arkadaslar cok ama cok tesekkurler cevaplar icin
dedigim gibi sorun yasayan o kadar cok ki o yuzden herkes sakin tanisma dur bi adi konsun deyip duruyor acikcasi seneye evlilik dusunuyoru soz, isteme, kendi aramizda nisan, falan ne zaman olur emin degilim sevdigim iftardan once gelirsin iftari yapar biraz oturursun birakirim ben sonra dedi ama dusununce pek uzun geliyor
en azindan iftar sonrasi kisa bi cay falan olsa oyle nasil olur acaba
canım iftar vakti gitmen pek hoş olmayabilir,akşam geç vakit oluyor sonuçta.rahat bir kız diye düşünebilirler:26: bence hazırlık yapma konusunda çok ısrarcı olmayacak biriyse erken saatte gidersin,sohbet edip kalkarsınız.ama klasik Türk insanı modeliyse,yani hazırlıksız olmaz,yemeden içmeden göndermem diyorsa da o zaman ramazanın çıkmasını bekleyin.ramazandan sonra gündüz oturmasına gidersiniz,çay içersiniz.hem çok uzun olmaz hem de erken saat olması daha iyi olur
Bencede istemeye gelince en makbulu.
Ben mecburiyetten ilişkimizin 1 yılı dolmadan tanışmıştım.Sonra bayramda aşkım bize geldi bende onlara gittim.
Şimdi annesi neden aramıyo deyip duruyomuş.
iste benim de tam cekindigim nokta bu bu ilk gorusme olduktan sonra ole ara ara aranmali ne biliyim hediye falan mi goturulmedi dogru olan bu mu hediye isi hic sorun degil ama ara sor surekli surekli ayy bilmiyorum bi taraftan cok heyecanlaniyorum hemen olsun istiyorum bi taraftan da ne kadar gec o kadar iyi mi acaba diyorum
aceleye gerek yok ama demekki zmanlama sizin için doğru.bence bayram bunun için çok iyi bi fırsat.bayramın ilk günleri evleri yoğun olur 3.günü falan gitmen iyi olur gibi.hem bayram ziyaretleri kısa olur ilk tanışma içinde kısa bi görüşme olması yeterli gibi.ayrıca kurabiyelik falan ev hayırlamaya gitmiyosun bence tatlı al ki ilk tanışmada ağzınızın tadı hiç bozulmasın.kurabiyelik verme bence ilk görüşmede tangır tungur gerek yok gibi ama sen bilirsin canım en iyisini.kurabiyeliğide uygun bi zmanda verirsin yine
Benim müstakbel kayınvalidem sevgilimden hediye göndermişti bana kaç yıl önce.
Biraz ben ihmal ettim biliyorum ama ne yapıyım evlenmeden yüz göz olunuyo sonra yaa bende bndan korkuyorum
sanki benim cumlelerim ya aynen korktugum seylerden bi tanesi evlenmeden once yuz goz olunmasi falan ne biliyim ama cok heyecanli kafamda kurup duruyorum nasil olur acaba diye:)
sanki benim cumlelerim ya aynen korktugum seylerden bi tanesi evlenmeden once yuz goz olunmasi falan ne biliyim ama cok heyecanli kafamda kurup duruyorum nasil olur acaba diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?