ne zaman hamilelik kiyafetleri alinir ve giyilir

Allah bagislasin bulantin varmi..bende 3kez klomen kullandim catlatma ignesi olurken ins.ikiz olur dedim doktorda sen ikizin zorlugunu biliyonmu dediydi tabi hala hamile degilim ama ikizler cok tatli geliyo bana masallah allah saglikla kucağına almayi nasip etsin

Ben de klomen kullandim 3ay,esimde sorun olunca olmadi ve ilk tup bebek denemesiyle hamileyim.. ben tek istemistim, embriyolog ikiz olsun dedi.. yaa dedim kim bakacak, ikisi birden aglayacak,yapisik ikiz gibi dolasacaklar,hem dedim nasil tasiyacagim? Hem de dusuk/erken dogum tehdidi var.. yok istemem ben dedim
O da ben de tup bebek yaptrdim,ikizlerim 4 yasinda biliyosunki hicbisey olmaz deyince ve esimde nolursun ikiz olsun ben cok ozeniyorum diye arkadan baskı yapinca of dedim nasi biliosaniz oyle yapin... demekki hakkimda hayirlisi buymus.
Ama simdi ikisini de istiyorum,onlara birsey olmasin diye dua ediyorum. Esime diyorum biz 3kisiyiz oyle hemen hazirlanamam diyorum,cok hosuna gidiyor

Buarada dr a kontrole gittigimde sordum ikiz zormus nasil yapacagim diye. O da senin boyun uzun,beden yapin musait sen tasirsin bisey olmaz dedi.
Benim kuzenlerim ikizdi,esimin yegenleri ikiz normal yollarla.. tutunmasi belki de genetige bagli.. insallah ikisi de saglikla dogar,ben de cok istiyorum,ailelerde cok mutlu.
Ama nazar deger falan diye kimseye demedim henuz ikiz oldugunu..

Bulantilarim var tabiki de olmaz mi hic, sabah dişlerimi fircalarken cok zorlaniyorum mesela cikarasim geliyor herseyi. Gecen bulantidan yemek yiyemedim aksam,cok kotu oldum. 10Dk yurusem halsizllikten bayılıyorum. Calisiyorum,ewe gelince hemen yatip dinlenmem gerekiyor agri yapiyor kasıklarıma. Zorluklari boyle bisey olsa gerek :)
Olsun ama esimin mutlulugunu gormeye deger, miniklere deger. Saglikli dogsunlar da.

Canimm, allah im en kisa surede hayirlisiyla sana da nasip etsin insallah. Cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin..

TE="mezig_34, post: 40865468, member: 639649"]Ben de klomen kullandim 3ay,esimde sorun olunca olmadi ve ilk tup bebek denemesiyle hamileyim.. ben tek istemistim, embriyolog ikiz olsun dedi.. yaa dedim kim bakacak, ikisi birden aglayacak,yapisik ikiz gibi dolasacaklar,hem dedim nasil tasiyacagim? Hem de dusuk/erken dogum tehdidi var.. yok istemem ben dedim
O da ben de tup bebek yaptrdim,ikizlerim 4 yasinda biliyosunki hicbisey olmaz deyince ve esimde nolursun ikiz olsun ben cok ozeniyorum diye arkadan baskı yapinca of dedim nasi biliosaniz oyle yapin... demekki hakkimda hayirlisi buymus.
Ama simdi ikisini de istiyorum,onlara birsey olmasin diye dua ediyorum. Esime diyorum biz 3kisiyiz oyle hemen hazirlanamam diyorum,cok hosuna gidiyor

Buarada dr a kontrole gittigimde sordum ikiz zormus nasil yapacagim diye. O da senin boyun uzun,beden yapin musait sen tasirsin bisey olmaz dedi.
Benim kuzenlerim ikizdi,esimin yegenleri ikiz normal yollarla.. tutunmasi belki de genetige bagli.. insallah ikisi de saglikla dogar,ben de cok istiyorum,ailelerde cok mutlu.
Ama nazar deger falan diye kimseye demedim henuz ikiz oldugunu..

Bulantilarim var tabiki de olmaz mi hic, sabah dişlerimi fircalarken cok zorlaniyorum mesela cikarasim geliyor herseyi. Gecen bulantidan yemek yiyemedim aksam,cok kotu oldum. 10Dk yurusem halsizllikten bayılıyorum. Calisiyorum,ewe gelince hemen yatip dinlenmem gerekiyor agri yapiyor kasıklarıma. Zorluklari boyle bisey olsa gerek :)
Olsun ama esimin mutlulugunu gormeye deger, miniklere deger. Saglikli dogsunlar da.

Canimm, allah im en kisa surede hayirlisiyla sana da nasip etsin insallah. Cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin..[/QUOTE]
Tesekkur ederim cnm netten biraz arastirdim ikizin herseyi 2 katina zormus oyuzden bulantini sordum.bende 20 aylik evliyim esimdede bendede sorun cikmadi ama klomenle bile olmadi rahim filmide cektirdim tuplerimde acik cikti..hayirlisi die dua ediyorum rabbim tez zamanda bizede yasatsin insallah dua et banada ve cok yorma kendini bu arada bnm boyum cok kisa ikiz olmazmi ya sen oyle diyince kafam karisti:)

Himm canini sıkma ,olur allahin izniyle..
Bnm boyum 1.73 falan , kilom da 60dı.
Birisi bana forumdan yazmisti ikizlerin varmis , benm dr um senin boyun 1.63 o yuzden sana olmaz_tasiyamazsin demisti sizin boyunuz kac acaba diye sormustu..
Hakkimizda herseyin hayirlisi olsun canim. Hepimizin vakti,saati var..

Bence pantolonlarin dar gelmeye ve SIKmaya baslayinca almalisin hamile kiyafetleri boylece daha rahat edersin,

Bu arada ikiz bebek tasimanin boy la ne alakasi varmis onu anlayamadim benim birsuru tanidigim var ikizleri olan ve boylari 1.55 ile 1.65 arasi olan ve bebekleri tam vaktinde dogup cok saglikli olan, bunu ilk defa duydum dogrusu

ikiz taşımanın boyla ilgisi yok.teyzem 1.60 bile yoktur ikizleri var 5 yaşındalar gayette sağlıklılar

Bilemiyorum, ben dr un dedigini yazdim. Forumdan birisi de msj atti bana,
dr um bana sana tup bebekle cift embriyo koyamayiz boyun kisa kaldiramazsin demis. O da, senin boyun kac ki ikiz yaptilar dedi. Bu arada benimki de tup bebek. Belki dogal yolla olanda farketmiyor. Acikcasi benim icin cok da onemli degil tek,cift olmasi. Saglikli olsunlar da. Ikiz olmasini da ben istemedim zaten. Ama Dr lar niye oyle bir yorum yapmis bilmiyorum bayanlar.
Hakkimizda herseyin hayirlisi olsun diyorum yine..

amin cnm benim hayırlısı herşeyin sende sağ salim evlatlarını alırsın inşallah kucağına benim boy 1.48 :)

amin cnm benim hayırlısı herşeyin sende sağ salim evlatlarını alırsın inşallah kucağına benim boy 1.48 :)
Amin canim insallah, allah isteyen herkese nasip etsin.. boyla ilgisi var mi yok mu bilmiyorum gercekten de, hepimizin hakkinda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…