kızlar artık çok bunaldım ben. oğlum çıldırtıyo artık beni. 14 aylık oldu hala salla babam salla. uykudan bayılsa bile ayağıma yatmamak için nasıl direniyo nası ağlıyo. hızlı hızlı sallıyorum salıncakta anca sakinleşiyo sonra ayağımda uyuyo hatta bayılıyo. her seferinde aynı şey. bi de numarada yapıyo uykum var diye sallıyorum 15 20 dak tık yok. bırakıyorum ağlıyo. artık sinirlerim iyice bozuldu. haftada bi gece 3 kere kalksam oh be diyorum güzel uyudu. geri kalan günlerde 8 10 kere kalkıyorum yada uyumuyorum. bunun bi çözümünü bulan var mı ne zman geçicek bu haller. ne gündüz duruyo ne gece doğduğundan beri aynı. yeğenim oldu kız doğduğu günden beri uyuyo maşallah . insan çok özeniyo ya..
doktor ağlatcaksın başka yolu yok dedi. emziğide, gece beslemeyide sallamayı da aynı anda bırakcaksın dedi. arada yanına gitceksin oynatcaksın çıkıcaksın. ,imkansız bişey bu benim oğlum için. herşeyi anlıyo şuanda. ağlatırsam beni iyice mahveder sonra diye korkuyorum..aynı durumda olan var mı yada fikri olan?
doktor ağlatcaksın başka yolu yok dedi. emziğide, gece beslemeyide sallamayı da aynı anda bırakcaksın dedi. arada yanına gitceksin oynatcaksın çıkıcaksın. ,imkansız bişey bu benim oğlum için. herşeyi anlıyo şuanda. ağlatırsam beni iyice mahveder sonra diye korkuyorum..aynı durumda olan var mı yada fikri olan?