TE="mezig_34, post: 40865468, member: 639649"]Ben de klomen kullandim 3ay,esimde sorun olunca olmadi ve ilk tup bebek denemesiyle hamileyim.. ben tek istemistim, embriyolog ikiz olsun dedi.. yaa dedim kim bakacak, ikisi birden aglayacak,yapisik ikiz gibi dolasacaklar,hem dedim nasil tasiyacagim? Hem de dusuk/erken dogum tehdidi var.. yok istemem ben dedim
O da ben de tup bebek yaptrdim,ikizlerim 4 yasinda biliyosunki hicbisey olmaz deyince ve esimde nolursun ikiz olsun ben cok ozeniyorum diye arkadan baskı yapinca of dedim nasi biliosaniz oyle yapin... demekki hakkimda hayirlisi buymus.
Ama simdi ikisini de istiyorum,onlara birsey olmasin diye dua ediyorum. Esime diyorum biz 3kisiyiz oyle hemen hazirlanamam diyorum,cok hosuna gidiyor
Buarada dr a kontrole gittigimde sordum ikiz zormus nasil yapacagim diye. O da senin boyun uzun,beden yapin musait sen tasirsin bisey olmaz dedi.
Benim kuzenlerim ikizdi,esimin yegenleri ikiz normal yollarla.. tutunmasi belki de genetige bagli.. insallah ikisi de saglikla dogar,ben de cok istiyorum,ailelerde cok mutlu.
Ama nazar deger falan diye kimseye demedim henuz ikiz oldugunu..
Bulantilarim var tabiki de olmaz mi hic, sabah dişlerimi fircalarken cok zorlaniyorum mesela cikarasim geliyor herseyi. Gecen bulantidan yemek yiyemedim aksam,cok kotu oldum. 10Dk yurusem halsizllikten bayılıyorum. Calisiyorum,ewe gelince hemen yatip dinlenmem gerekiyor agri yapiyor kasıklarıma. Zorluklari boyle bisey olsa gerek :)
Olsun ama esimin mutlulugunu gormeye deger, miniklere deger. Saglikli dogsunlar da.
Canimm, allah im en kisa surede hayirlisiyla sana da nasip etsin insallah. Cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin..[/QUOTE]
Tesekkur ederim cnm netten biraz arastirdim ikizin herseyi 2 katina zormus oyuzden bulantini sordum.bende 20 aylik evliyim esimdede bendede sorun cikmadi ama klomenle bile olmadi rahim filmide cektirdim tuplerimde acik cikti..hayirlisi die dua ediyorum rabbim tez zamanda bizede yasatsin insallah dua et banada ve cok yorma kendini bu arada bnm boyum cok kisa ikiz olmazmi ya sen oyle diyince kafam karisti:)