- 13 Şubat 2015
- 497
- 1.088
- 313
- 36
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Ya gerçekten ben o çocuk olsam sana adım atmam ağır konuşacağım ama hak ediyorsun gerçekten yeter artık yeter biz nereden bilelim ne zaman atacak çok adam olsa zaten sana bunları yaşatmaz yeter biz boğulduk adama bunu yapıyorsan gerçekten haklı ya 10 gün sonra desek o kadar gün konu açmayı bırakacak mısın gerçekten? Daha kaç kere sana değer vermiyor sevmiyor kendini bu konuma koyma diyeceğiz? Sen kendine bir gr değer vermiyorsun ki adam versin işin gücün yok mu ya ha bire bu konuyu mu düşünüyorsun hayatına dön artık dön
Gerçekten bazı kadınlar her şeyi hakediyor ya adam bununla evlenip bunu dövse kadına şiddet bu diye sokağa dökülürüz ama bile isteye öle öle gidiyor gerçekten hak ediyorOlmusuz yorum istemiyo canımm.. sadece nişanlısı ne zaman arar onu söylememizi istiyo.. hatta gün saat dakika vermemizi bekliyo... istedigin kadar agır konuş anlamıcak arkadaşlar her türlü yolu denedi başarılı olamadılar....
Ablacım burada yorum yapanlara lafım Yok senin gibi birkaç abla gibi daha yazsalar öpüp başıma koyarım. Taktiklerinizi yapmasam bu güne kadar arardım, 4 gündür aramıyorum. Başka Öner’iniz var mı diye sordum. Bazı ablalar çok asabi anlamıyorum yaniKesinlikle ben aranızın düzelmesini istemeni normal karşılıyorum.. herşeyi sineye çekmeyide istiyo olabilirsin ama.. hem taktik istiyosum hem taktik verenlere onu yapamam ne zaman arar diyosun.. takılmışın bi konuya ne zaman arar.. yahu biz nerden bilelim güzel kardeşim sana sayfalarca taktik verildi.. ama anlamıyosun
Keşke herkes sizin gibi olsa Ağzınıza sağlıkSeni kaybedeceğini anladığında yazacak .
Belki bugün , belki 3 gün sonra.
Ne demişler ;
“Birini seversen serbest bırak ; geri dönerse senindir . “
Rahatsız olan sizsiniz psikoloji üzerine eğitim falan mı aldınız bir de vallahi diyorsunuz, yaşamadan bilemezsiniz umarım sizin çocuğunuz falan da bu duruma düşmez. Düşerse de lafınızı geçirirsiniz umarım.Vallahi rahatsızsınız siz. Bi yardım destek falan alın. Ayrılması çok kolay.. Neden bu kadar olay haline getirdiniz? Adam sanki 10 çocukla ortada bıraktı sizi de ayrılması kolay mı diyosunuz.
Yalvarıp yakarsam burdan sizden yardım istemezdim zaten derdimi buraya kötü yorum yazanlar sayesinde unuttum yaniAy git yalvar yakar sensiz yaşayamıyorum ölüyorum bitiyorum sana de ayağına paspas ol evlen de kurtul. Vallahi ben daraldım artık. Kendini ateşe atmak isteyene, bu kadar pasif olup başkasına bağlı yaşayan birine ne diyelim yani. Kusura bakma bu kadar da olmaz be güzelim.
Yalvarıp yakarsam burdan sizden yardım istemezdim zaten derdimi buraya kötü yorum yazanlar sayesinde unuttum yani
Benim çocuğum böyle saplantı derecesinde kendine değer vermeyen biri için bu hale gelirse alır onu psikoloğa götürürüm aşırı kaygı ve takıntı okb belirtisi olabilir sen bizim bu yaşa nasıl geldiğimizi sanıyorsun? Hep iyi insanlarla mi karşılaştık hiç mi aşk acısı çekmedik hiç ağlamadık üzülmedik? Sen bizi dinleme otur bekle gelirse koş atla üstüne ama unutma ki ileride keşke dinleseydim ayrılsaydım diyeceksin ömür bittikten sonra gençliğini hiç uğruna harcadıktan sonraDerdimi konuşmak yerine beni yargılayanlar umarım sizin de kızınızın başına gelmez, umarım lafınızı dinletirsiniz. İnsan yaşattığını kınadığını yaşamadan ölmezmiş. Allah sizi bu duruma düşürmesin yine de, umarım bir gün empati kurmayı öğrenirsiniz .
Bu tavrında çok çirkin canım kusura bakma. Umarım aklın başına gelirde. Kimsenin çocuğuna başına gelmez söz dinletirsiniz gibi cümleler kurmazsın.Derdimi konuşmak yerine beni yargılayanlar umarım sizin de kızınızın başına gelmez, umarım lafınızı dinletirsiniz. İnsan yaşattığını kınadığını yaşamadan ölmezmiş. Allah sizi bu duruma düşürmesin yine de, umarım bir gün empati kurmayı öğrenirsiniz .
Kimse de beni bu şekilde yargılayamaz pardon da .Bu tavrında çok çirkin canım kusura bakma. Umarım aklın başına gelirde. Kimsenin çocuğuna başına gelmez söz dinletirsiniz gibi cümleler kurmazsın.
Düzgün olan bir tavrı yok ki bakın bu gün gitsin hastaneye kalıbımı basarım okb le geri dönecekBu tavrında çok çirkin canım kusura bakma. Umarım aklın başına gelirde. Kimsenin çocuğuna başına gelmez söz dinletirsiniz gibi cümleler kurmazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?