- 24 Ekim 2017
- 3.277
- 3.055
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Ne zaman adım atacak diye sordum, okumadınız herhalde ?Aynı konuyu dün açmışsınız zaten. Sayfalarca da yorum yapılmış. Yine açmanın manası nedir?
Benden de bir adım Yok ama nasıl dayanıyor anlamış değilim yaniSiz peşinden gittiğiniz sürece devam eder
Ne zaman adım atacak diye sordum, okumadınız herhalde ?
Diğer konunada yorum yazmıştım aynısını yazıyorum yine.Arkadaşlar bilmeyenler için aşağıya yazıyorum eski olanları hala geri adım atmadı sizce bu durum ne kadar sürer
14 şubat akşamı bu oldu bugün 4 gün oldu ne aradım ne mesaj aynı şekilde p da ama sadece engelimi kaldırdı bilmeyenler için aşağıya yazıyorum
ablalarım kardeşlerim hepinize iyi akşamlar
Önceki konumu biliyorsanız engellenmiştim nişanlık tarafından, annesi telefonu açmadı diye falan neden açmadı falan diye sordun mu diye sormuştum vs Sevgililer günü akşamında oldu Sevgililer günü diye bana hediyeler aramalar şarkı söyleme dinletme ve bana o kadar güzel konuşuyordu ki anlatamam ara sıra böyle sinirleniyor Ben hep peşinden gittim neyse
GÜNCEL: 14 şubar akşam engellemişti, 15 şubar öğle olmadan engeli kaldırdı ve ben whatsapa girmeyince gizlilik ayarı yaptı bende girdim mecbur birkaç durum paylaştım ona bakmaya girmiyorum diye ne paylaşsam bakıyor ama hala ses seda Yok ne yapmaya çakışıyor ? Onun adım atması benden özürler dilemesi ve benim burnunu sürtmem geeek biliyorum.
Bu arada ayrıl diyenler söylemesi kolay bende bilirdim ayrılmasını ben size danışıyorum bana yardım edecek kişiler yazsın, yargılayacaklar değil.
Ekleme nasıl oluyor ? Bilmiyorum yazdım işte buraya konuyu konuşsak bunu konuşmak yerineNe farkı var? Önceki konuya ekleme yapamıyor musunuz? Ekleme yapsanız daha çok ve faydalı yorumlar alırsınız zaten.
Tamam bende bunun farkındayım ama benden de bir adım Yok 4 gün oldu neden hala bir adım atmıyor ?Diğer konunada yorum yazmıştım aynısını yazıyorum yine.
Adım atmayacak çünkü sizden bekliyor engeli o yüzden kaldırdı,siz onun engeli kaldırdığını görünce sizin ona şunu yazmanızı bekliyor,özür dilerim bütün suç benim beni affet demeni bekliyor.Siz böyle yazarsanız egosu şisecek bak gördün mü sen de anladın bütün suç benim ve bu böyle devam edip gidecek eğer barışırsanız artık her kavgada sizden özür bekliyecek.
ablalarım kardeşlerim hepinize iyi akşamlar
Önceki konumu biliyorsanız engellenmiştim nişanlık tarafından, annesi telefonu açmadı diye falan neden açmadı falan diye sordun mu diye sormuştum vs Sevgililer günü akşamında oldu Sevgililer günü diye bana hediyeler aramalar şarkı söyleme dinletme ve bana o kadar güzel konuşuyordu ki anlatamam ara sıra böyle sinirleniyor Ben hep peşinden gittim neyse
GÜNCEL: 14 şubar akşam engellemişti, 15 şubar öğle olmadan engeli kaldırdı ve ben whatsapa girmeyince gizlilik ayarı yaptı bende girdim mecbur birkaç durum paylaştım ona bakmaya girmiyorum diye ne paylaşsam bakıyor ama hala ses seda Yok ne yapmaya çakışıyor ? Onun adım atması benden özürler dilemesi ve benim burnunu sürtmem geeek biliyorum.
Bu arada ayrıl diyenler söylemesi kolay bende bilirdim ayrılmasını ben size danışıyorum bana yardım edecek kişiler yazsın, yargılayacaklar değil.
Ne zaman adım atacak diye sordum, okumadınız herhalde ?
“Ara sıra böyle sinirleniyor ben hep peşinden gittim”cümlenizde saklı cevabı ben vereyim.biliyor emin sizin bi şekilde yeniden adım atacağınızı.önceki konunuzu bilmeden bu konu üzerinden yorum yapıyorum.Benden de bir adım Yok ama nasıl dayanıyor anlamış değilim yani
Sanırım anlatamadım sizi yıldırmaya çalışıyor işte psikolojik olarak eninde sonunda o bana yazacak diye düşünüyor çünkü kendini suçlu görmüyor kendini suçlu görse şimdiye 1500 kere aramıştı.Tamam bende bunun farkındayım ama benden de bir adım Yok 4 gün oldu neden hala bir adım atmıyor ?
Tebrik ederim burda zaman kaybetmeyin bence kristal kürenizle.Dünkü konunuz bu:
Bir gün geçmiş ve siz konunuza tek cümle ekleyip "Ne zaman adım atacak?" diye soruyorsunuz.
Farklı ne yorum alacaksınız acaba?
Her ne ise, hemen kristal küreme bakıyorum; hmm 2 haftaya kalmaz adım atar.
Yılmayınca ne yapacak yani birkaç ay ilk defa görecek ki benden ses seda Yok o zamana kadar bekleyecek mi yaniSanırım anlatamadım sizi yıldırmaya çalışıyor işte psikolojik olarak eninde sonunda o bana yazacak diye düşünüyor çünkü kendini suçlu görmüyor kendini suçlu görse şimdiye 1500 kere aramıştı.
O kadar geçmiş konuya bakacağınıza bu çabanızla benim derdime yardım etseydiniz yorum yapsaydınız ne olurdu ?Dünkü konunuz bu:
Bir gün geçmiş ve siz konunuza tek cümle ekleyip "Ne zaman adım atacak?" diye soruyorsunuz.
Farklı ne yorum alacaksınız acaba?
Her ne ise, hemen kristal küreme bakıyorum; hmm 2 haftaya kalmaz adım atar.
Bende bundurum dan memnun değilim bir de benim yaşadığım durumu düşününYa gerçekten ben o çocuk olsam sana adım atmam ağır konuşacağım ama hak ediyorsun gerçekten yeter artık yeter biz nereden bilelim ne zaman atacak çok adam olsa zaten sana bunları yaşatmaz yeter biz boğulduk adama bunu yapıyorsan gerçekten haklı ya 10 gün sonra desek o kadar gün konu açmayı bırakacak mısın gerçekten? Daha kaç kere sana değer vermiyor sevmiyor kendini bu konuma koyma diyeceğiz? Sen kendine bir gr değer vermiyorsun ki adam versin işin gücün yok mu ya ha bire bu konuyu mu düşünüyorsun hayatına dön artık dön
Taktik yok anla işte sevmiyorsa yok seven adam bunu yapar mı? Artık biz bile biliyoruz yine adama yalvar yakar gideceksin ha gitmesende adamda başkasını bulur olur biter bir insan sizi sevse size bunu yapmaz bunu anlayın artık değerli kadın olmanın kuralı yoktur insanın hareketleri insanı değerli yapar ilk hatasında sen kim köpeksin arama beni deseydin köpek gibi takılırdı peşine ama sen kendini yere serdin artık bitti bu saatten sonra asla olmaz uğraşma artıkBende bundurum dan memnun değilim bir de benim yaşadığım durumu düşününsürekli aklımda, ne yapacağım onu söyleyin taktikler istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?