baktın gördün iş sarpa sarıyor görüşmeyi mümkün olduğunca seyrek yapcaksın..önyargılıda olma sonuçta bir anne.belkide çok iyi bir insan.saygıda kusur etme gerisi insanların vicdanına kalmış.çok ince bi nokta ne çok ileri gitmen ne de çok soğuk davranmaman gerek
Canım ben 2-3 kez görüştüm bazen anneler gününde ve kandillerde aradım.Ama arayınca böyle beklentisi oluyo hep.Mesela niye aramıyo artık gibilerinden.
MAdem bu kadar istiyorsun tatlını veya pastanı al git tanış bişey olmaz.
insallah oyle olur bi de aradaki mesafeyi iyi ayarlayabilirim insallah:)
mesaj icin cok tesekkur ederim ins iyi olur ben de tanistiktan sonra ozel gunlerde aramayi dusunuyorum ama bi bakalim tanisalim da:)) bi de heyecan yaptigim icin sevdigim dalga geciyo bu heyecanla kesin pot kiracaksin diye:)
Keşke tanışmasaydım.
Bu sözü kullanmayacağından emin olmadan tanışma.
İlla ki kötü elektrik almanız gerekmiyor birbirinizden pişman olman için.
Ben çok severim müstakbel kayınvalidemi, ama her şey zamanında olmalıymış, geç anladım.
merhaba arkadaslar
erkek arkadasinizin annesiyle yani mustakbel kayinvalidenizle ne zaman tanistiniz
cevremdeki herkes ne kadar gec o kadar iyi diyor ama ben tanismak istiyorum erkek arkadasim da tanistirmak
bi de ev hediyesi gibi kucuk bir hediye dusundum tepe home dan 3lu sik bi kurabiyelik aldim sizce nasil olur
simdiden cok tesekkurler yorumlar icinnnnnnnn
bi sorun olucaksa bunu adı koymadan görmen bence daha iyi, sorun yaratan bi tipse ve sen evlendikten sonra sorun yaşıcaksan bu daha kötü bence. ben ilişkimizin 6. ayında tanışmıştım ayarlanmış bi tanışma değildi hatta yırtık pırtık bi kotla karşılarına çıkıvermiştim anne anneanne ve dedeyle tanışmıştım daha doğal bi tanışma olduğu için bi sıkıntı yaşamadım. Erkek arkadasım askerde oldugu ıcın dahada baglandık erkek arkadasımın canı sıkılmasın dıe anlatmadıgım bı cok sıkıntımı bılır annem. Yolculuklar yaptık beraber güzel şeyler bunlar. Tabi ben şanslı kısımdan olduğum için bu şekilde yorum yapıyorum bazı kaynanalar gerçekten cadıdan farksız. Umarım seninde kaynanan (öz anneyle kıyaslanmaz tabii ama) en az kendi annen gibi sevicen bi insan olur
insallah benim kayinvalide adayim da sizin anneniz gibi olur ama ne biliyim sorun cikaran bi tipse ben bunu bilsem ne yapabilirim belki ona gore tedbirimi alirim ki ne yaparim onu da bilmiyorum da sonucta siz annesi huysuz diye sevdigimden ayrilamam ki insallah cok iyi anlasiriz bazen her iki tarafta mukemmel insanlar oluyor ama karsilikli bir araya gelince olmayinca olmuyor iste umarim ole olmaz mesajinizin icin cok tesekkurler
sevgilin doğruyu söylemiş aslında :)yaşın kaç bilmiyorum ama biraz zamana bıraksan iyi olur sanırım,çünkü daha ne zaman gitmenin uygun olacağını düşünmeden ne götüreceğinin telaşesine düşmüşsün.yaşın kaç bilmiyorum ama ilerde zararlı çıkan sen olma diye bu kadar samimi konuştum,kusura bakma.kendini ağırdan sat derim nasıl olsa söz nişan olduğunda çok gidip geleceksiniz.ama tabi ilk o taraftan gelmesi teklifin iyi birşey.sonuçta doğru kararı verecek olan sensin,o kişiyi,ilişkini bilen sensin hakkında hayırlısı olsun :)
tecrubeli kimselerden yardim almak cok guzelmis cok ama cok tesekkurler
ben ilk soylediginde havalara uctum olur dedim ama iste yasamayan bilemiyor sanirim dediginiz gibi biraz daha ertelemek en iyisi gibi
ben cok gibta ediyorum kayinvalidesine anne diyenlere onunla annesiymis gibi konusanlara bilmiyorum nasil olacak ben sicak bi insanimdir ama herkes resmi ol o kadar sicak davranma falan diyor umarim su aradaki ufak cizgiyi yakalayabilirim:))
Canım resmi yada sıcak ol denmesi biraz havada kalıyo herşey gelişi güzel oluyo zatenİnşallah umduğundan daha güzel geçer herşey ve sende içine sine sine anne dersin kayınannişe
canım ben hemen sözlenirken tanıs demiyorum,önceden tabi tanısın ama herşey kesinleştikten sonra olsun bu.kesinlikten kastım sizin birbirinizi çok sevmeniz, birbirinize söz vermeniz değil :) konuyu ailelerinize acmanız ve onaylarını almanız ,planlarını yapmanız sonrasında.cok kişi biliyorum sevgilisinin ailesiyle erkenden çok içli dışlı olan,pek çok sonucu olabilir.örnekler vermek gerekirse bir tanıdıgım 7-8 yıl cıktı ve cok samımı oldu cocugun aılesiyle aynı evde yasamak harıc kızları gıbı davrandı.yeri geldi borç ödediği bile oldu.evlendikten 1.5 yıl sonra ayrıldı.baska bırı yıne cok içli dışlı oldu geldi giiti evlerine ayrıldı.bu durumda kızlar aslında bir süre sonra istemeseler de ayrılamayabiliyorlar.çünkü çok içli dışlı olunuyor,tüm çevre biliyor vs vs.simdiden kayınvalidem ,annem vs deyip sonradan üzülmenizi istemem; çünkü bunun ritüelleri gerçekleşmeden kimse sizin kocanız, anneniz, kayınvalideniz değildir.o yüzden mesafenizi koruyun derim.yaşın henüz çok genç,hayatın sana kimleri ve neleri getireceğini kimse bilemez.bu arada yas 35 :) sevgiler
canım ben hemen sözlenirken tanıs demiyorum,önceden tabi tanısın ama herşey kesinleştikten sonra olsun bu.kesinlikten kastım sizin birbirinizi çok sevmeniz, birbirinize söz vermeniz değil :) konuyu ailelerinize acmanız ve onaylarını almanız ,planlarını yapmanız sonrasında.cok kişi biliyorum sevgilisinin ailesiyle erkenden çok içli dışlı olan,pek çok sonucu olabilir.örnekler vermek gerekirse bir tanıdıgım 7-8 yıl cıktı ve cok samımı oldu cocugun aılesiyle aynı evde yasamak harıc kızları gıbı davrandı.yeri geldi borç ödediği bile oldu.evlendikten 1.5 yıl sonra ayrıldı.baska bırı yıne cok içli dışlı oldu geldi giiti evlerine ayrıldı.bu durumda kızlar aslında bir süre sonra istemeseler de ayrılamayabiliyorlar.çünkü çok içli dışlı olunuyor,tüm çevre biliyor vs vs.simdiden kayınvalidem ,annem vs deyip sonradan üzülmenizi istemem; çünkü bunun ritüelleri gerçekleşmeden kimse sizin kocanız, anneniz, kayınvalideniz değildir.o yüzden mesafenizi koruyun derim.yaşın henüz çok genç,hayatın sana kimleri ve neleri getireceğini kimse bilemez.bu arada yas 35 :) sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?