı bunlar önemli.
Bence konu sahibi yalnızlıktan bunalmış..kendisince sınırları olduğu için de birşeyleri yaşamak için adamın evlilik adımıyla gelmesini bekliyor.Adam konu sahibini tanımaya ,birlikte yürütüp yürütemeyeceklerini anlamaya çalışıyor ama bizim kızımız "nefes alıyor,işi var..eh tamam işte daha ne olacak..sonrasını sonra düşünürüm" bakış açısıyla adamı tanımaya filan çalışmıyor .

Bence konu sahibi yalnızlıktan bunalmış..kendisince sınırları olduğu için de birşeyleri yaşamak için adamın evlilik adımıyla gelmesini bekliyor.Adam konu sahibini tanımaya ,birlikte yürütüp yürütemeyeceklerini anlamaya çalışıyor ama bizim kızımız "nefes alıyor,işi var..eh tamam işte daha ne olacak..sonrasını sonra düşünürüm" bakış açısıyla adamı tanımaya filan çalışmıyor .
Üzücü…

Etrafınızdaki herkes evleniyorsa evlensin, siz geri kalın ne var? Önce evlenmek marifet değil ki.

Sevgilinize evlilik ve çocuk hayalinizden bahsedin onu urkutmeden. Evli olsaydik şöyle olurdu, böyle olurdu gibi. Tepkisinden az çok anlarsınız zaten niyetini. Duymazdan gelirse, ben evlenmek istiyom ok kib bay diyip kaçın. Hayalinize ortak olursa, sen yemek yaparken ben de gazete okurum derse mesela, kalın yanında, devam edin.

Merhaba herkese.ben 26 yaşındayım karşımdaki kişi 34 yaşında.yaklaşık 4 aydır beraberiz.ikimizin de işi ve gelir durumu iyi çok şükür.bwn bulunduğum iyi şehirde tek basıma yaşıyorum işim dolayısıyla o ailesiyle yaşıyor.iyi giden bi beraberliğimiz var çocuk iyi efendi saygılı yakışıklı.ben artık yalnız yaşamaktan çok sıkıldım.ve çok çocuk istiyorum yani öyle böyle değil.onunla da evlenmek istiyorum.ama gel gör ki konu bi türlü evliliğe gelmiyor Bahsi bile geçmiyor şuan için.sizce beni oyalıyor mu?ailesinin de haberi var benden buluşmaya gelirken falan söylüyor yani.beni sevdiğini de hissediyorum aslında.güzel bi gün geçirdikten sonra akşam beni eve bırakmasın istiyorum artık aynı eve gidelim.ve bunları o kadar çok düşünüyorum ki.konuyu ben de açamam nolacağız biz vs diye utanırım.etrafımdaki herkes de birer birer evleniyor.34 yaşına da gelmiş daha neyi bekliyor anlamadım sİzce beni oyalıyo mu
Sakin ol sampiyon, sadece 4 ay olmus 😅

Bence oyalıyor. 4 ay olmuş sonuçta. 4 koca ay. Oyalamasa ilk aydan basardı nikahı.
4 ay düşünecek ne var ki? Bilgisayar alıyor sanki. Alt tarafı hayatını birleştirip çocuk yapıp yetiştireceksin.
Bence ayrılın.

Ilk aydanmi? Ilk hafta desene! Ar haya edep diyorum yahu! Kim bekler 1 ay! :KK57:

Ilk aydanmi? Ilk hafta desene! Ar haya edep diyorum yahu! Kim bekler 1 ay! :KK57:
Ben buraya kocişimle ilk haftadan sebiştim dersem oiyyyy o***pik derler valla. İlk haftadan evlendik ❤️😍💔💕🌸🧿💔 dersem namusuyla evlenmiş işte!!!olur.. üyelerin bazıları biraz şeydir…

Yanlış anlaşıldım sanırım.evlenme fikrininin en azından kafasından geçip geçmediğini bilmek istiyorum.hiç lafının bile geçmemesi normal mi?
Ayrıca sınırlarım olduğundan falan değil evlenmeyeceksek veya ayrılacaksak daha fazla anı biriktirmek ve sonunda çok üzülmek istemiyorum
Hemen yarın nikah dairesine gidelim demiyorum

4 yıl olduğunda 3 çocuğunuz olur sizin benden demesi bu hız 😂
34 yaşındaki "çocuk" adam 4 ayda evlenmemeli ogrenmis demekki 🤷

goren 4 yıl oldu sanacak. yahu bı durun yangından mal mı kaçırıyorsunuz. ılışkı bı otursun 1 sene olsun elbet duşuncelerını ogrenırsınız adamın yerı zamanı gelınce .

Back
X