Bosanip ayri yasayamaz misin?İsyan etmek istemiyorum ama kaderin ne zaman bana güleceğini cok merak ediyorum.15 yasında annemi kaybettim. 16 yasında babam evlendi. 17 yasında bazı sorunlardan dolayı görücü usulü evlendim. Benimki yağmurdan kacarken doluya tutulmakmıs meğer.
Evlendiğimin ertesi günü kavgalarımız basladı. Aramızda 10 yas vardı. Zamanla küslükler konusmamazlıklar basladı. Zamanla aldatmalarda tabi. İlk aldatması facede bi kızla basladı. Resimler atmalar konsmalar yakaladım. 2. Aldatması 3 sene sürdü mesajlarını yakaladım. babamın evine döndüm. İkna etti geri döndüm ewime. Arada olanları anlatmıyorum bile çünkü gercekten en az 6 7 kişi daha var. En son cuma günü bi sitede kızla konusmasını yakaladım. Bekar olduğunu kızı cok sevdiğini gelinlik resimleri atmalar vs vs . İşin ilginc yani ben hiç napıyorsun falan demiyorum artık. Önceden olsa ağlamaktan heba olurdum. Simdi hiç birşey umrumda değil. Bosansam babam eve hapsedecek cünkü küçük bi şehirde oturuyor. Yine huzurum olmayacak. Calısan biriyim cok sükür paramı kazanırım ama babamın beni bırakmıycaqnı biliyorum.
Artık cok sıkıldım. Hayatımdan hiç memnun değilim. İsyan olarak algılamayın ama kaderin ne zaman bana güleceğini merak ediyorum.
çocuğunuz varmıTam tersi ewde kalmam için uqrasır eşi ewde işlere yardımcı lazım olur die. Bu arada 22 yasndaym ben daha
Bosansan daha az hasar alirdin be gulum ama kadere sakin laf soyleme bu senin sinavin canim benim en azindan calisiyosun amann bosver de takma kafana git gez dolasİsyan etmek istemiyorum ama kaderin ne zaman bana güleceğini cok merak ediyorum.15 yasında annemi kaybettim. 16 yasında babam evlendi. 17 yasında bazı sorunlardan dolayı görücü usulü evlendim. Benimki yağmurdan kacarken doluya tutulmakmıs meğer.
Evlendiğimin ertesi günü kavgalarımız basladı. Aramızda 10 yas vardı. Zamanla küslükler konusmamazlıklar basladı. Zamanla aldatmalarda tabi. İlk aldatması facede bi kızla basladı. Resimler atmalar konsmalar yakaladım. 2. Aldatması 3 sene sürdü mesajlarını yakaladım. babamın evine döndüm. İkna etti geri döndüm ewime. Arada olanları anlatmıyorum bile çünkü gercekten en az 6 7 kişi daha var. En son cuma günü bi sitede kızla konusmasını yakaladım. Bekar olduğunu kızı cok sevdiğini gelinlik resimleri atmalar vs vs . İşin ilginc yani ben hiç napıyorsun falan demiyorum artık. Önceden olsa ağlamaktan heba olurdum. Simdi hiç birşey umrumda değil. Bosansam babam eve hapsedecek cünkü küçük bi şehirde oturuyor. Yine huzurum olmayacak. Calısan biriyim cok sükür paramı kazanırım ama babamın beni bırakmıycaqnı biliyorum.
Artık cok sıkıldım. Hayatımdan hiç memnun değilim. İsyan olarak algılamayın ama kaderin ne zaman bana güleceğini merak ediyorum.
Para biriktirTam tersi ewde kalmam için uqrasır eşi ewde işlere yardımcı lazım olur die. Bu arada 22 yasndaym ben daha
Eski konunuzu okudumda .sorunlu bir evlilik yasadim kinama esimin tarafindan kimse gelmedi yazmissiniz . 17 yasinda kendinize aşktanmı eziyet ettirdiniz merak ettimÇalısan biriyim cocuqumda yok yeniden hayat kurmam kolay ama birikim olmayınca zor
Kafama takmamaya çalısıyorum ama hayat gercekten zor geliyor artık. Gücüm kalmadı sanırım 6. Seneye girdim ve son olay cok yıprattı. Bişey olmamıs gibi davranıyorum. Bu sefer bütün sosyal ağlarda kızı ekliyorBosansan daha az hasar alirdin be gulum ama kadere sakin laf soyleme bu senin sinavin canim benim en azindan calisiyosun amann bosver de takma kafana git gez dolas
Ne kotu birsey ya insan kendini ne kadar kotu hisseder kocaniza.nasil beddua etmeliyim onu dusunuyorum Allaha havale et onuKafama takmamaya çalısıyorum ama hayat gercekten zor geliyor artık. Gücüm kalmadı sanırım 6. Seneye girdim ve son olay cok yıprattı. Bişey olmamıs gibi davranıyorum. Bu sefer bütün sosyal ağlarda kızı ekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?