ne zaman kader gülecek bana

Babamın ağzını aradım. Gel basımla birlikte diyor ama üvey anne olunca evde gercekten o zorluğu yasadığım için olmaz
bu adama katlanmaktan ıyıdır kesınlıkle sonra işler değişir emın ol başında bırı olsun iyidir ben kadınların kendı başlarına sahıp çıkacağına ınanan bırıyım fakat toplumdakı erkek modelllerıne bakınca malasef zor olduğunuda görüyorum

Önce eşinize sezdirmeden o aldatma belgelerini topluyorsunuz,
sonra dava açıyor, hem boşanıyor hem de tazminatınızı alıyorsunuz.

Babanızı ise dinlemeyin, sizi 17 yaşında evlendiren kişiye sığındıgınızda dulsun diyerek bu sefer daha yaşlı bir adamla evlenmeniz için zorlaması olası.
O yüzden kendinize ayrı bir hayat kurun.
Ev bulamam diyorsanız ilk aşamada babanızın evinde kalabilirsiniz fakat onun eve hapsetmesine göz yummayın.

Bunları yapan bir sürü kadın var, emin olun siz de yaparsınız. Sadece birazcık cesaret...

Kafayı yemek üzereyim artık. Elinde devamlı telefon evliliğim sadece cinsellikten ibaret. Kendimi o iş için yanında tutulduğumu hissediyorum. Buda gururumu kırıyor

Kafayı yemek üzereyim artık. Elinde devamlı telefon evliliğim sadece cinsellikten ibaret. Kendimi o iş için yanında tutulduğumu hissediyorum. Buda gururumu kırıyor
kendıne acımaktan vazgeç kımın hayatı güllük gülistanlık herkes bi şekilde mucadele edıyoır sende yenı bı hayata başlamak için mucadele edeceksın yukqarıda arkadaş yazmış izleyebıleceğin en mantıklı yol yenı bı hayat için hem maddı hem manevı güçlenmeklısın babanın evıne döndüğünde ezıleceğini düşünme sen istemezsen kımse senı ezemez

Kendime acımak değil yaptığım. Ben bunları hayal etmedim. Hayatın cok zor olduqunu biliyorum. Tafsiyeler için saolun elimde bir kaç tane konsma war ama toparlamaya calısıcam hepsini

Adama çok mu iyi davranıyorsun?
Evi çekip çevirdiğin için mi aldattığı halde boşanmıyor da bir de üstüne seni ikna edip getiriyor?
Derdi ne ki bunun? Kaç yıl aynı kızla evliyken görüşmüş. Hala da değişmemiş ama evliliği de sürdürüyor.
İnsanlar ne kadar iğrenç.

Allah askina korunun. Hap, iğne,spiral, ne kadar yontem varsa hepsiyle ayni anda korunun

Cocuqum yok birazcık birikimim olsa kacmayı düşünüyorum ama aptal kafam calıstıqım paramı getirip veriyordum. Ev için harcıyor diye
Ayri eve cikmak icin birikim olmasi gerekmiyor ki .Evi kucuk bir mahalleden tuttun mu kirani rahat odersin icini de doldurmana gerek yok bir odaya at cekyat bir de hali gerisi sonradan gelir .Tabi ev guvenli olmali her ev de tutulmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…