ne zaman tanismali?

DARISI BASIMA AMINNNN:)) ve de nazar degmesin size de :)

:) benim sevgilim şimdi 41 yaşında evet bize gelirken hiç belli etmedi heyecanını,ben onlara giderken de cok rahattı.hakkında hayırlısı olsun canım umarım herşey gönlünce olur

sağol canım dikkate aldığın için.inşallah hep böyle devam eder o hanımla ilişkin.bunları senin için değil, genel olarak yazmıstım aslında.yine de sen de çok temkinli ol, kendine çok dikkat et,sevgiler :)

katinam

iyi dileklerin ve mesajlarin icin cok cok tesekkurler

tanistigim gunu de(tabii iyi gecerse:)) buraya yazarim artik:)

DARISI BASIMA AMINNNN:)) ve de nazar degmesin size de :)

Ammiin canım Valla sevgilimin tanışmasıda ayarlı olmadı ya biz bi ayarlayamadık gitti bu işi ama genede heycanlandı anneme belli etmesede ben anladım konuşmasından hala öyle kibarcık konuşuyoki hayranlıkla dinliyorum konuşmasını ama ben tanıştığımda benim kadar heycanlanmadı

Samimiyetinize inandığım için yazdım bende bana yazdığınızı düşünmeden inanın.. Umarım bi aksilik olmadan sürer gider çok teşekkür ederim

Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler. Size bir şey sormak istiyorum çünkü bu durum benim ilişkimi oldukça kötü etkiliyor ve ben de mi problem var anlamam gerek bunu.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Benim 5 yıllık bir ilişkim var fakat ailesi ile tanışmadım.Erkek arkadaşım çok baskı yapıyor onlarla tanışmam konusunda, hatta şuan askere gitti bu yüzden kavgalı ayrıldık diyebilirim. Daha önce ablasıyla tanışacaktım, evlerine gittiğimde ablası akrabalarının geldiğini söyledi başka zaman tanışırız dedi ve beni yolladılar.Elimde çiçeğim tatlımla kalakaldım, sonra sevgilimle onları yolladım.Bu olayın üstünden 4 yıl geçti hala bir davet almadım. Ailesi hatta tüm akrabaları beni biliyor, çoğuyla rastlaşınca tanışmak durumunda kaldım ama anne babası ile ısrarla tanışmadım çünkü onlardan davet bekliyorum.Sevgilim benim annemle kendi isteğiyle tanıştı ,annem onu uygun olduğu bir gün hazırlık yaparak eve davet etti o şekilde ağırladık.Ama sevgilim sürekli bana gel şurada tanış, yiğenim doğru gel hastanede tanış gibi söylemlerde bulunuyor.Ben de kendimi küçük düşürmemek adına gitmedim ve gitmeyeceğimi söyledim onlar istemeden.Sıradan bir arkadaşından farksız olarak aa işte bu denmek istemiyorum.Aynı şeyleri ablamda yaşadım, onun sevgili sıfatı ile tanışınca ne kadar ezildiğini ve zaten çok meraklı görüldüğünü bildiğimden çok korkuyorum ben de o duruma düşmek, aile tarafından hor görülmek istemiyorum.Ki zaten ailesi bu konuda hassas hala oğullarına görücü usulü kız bakıyorlar:)Bu durum ailenin beni istemediğini düşündürüyor ve ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum.Onlar davet edene kadar beklemeliyim yoksa sevgilimin dediği gibi davetsiz mi gitmeliyim??

Evliliğe yakın bir tarihte tanışılmasından yanayım flört döneminde gereksiz buluyorum...

Evliliğe yakın bir tarihte tanışılmasından yanayım flört döneminde gereksiz buluyorum...

ben buraya yazana kadar boyle dusunmuyordum ama yasayanlarin tecrubelerinden yola cikarak en iyisinin bu olduguna karar verdim hayirlisi bakalim herkes icin

Canım ben 5-6aydır çıkarken tanışmştm annesiyle . Valla şimdilik bi sıkıntı yok . Bizim evlenmemiz en az 5 sene sonra o yüzden zaman gösterecek :)

ben 1-2 ay çıkarken falan tanışmıştım halada aramız iyidir üstelik evlenmeye daha da var aslında tanışma olayı kişiden kişiye değişir.

Merhba canım,
durumun için üzüldüm ama sen zaten gerektiği gibi davranmışsın.Ayrıca sorularının cevaplarını da kendi mesajında kendin vermişsin :) Bak annen nasıl doğru davranmış.Hazırlık yapmış,gelmek istediği için çağırmış sevgilini.Gelen misafire git denmez bir kere çok ayıp.Seni kapıdan geri çevirdikleri gün madem kapıya kadar gelmişsin evde kim olursa olsun,bir bahane ile çok çekiniyorlarsa senin kim olduğunu belirtmeden kısa bir süre de olsa ağırlayabilirlerdi.Sevgilinin de ailesinin kız baktığını bile bile seni emrivaki yaparak tanıştırmak istemesi saçma.Ama demek ki o da ailesinin seni çağırmayacağını,tanışmak istemediklerini düşünüyor ki böyle yapmaya çalışıyor ama yanlış.Görücü usulüne çok meraklılarsa sana da görücü gibi gelebilirler isterlerse.Oğullarının seçimine değer verseler ve seninle tanışmaya istekli olsalar zaten böyle davranmazlar.Sevgilinle mutlaka bunları konuşmuşsundur.Kesinlikle çağrılmadığın yere gitme canım.Bunu da güzel bir dille erkek arkadaşına kırmadan açıkla.Yapılacak en doğru şey madem 5 yıldır da birliktesiniz,askerlik dönüşü erkek arkadaşının ailesiyle kendisinin konusup bu durumu halletmesi.Gelir seni isterler mi ,evlerine mi davet ederler,tanışmaya mı gelirler kendi bilecekleri şey.Sen hiçbir şey için canını sıkma,bir şey de yapma.Sende bir problem yok.Onlar oğullarına anlayışsız davranmışlar.Sana karşı da aynı şekilde.ilk adımı hep onlardan bekle sen artık.Oğulları tanıştırmak için bu kadar uğraşıyorsa,5 yıldır da bir kızla birlikteyse o ailenin düşünmesi lazım bu kızı da bir ana doğurdu diye.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın canım.Kendini üzme ablanda zaten yaşamışsın bunları sen nasıl davranacağını gayet bilen bir kızsın ama sevgin ve sevgilin yüzündan tereddüte düşüyorsun sanırım.Kendini üzme ,sağlam ve dik dur ,kimsenin ayağına gitme.sevgiler

neyin dogru oldugunu bılmıyroum canım
3 ayı gectı beraberız
1.5 ay sonra tanışmıştım

Canım ben 5-6aydır çıkarken tanışmştm annesiyle . Valla şimdilik bi sıkıntı yok . Bizim evlenmemiz en az 5 sene sonra o yüzden zaman gösterecek :)

biz seneye diye hevesleniyoruz ama belli de olmaz hayirlisi hepimiz icin:))

Çok çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve yardımınız için.Evet haklısınız çelişkide kaldım, benim saçma düşündüğümü ve gidip tanışmaktan başka seçeneğim olmadığını söyleyen bir çok dostum var ama sayenizde artık biliyorum saçma yere alınganlık yapan ben değilim. Tekrar teşekkür ederim içimi ferahlattınız ve dediklerinizi aynen uygulacağım, davet almadan gitmeyip daima dik duracağım

peki ben bir soru daha sorsam:)

ilk tanismada nasil davranilmali

1-cok konusma
2-sizli bizli konus (ne teyze ne baska bi sey)
3-ben de yardim edeyim de

benim bildiklerim (tecrubelilerden ogrendiklerim) bunlar

ekleyecek olanlara simdiden coooooook tesekkurler

Kendiin ol ve güzel gülüşün eksik olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…