• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne zaman hamile kalıcağım , çok üzülüyorum

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
8 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyor çok üzülüyorum

9 ay oldu Hala birsey yok:((Cok üzülüyorum ne zor birseymis, doktora gidiyorum simdilik birsey bulamadi ama nu belirsizlik beni Cok üzüyor:((( bebegim olucak Mi Benim??

Son düzenleme:
Uzulme pericik, sabirli olmalisin bu psikolojik dayaniklilikta gerektiren bir surec. 8 ay cok uzun bir sure degil. Sen gibi ben gibi bir cok kadin var hamile kalamayan. Ben pkoluyum mesela baska bi sorun yok, doktorum sebepsiz diyor ama olmuyo... Olmayinca olmuyor kisaca. Senin neden olmuyor? Doktorlar bir sey soyluyor mu? Yasin kac? Esinin testleri nasil?

canım 8 ay nedırki. ben 2 yıla yakındır dogal yolla olmasını bekledım sonrasında tedavıye basladım. sabır ısteyen bır surec daha cok basındayken bu kadar tahammulsuz olma.

Çok zor bir süreçteyiz bizde 2 yıldır istiyoruz ve birçok doktora gitmeme rağmen son gittiğim doktor harici kimse pkolu olduğumu söylemedi. Pko klomen çatlatma iğnevi progestan ve estrofem tedavisine başladık. igne vurulalı 9 gün oldu gece test yaptım negatif :( Rabbim inşallah hepimize tez zamanda bebek kokusu ile evlerimizi taçlandırsın

Çok zor bir süreçteyiz bizde 2 yıldır istiyoruz ve birçok doktora gitmeme rağmen son gittiğim doktor harici kimse pkolu olduğumu söylemedi. Pko klomen çatlatma iğnevi progestan ve estrofem tedavisine başladık. igne vurulalı 9 gün oldu gece test yaptım negatif :KK43: Rabbim inşallah hepimize tez zamanda bebek kokusu ile evlerimizi taçlandırsın
Canım cok ıyı anlıyorum hayal kırıklığını:( üzülme alternatf tedavilerımız varr

1,5 yıldan sonra hamileyim kardeşim Rabbim sabrını arttırsın en kısa zamanda da nasip etsin inşaAllah

Bırkç ay klomen, iğne, asılma, tup bebk .. Suan klomen kullanıyorum ınan hıc dusunmemeye calışıyorum. Daha cok basındayıZ
Şuan işte canım klomen, çatlatma iğnesi, progestan ve estrofem kullanıyorum resmen hormonlar ve ilaç kullandıkça açlık artıyor ya yiyorum sürekli insanlara sürekli kariyer yapıcaz karı koca diyorum

Back
X