- 24 Ekim 2017
- 3.277
- 3.055
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Yaşadınız galiba bu kadar emin konuşuyorsunuz ? Psikoloji eğitimi fakan mı aldınız yoksa ?Düzgün olan bir tavrı yok ki bakın bu gün gitsin hastaneye kalıbımı basarım okb le geri dönecek
sevmeyi bilmiyoruz ondan hep evet sevmemek değil biz ezilmeyi bilmiyoruz dilin madem bu kadar uzun sana küfreden nişanlına uzat bu dilini tekrar konu açmak kibVay arkadaş sevmeyi bilmeyen insanlar bilenlere hasta deli diyorlar böyle bi zamana geldik ya :)
Allah aşkına bana böyle yorum yazacaklar hiç yazmasın
Ablacım geldiğinde istemiyorum şeklinde konulucam benim peşimden koşmasını istiyorumBen sana önceden de defalarca yazan biriyim ama sen yardım almak istemiyorsun yani yapacak bir şey yok. Sen bağımlı olmuşsun bu çocuğa maalesef saplantılısın. Yapacak bir şey yok günleri sayıyorsun yani, ben seviyorum beni dövse de sövse de kabul ederim diyorsan yalvar yakar barış. Mutlu olursun. Ben yerinde olsam bana bu kadar saygısız bir insanı kabul etmem ama kendini bile isteye bu duruma getirmek isteyene verebilecek önerim bu olur artık.
Burda kimse sizi yargılamıyor ki sadece gerçekleri söylüyor. Rahatsız oluyorsanız konu açıp fikir istemezsiniz.Kimse de beni bu şekilde yargılayamaz pardon da .
Dilim uzun oluyor doğruları söyleyince evet uzattığım için bu durumdayım oldu mu rahatladın mı ?sevmeyi bilmiyoruz ondan hep evet sevmemek değil biz ezilmeyi bilmiyoruz dilin madem bu kadar uzun sana küfreden nişanlına uzat bu dilini tekrar konu açmak kib
Keşke konuma yazan bazı ablalar var omlar gibi olsanız bana yazmışlar kendini geri çek görünmesi oyna vs diye sizden de bu tarz şeyler istedim bende bilirim yani ayrılmasını bilsem beden çare atayım ya Allah aşkınaBurda kimse sizi yargılamıyor ki sadece gerçekleri söylüyor. Rahatsız oluyorsanız konu açıp fikir istemezsiniz.
Yaşamaya eğitim almaya gerek yok oturup iki kitap okusan sende bilirsin ilgi meselesi sana iyi yorum yapanlara iyi kötü yapanlara kötü davranıyorsun bu normal mi?halbuki ilk konularında hepimiz sana yol gösterdik ayrıl diyince tırnaklarını çıkardın ? Senin iyiliğini düşündüğümuzü anlamıyorsun gerçekten sen acı çekmekten eziklenmekten zevk alıyorsun bu cevapları küfreden nişanlına versene sen kimsin lan desene? Küfreden adamın yasını tutup burada bize beddua ediyorsun gerçekten psikolojinin düzgün olduğunu mu düşünüyorsun?Yaşadınız galiba bu kadar emin konuşuyorsunuz ? Psikoloji eğitimi fakan mı aldınız yoksa ?
Canım yukarıda sana ne yazdım???? Ayrıca kendini istediğin kadar geri çek kocan olacak adam seni engelliyor. Ne bu şimdi ilkokullu aşıklar gibi. Gerçekleri görmen gerekiyor. Ama sen ayrılamam ölürüm biterim diyorsun. Adamda bunu biliyor sonuna kadar kullanıyor. Çek bakalım resti düzelirse gerçekten seviyordur. Düzelmez daha da trip atarsa adam iplerini eline verdiğinin çoktan farkında zaten. Sen bence aşk acınla söylenenlere ve olanlara net bakamıyorsun.Keşke konuma yazan bazı ablalar var omlar gibi olsanız bana yazmışlar kendini geri çek görünmesi oyna vs diye sizden de bu tarz şeyler istedim bende bilirim yani ayrılmasını bilsem beden çare atayım ya Allah aşkına
Doğrular mi? Hangi doğrular artık ac şu gözünü bir aç ya adam sana yapmadığını kalmadı hala peşimden koşturacağım kafasındasın çık şu hayal aleminden doğrular zoruna giden sensin ben gayet sevmeyi de biliyorum sevilmemeyi de ama en önemlisi kendime değer vermeyi biliyorum bana saygısızlık yapanı direk kapıya koymayı senin bilmediğin şeylerDilim uzun oluyor doğruları söyleyince evet uzattığım için bu durumdayım oldu mu rahatladın mı ?
İki kitap okumakla mı olunuyor psikolog ? Aynı yerde dolanıp duruyorsunuz buraya insanları yargılamaya gelmişsiniz demek ki dedim ki bu durumdayım. Zevk alsaydım 100 kere arardım burda hala iyi olan ablalar bana deri kendini geri çek vs sizde öyle diyebilirdiniz. Yas falan da tutmuyorum, geri döndüğü zamanı görmek gri dönünce Arık yoruldum çabalayacaksan çabala artık ben çabalamıyorum demek istiyorum . Hiç bu mevzuları konuşmuyorsunuz benim fikrimi öğrenmiyorsunuz direk ayrıl ayrıl çok kolaydıYaşamaya eğitim almaya gerek yok oturup iki kitap okusan sende bilirsin ilgi meselesi sana iyi yorum yapanlara iyi kötü yapanlara kötü davranıyorsun bu normal mi?halbuki ilk konularında hepimiz sana yol gösterdik ayrıl diyince tırnaklarını çıkardın ? Senin iyiliğini düşündüğümuzü anlamıyorsun gerçekten sen acı çekmekten eziklenmekten zevk alıyorsun bu cevapları küfreden nişanlına versene sen kimsin lan desene? Küfreden adamın yasını tutup burada bize beddua ediyorsun gerçekten psikolojinin düzgün olduğunu mu düşünüyorsun?
Canım yukarıda sana ne yazdım???? Ayrıca kendini istediğin kadar geri çek kocan olacak adam seni engelliyor. Ne bu şimdi ilkokullu aşıklar gibi. Gerçekleri görmen gerekiyor. Ama sen ayrılamam ölürüm biterim diyorsun. Adamda bunu biliyor sonuna kadar kullanıyor. Çek bakalım resti düzelirse gerçekten seviyordur. Düzelmez daha da trip atarsa adam iplerini eline verdiğinin çoktan farkında zaten. Sen bence aşk acınla söylenenlere ve olanlara net bakamıyorsun.
Ablalarım beni gerçekten kızınız gibi görün ve öyle bana akıl verin yeniden başlayayım ben buradakileri dinlemesem 100 kere aramıştım brdakilerin faydası oldu en azından kendimi tuttum. Rest çekicem vs daha ne yapmam gerekiyor madem ayrılamıyorum ne yababilirim sizden tüm içtenliğimle yardım istiyorumDoğrular mi? Hangi doğrular artık ac şu gözünü bir aç ya adam sana yapmadığını kalmadı hala peşimden koşturacağım kafasındasın çık şu hayal aleminden doğrular zoruna giden sensin ben gayet sevmeyi de biliyorum sevilmemeyi de ama en önemlisi kendime değer vermeyi biliyorum bana saygısızlık yapanı direk kapıya koymayı senin bilmediğin şeyler
Siz çok çekicisiniz, gizli gizli okuyup yorum yapmayanlardan mısınıx ? Ben onları ablam gibi gördüm konuşuyoruz burda bizim kendi aramızda , sizle konuşmuşluğun bile Yok yani ?Konu sahibi, fazlasıyla itici buldum sizi.
.İki kitap okumakla mı olunuyor psikolog ? Aynı yerde dolanıp duruyorsunuz buraya insanları yargılamaya gelmişsiniz demek ki dedim ki bu durumdayım. Zevk alsaydım 100 kere arardım burda hala iyi olan ablalar bana deri kendini geri çek vs sizde öyle diyebilirdiniz. Yas falan da tutmuyorum, geri döndüğü zamanı görmek gri dönünce Arık yoruldum çabalayacaksan çabala artık ben çabalamıyorum demek istiyorum . Hiç bu mevzuları konuşmuyorsunuz benim fikrimi öğrenmiyorsunuz direk ayrıl ayrıl çok kolaydı
Kendi kızıma ayrılma dışında tavsiye vermem yok çünkü bu saatten sonra oluru yok yapacak şey yokAblalarım beni gerçekten kızınız gibi görün ve öyle bana akıl verin yeniden başlayayım ben buradakileri dinlemesem 100 kere aramıştım brdakilerin faydası oldu en azından kendimi tuttum. Rest çekicem vs daha ne yapmam gerekiyor madem ayrılamıyorum ne yababilirim sizden tüm içtenliğimle yardım istiyorum
Siz çok çekicisiniz, gizli gizli okuyup yorum yapmayanlardan mısınıx ? Ben onları ablam gibi gördüm konuşuyoruz burda bizim kendi aramızda , sizle konuşmuşluğun bile Yok yani ?
Yok ablacım Allah korusun kocamdır döver demem zaten döverse aldatırsa kocam olmaz denektir artık. İşte böyle yorumlar istiyorum, bana aynı günün gündüzünde telefonla konuşmuştuk bana iyiki varsın meleğim vs şeyler deri şarkı söyledi Sevgililer günü diye hediyelerini yollamış şok istediğim şeyi almış, sık sık aramaya mesaj atmaya başlamıştı. Bi program indirdim ne zaman girse çıksa bildirim geliyor girmesi çıkması whatsapa 1dk bile sürmüyor yani bana bakıp çıkıyor, ne zaman yazsam zaten hemen görüldü oluyordu. Bana aynı gün demişti ki ben seni her zaman sevicem demişti, o kadar şey yaptım beni affettin sadık kaldın iyiki varsın seni hiç üzmicem falan demişti akşamında bunlar oldu.
Ben sana psikoloğum dedim mi? İki kitap oku derken oradaki sayı temsilidir gerçekten git kendini biraz geliştir. Kendini geri çeksen ne yazmasan ne yazsan ne mal belli kumaş belli ne sanıyorsun adam 1 hafta sonra melek olacak mı? Annesi için sana Allah'ından bul demiş küfür etmiş adam birden değişip iyi olmaz bu laflari sözleri bir kez yediysen kolay kolay düzelmez adam diyecek eee o kadar şey yaptım özür diledim affetti şimdi döveyim özür dilerim affeder adam bir ay çabalayacak sonra yine aynı çünkü sana değer vermiyor bunu anlamıyorsun bunu kabullen artık ayrılmak neden zor olsun ?Daha nişanlıken bunu yapamıyorsun yarın bir gün evli olsan aldatsa dövse kocamdır yapar dersin biter gider o zaman neyin varda ayrılamıyorsun karşında deli divane adam yok seni seven biri yok çoluğun yok çocuğun yok ne mecburiyetin var geçerli bir neden yazsana
Öyle böyle değil bu çekememezlik bu neyin çekememezliği ? Dövüleceğim için mi mutlusunuz bu kadar ?Konuşmuşluğumuz yok diye yorum yapmayacak mıyım? Ben üslubunuzu kastederek itici olduğunuzu söyledim. Hem de öyle böyle değil bu iticilik.
Bak bütün konu burada bitiyor yani bu adamı tek sen çekersin bu yüzden seninle kendine gel bırak bu adamı sana yaptığı şeyler çokta mattah şeyler değil her sevgilinin yapması gereken şeylerher zaman sevicem demişti, o kadar şey yaptım beni affettin sadık kaldın iyiki varsın seni hiç üzmicem falan demişti akşamında bunlar oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?