- 19 Ağustos 2015
- 255
- 169
- 103
- 31
- Konu Sahibi Morpanjurluev
-
ben okul okuyorum .Neden ayrıldınız?
Birini çok sevmiştim.Anlatsam yaşanılanları destan olur, film çekilir, dizi yapılır.Öyle bir hikaye yani ne büyük bi aşktı.4 yılın sonunda biz mecburi sebeplerden dolayı ayrıldık.Oda ayrı bir hikaye ya neyse.Mecburiyette olunca tabi daha zor geldi.Hani böyle neden bitti nasıl biter isyanları.Keşke böyle olmasaydı depresyonları.Gel zaman git zaman aradan 1yıl geçti. Belki bi kaç ay daha fazla 14-15 ay.Ben biriyle tanıştım.Aslında ilgimide çekmedi çok,zaten hala ara ara geçmişim aklımda, bi tarafım eski neşesini kaybetmiş öyle yaşamaya devam ediyor yani.Neyse,yeni tanıştığım insana karşı bişey hissetmediğim için karşı taraftanda bişey beklemediğim için normal yaşadığım hayata devam edicem sandım.Hani bu baya yolda karşılaştığınız arkadaşınızın yanındaki biri gibi.Arkadaşınızla konuşurken onada meraba dersiniz ya o tarz bi düzlük.Tanışmanın üzerinden 2 hafta geçti, benim telefona bi mesaj geldi.Hal hatır sormalı.Bende hal hatır sordum öyle 5-6 mesajda bitti konuşma.Sonra aradan bir hafta daha geçti yine bi sabah napıyosun mesajı o kişiden.O napıyosun mesajının bugün 4. senesindeyiz. :))) O napıyosun mesajıyla benim hayatım kendiliğinden düzene girdi, kalbim yeniden çarptı, yeniden sevdim. Seneye yazada isteme-söz filan düşünüyoruz artık.Bikaç ay sonrada evlilik muhtemelen. :) Ama şunu söylemek isterim, ben o çok sevdiğim adamdan ayrıldıktan sonra anılarımızın aklıma gelmesinden dolayı hiç yıpratmadım kendimi.Neden geliyor neden hala düşünüyorum diyede kızmadım kendime.Bazı anılara gülümseyip işime devam ettim, bazı anılara kırılıp yine işime devam ettim.Normal hayattan kopmadıktan sonra önüne çıkıcak fırsatlara geçmişin engel olmicak zaten. Bu sebeple zamanını anılarla boşa harcadığının hiç düşünme. Ha bi de, o eski sevgilim benim için hala değerlidir ama, artık ne yüzünü hatırlıyorum, ne anılarımızı hatırlıyorum.Galiba tek bişey kaldı aklımda, bi cafenin bahçe kısmında oturmuş sigara içip sohbet ediyoduk gülüyoduk sonra o gülüşme bi kıskanççlık sebebiyle tartışmaya dönmüştü.Bu kadar.Ama ne o andaki gülüşünü hatırlıyorum, nede kızdığındaki kaşlarını çatışını.Bütün yüzü mimikleri silindi gitti hafızamdan.Şimdide nerde ne yapar hiç haberim yok.Olmasında zaten ama Allahta çok mutlu etsin insallah.Çünkü ben mutluyum:)
Başka biri sadece eziyet olur hem sana hem karsindakine . Akışına bırak gez toz okuluna odaklan
çok tatlısın .
ben kendime kızıyorum .
keşke tamamen unutsam .
ama böyle bir şansım yok .
keşke yeni biri çıksa karşıma .
Kuzum senin iyiliğini düşünmüyor ki bu adam. Kendi öncelikleri, kendi istekleri..ben okul okuyorum .
o üniv mezunu atanmış .
evlenmek istediğini söyledi .
bende henüz olmaz dedim .
ısrarla diretince biraz tartıştık .
sonra barıştık ama 1 ay sonra bir gece yarısı aniden bitirelim dedi .
onla ilgilenmiyormuşum , hep ailem , okulum , kurslarım diyormuşum vs. gibi bahaneler ile ...
ben de gerekli açıklamayı yapıp bitirdim .
Ayrılan bizim kız değil ki, adam bi gece yarısı aniden bitsin demiş.Ayrılan sensin unutamayanın o olması lazım :) O kadar sevseydin bitmezdi.
Kuzum senin iyiliğini düşünmüyor ki bu adam. Kendi öncelikleri, kendi istekleri..
Senin fikrin farklı olunca da pat! Bitsin.. Hem de mantıklı olan senken..
Paldır küldür evlenmek istememen, okuluna öncelik vermen, herşeyini zamanında istemen suç muymuş??
Çok ciddi söylüyorum: DEĞMEZ.
Önüne bak çok daha güzel bir hayat seni bekliyor.
İyi de sizinki tamamen bitmemiş neden yeni birisini düşünüyorsun?
Bu kadar acelen ne?
Demek ki sevmemişsin.
Adam naz yapıyor sana farkında mısın?
Biraz tatlı dille anlatsan bazı şeyleri ya da bir büyüğün konuşsa.
Karşına çıkanlara fırsat tanı tabi ki geçmişte yaşama ama şuan değil, çünkü bu halinde karşına çıkan suçsuz insana da yazık olur. Kafanda eski görüntüler, unutamamışlıklar varken ona bir nevi ihanet etmiş olursun. Eskiyi unutmak için yeniyi kullanma kısacası.haklısınız ..
peki şimdi karşıma biri çıkarsa fırsat tanımalı mıyım .
yoksa henüz hala kafam karışık diye herkesten kaçmam doğru mu ?
Başliga cok duygulandimmalesef hayat iste sen seversin o sevmez o sever sen sevmezsin, mecburi ayriliklar,acilar hasret cekerisin hepsi sonucta uzuntu giden gitmis oluyor iste, en kotusu bedeni yanindayken ruhu kalbi seninle olmamasi en iyisi unutmak kolay olmasada zaman zman iste
1 senelik bir naz mı ? o zamandan beri hiç konuşmadık nerdeyse .
konuşmam da zaten istemiyorum ...
bitti bu iş ben bunu biliyorum da ..
nasıl unuturum kısmındayım artık
Sevse beklerdiben okul okuyorum .
o üniv mezunu atanmış .
evlenmek istediğini söyledi .
bende henüz olmaz dedim .
ısrarla diretince biraz tartıştık .
sonra barıştık ama 1 ay sonra bir gece yarısı aniden bitirelim dedi .
onla ilgilenmiyormuşum , hep ailem , okulum , kurslarım diyormuşum vs. gibi bahaneler ile ...
ben de gerekli açıklamayı yapıp bitirdim .
Bilmem belki de yasa ve gör inşallah çok mutlu olursunbelki tam tersine en azından geçmişi değil şimdiyi yaşarım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?