Ne zaman evlenme teklifi edecek??

30 yasina gelmis bir arkadasim o kadar asikti ki 3 aylik erkek arkadasiyla evlenmisti. Simdi 4 yildir evli ama o kadar pisman ki. Kariyerini cevresini huzurunu herseyini kaybetti. Adam 180 derece degisti. Cocuklarida var. Yapmayin bunu kendinize sonra buralara konu aciyorsunuz evlendim ama esim sole cikti boyle degisti cok mutsuzym

Annem bi dur ne bu acele 4 ay nedir bi cicim ayınız bitsin çok normal adamın evlilik konuşmaması bence sen çok acele ediyorsun annelik hormonların çoşmuş:eğlence::KK53:

ne kadar yalnızlıktan bunalırsanız bunalın 4 ayda evlenmeyi düşünecek kadar gözü karartmayın. çok şükür karşınıza normal bir insan çıkmışta sizi dengeliyor. 34 yaşında koca adam ailesine yalan söyleme gereği duymaz elbet, sizi bilmeleri gayet normal, bundan evliliğe giden yol çizmeniz hiç normal değil ama benden söylemesi.

Yanlış anlaşıldım sanırım.evlenme fikrininin en azından kafasından geçip geçmediğini bilmek istiyorum.hiç lafının bile geçmemesi normal mi?
Ayrıca sınırlarım olduğundan falan değil evlenmeyeceksek veya ayrılacaksak daha fazla anı biriktirmek ve sonunda çok üzülmek istemiyorum
Hemen yarın nikah dairesine gidelim demiyorum

Evet normal. Yani çiftler neden durduk yere evlilik konuşsun ki 4 ayda? Şimdi size dese ki ben evlenmeyi düşünüyorum seninle, sonrasında hoşlanmadığı tavırlarınız olsa, tanıdıkça birbirinize uygun olmadığınızı farkedip ilişkiyi bitirmek istese bu sefer madem böyle yapacaktı neden evlilik konusu açtı der daha çok üzülürsünüz. İş anlaşması değil bu en baştan şartlar belirlensin ona göre yol çizilsin. Evlenmeyebilirisiniz/ayrılabilirsiniz hiçbir ilişkinin kesin garantisi yok. İlişkinizin tadını çıkartıp akışına bırakmayı öğrenmeniz lazım.

Yanlış anlaşıldım sanırım.evlenme fikrininin en azından kafasından geçip geçmediğini bilmek istiyorum.hiç lafının bile geçmemesi normal mi?
Ayrıca sınırlarım olduğundan falan değil evlenmeyeceksek veya ayrılacaksak daha fazla anı biriktirmek ve sonunda çok üzülmek istemiyorum
Hemen yarın nikah dairesine gidelim demiyorum
Ne bilsin yahu 4 ayda evlenmek istiyor mu istemiyor mu?

İnsanlardaki (özellikle erkeklerdeki) evlilik olgusu sizin kafanızdaki gibi değil. Evlilik fikriyle başlanmaz ilişkiye. İlişki evliliğe gider ya da gitmez. Ama ben bu kızla evlenecem de dur önce iki sene sevgili olayım demez kimse.

Merhaba herkese.ben 26 yaşındayım karşımdaki kişi 34 yaşında.yaklaşık 4 aydır beraberiz.ikimizin de işi ve gelir durumu iyi çok şükür.bwn bulunduğum iyi şehirde tek basıma yaşıyorum işim dolayısıyla o ailesiyle yaşıyor.iyi giden bi beraberliğimiz var çocuk iyi efendi saygılı yakışıklı.ben artık yalnız yaşamaktan çok sıkıldım.ve çok çocuk istiyorum yani öyle böyle değil.onunla da evlenmek istiyorum.ama gel gör ki konu bi türlü evliliğe gelmiyor Bahsi bile geçmiyor şuan için.sizce beni oyalıyor mu?ailesinin de haberi var benden buluşmaya gelirken falan söylüyor yani.beni sevdiğini de hissediyorum aslında.güzel bi gün geçirdikten sonra akşam beni eve bırakmasın istiyorum artık aynı eve gidelim.ve bunları o kadar çok düşünüyorum ki.konuyu ben de açamam nolacağız biz vs diye utanırım.etrafımdaki herkes de birer birer evleniyor.34 yaşına da gelmiş daha neyi bekliyor anlamadım sİzce beni oyalıyo mu
4 aydır birliktesiniz daha ne bu acele?durun bakalım 1-2 sene geçsin..hem 4 ayda kim kimi tanıyabilir ki

4 ay ciddi konuşup , adımlar atmak için çok erken, ama ileriye yönelik ciddi planlar yapmasını bekliyorsaniz olabilir tabi, buda en doğal hakkınız ama şuan tadını çıkarın , onu tanıyın, ne demişler acele giden ecele gidermiş, biraz, daha geçsin konuşun ben evlilik düşünüyorum çocuk istiyorum deyin belki de adam 34 yaşında ve evlilik düşünmüyor .

4 ay mıı kos koca 4 ay hea ?
Bu adamın niyeti ciddi değil… üzgünüm ama oyalayıp bırakacak gibi.
Citti olan adam ilk gün alır yüzüğünü , çiçeğini gelirdi jsjejjdjd

Insan birlikteliginin sonunun nereye varacagini merak ediyor hak veriyorum size. Lakin bunu, ona sormaktan ziyade evlilik icin birikimi var mi? Nasil 1 yasam hayal ediyor? 2.kisiyi hayatinda nerede goruyor? Dugun, balayi planlari yapmis mi hic? Hayal kurmus mu? vb. sorulara cevap aramaniz daha yerinde olabilir.
Ayrica eger kisi, mantik agirlikli evlilik dusunuyorsa ve herseyi hazir ise 4 ay gayet de uzun 1 sure bence.

Merhaba herkese.ben 26 yaşındayım karşımdaki kişi 34 yaşında.yaklaşık 4 aydır beraberiz.ikimizin de işi ve gelir durumu iyi çok şükür.bwn bulunduğum iyi şehirde tek basıma yaşıyorum işim dolayısıyla o ailesiyle yaşıyor.iyi giden bi beraberliğimiz var çocuk iyi efendi saygılı yakışıklı.ben artık yalnız yaşamaktan çok sıkıldım.ve çok çocuk istiyorum yani öyle böyle değil.onunla da evlenmek istiyorum.ama gel gör ki konu bi türlü evliliğe gelmiyor Bahsi bile geçmiyor şuan için.sizce beni oyalıyor mu?ailesinin de haberi var benden buluşmaya gelirken falan söylüyor yani.beni sevdiğini de hissediyorum aslında.güzel bi gün geçirdikten sonra akşam beni eve bırakmasın istiyorum artık aynı eve gidelim.ve bunları o kadar çok düşünüyorum ki.konuyu ben de açamam nolacağız biz vs diye utanırım.etrafımdaki herkes de birer birer evleniyor.34 yaşına da gelmiş daha neyi bekliyor anlamadım sİzce beni oyalıyo mu

Mesela biraz birbirinizi tanımayı bekliyor olabilir mi? 4 ay çok kısa bir süre değil mi sizce de?

Durun ya 4 ay daha çok erken. Hem o evlenmeyi istiyor mu bakalım? Bunları konuştunuz mu baştan?

Aklıma istemsizce Gülben'in "Neee! Benimle evlenmek mi istiyormus?" repliği geldi.

4 ayda ne kadar birbirinizi tanımış olabilirsiniz ki. Çok aceleci davranıyorsunuz. Evlenmek için evlenmeyin mümkünse evlenme teklif etmesin zaten. Ben kaç yıllık ilişkimden sonra evlenirken bile yüzde yüz tanıyorum diyemiyordum, siz 4 ayda nasıl tanıdınız hayret diyorum

4 ayda ne teklifi ayol. İyi misin kuzum. Biz nolacaz deme sakın, evlilik budalası gibi görünürsün sadece adamın gözünde. Olacağı varsa da olmaz.

Back
X