Ne zaman test yapmalıyım

Benim de bat 16 haziran, 8 gün kala şiddetli kasık ağrılarım başladı. Araştırdığımda regl ağrılarının 1 ila 3 gün önceden başladığını okuyorum hep. Açıkçası şimdiye kadar hiç bu kadar erken ve bu kadar şiddetli ağrı yaşadığımı hatırlamıyorum. Dün gece uyumakta zorlandım, ağrı kesici içme isteği yaratacak kadar yoğun bir ağrıydı. İnsan çok umutlanıyor ister istemez, ancak regle daha 4 gün var ve negatif göreceğimi düşündüğüm için henüz test yapmak istemiyorum. Bu testlere o kadar çok para harcadım ki.. Hepsinin sonu da hüsran.

Elbette bata 6 hatta 7 gün kala öğrendiğini yazanlar oluyor, ancak herkesin metabolizması bir değil ve dürüst olmak gerekirse bunların istisnai örnekler olduğunu düşünüyorum. En sağlıklısı adet gecikmesini beklemek.

Cok haklısınız umutlanmamak lazım hemen ama elde değil işte benimde asla böyle ağrım olmazdı reglime bu kadar vakit varken acele edip hüsrana uğramaktansa beklemek en iyisi

Cok haklısınız umutlanmamak lazım hemen ama elde değil işte benimde asla böyle ağrım olmazdı reglime bu kadar vakit varken acele edip hüsrana uğramaktansa beklemek en iyisi
Valla ben de sizinle aynı durumdayım. İnanılmaz bir ağrım var, özellikle akşam ve gece artıyor. Dün gece neredeyse bir saat yatakta kıvrandım durdum. Regl ağrısı diyeceğim ama bu ağrının hiç bir hafta önceden başladığını bilmem.. Umutlanmamak elde değil Biraz önce yine bir hışım giyinip eczaneye test almaya çıkacaktım, zor durdurdum kendimi. Cuma sabahı regl olmam gerekiyor, bekleyip göreceğim bakalım..

Dün geceki ağrım öyle şiddetliydi ki, acaba apandisit sancısı çekip kasıklarım ağrıyor sanıyor olabilir miyim diye endişeye bile düştüm. Öyle yoğun bir ağrıydı. Genelde ağrılarım bir gün önce veya adet olacağım günün sabahı başlar. Bir hafta önceden bu neyin ağrısı diye merakla bekliyorum..

Kızlar merhaba. Benimde adetime 8 gün var. 2 gün önceden başladı ağrılarım. Kasık ağrım. Adet olacakmışım gibi alt karın ağrım. Az önce test yaptım. Negatif çıktı. biliyorum daha çok erken. Ama insan ümitleniyor. Keşke yapmasaydım. Hamilelik varsa bile şimdi çıkmaz değil mi. Çok üzgünüm

En iyisi cumaya kadar bekleyelim varsada gözükmeyebilir üzülmeyelim boşuna umarım yakın zamanda pozitif haberlerimizi alırız

Bat tarihini yumurtlamanın üzerine 14 gün koyarak hesapladığınızı varsayarsam ve adetinize 8 gün kaldıysa, yumurtlamanızın üzerinden henüz yaklaşık 6 gün geçmiş demek oluyor. Yumurta sperm ile birleştikten sonra yaklaşık 1 ila 2 hafta boyunca kanalda ilerleyip rahme taşınıyormuş. Yani çoğu zaman döllenen embriyonun rahme yerleşmesi bat tarihinden birkaç gün önce gerçekleşiyor. Bu yerleşme gerçekleşmeden de kandaki hcg yükselmiyor. Dolayısıyla yumurtanız döllendiyse bile henüz rahme yerleşmesine zaman var ve testte görünmesi mümkün değil.

Aynen öyle. 6 gün geçti yumurtlamamdan. Bende öyle biliyorum ama işte keşke sabır denen şey bende olsa. Daha çok zaman var. Ve bekleyecem. Asla test yapmayacam adet günüme kadar. Çok tşk ederim cevabın için

Aaah ah size yazıyorum ama aynı acelecilik ve sabırsızlık bende de var hiç merak etmeyin
Hayırlısı olsun diyelim, inşallah en kısa zamanda her şey gönlünüzce olur ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız :)

Ay inşallah canım. Birbirimize dua edelim. İnşallah sağlıkla hamilelik haberimizi veririz burdan. Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…