- 19 Ağustos 2015
- 255
- 169
- 103
- 31
- Konu Sahibi Morpanjurluev
-
haklısınız .Sevse beklerdi
Bitirelim demezdi
Her seven şıp diye evlenemiyo, sabrediyo şartların uygun hale gelmesi için
merhaba üniv 2.sınıfta 22 yaşında bir kardeşinizim
yaklaşık bir sene önce 3 yılllık ilişkim bitti...
koca bir sene .
bende çok şey değişti artık eskisi gibi değilim fazla .
onunla olduğum zamanlara nazaran çok daha sosyal , kendini geliştirmiş biriyim .
kavga ederek ayrılmadık gayet medeniceydi
Ama çok ani olmuştu herşey kabullenmesi zordu ..
ve sanırım hala da zor ..
1 seneye rağmen . Hala evlilik deyince o geliyor aklıma .
ders çalışırken bi bakıyorum eski bir güne takılmış zihnim .
mutfağı toplarken birden piknik yaptığımız an geliyor aklıma .
ya da yürüyüş yaparken dışarda ... sinemaya gittiğimiz an geliyor .
en alakasız yerlerde geliyo aklıma yüzü ....
sevmiyorum onu bunu biliyorum .
Ama sorun şu ki ..
unutamadım hiç bir şeyi .
Ne zaman geçecek ? ya da nasıl geçecek ? ? ? başka biriyle görüşsem bi şans versem geçer mi bu geçmişin yükü ?
Çok güzel bir yaştayım . Geçmişte vakit kaybedilmeyecek kadar.
Lütfen yardım edin .
çıldıracağım .... :/
Birini çok sevmiştim.Anlatsam yaşanılanları destan olur, film çekilir, dizi yapılır.Öyle bir hikaye yani ne büyük bi aşktı.4 yılın sonunda biz mecburi sebeplerden dolayı ayrıldık.Oda ayrı bir hikaye ya neyse.Mecburiyette olunca tabi daha zor geldi.Hani böyle neden bitti nasıl biter isyanları.Keşke böyle olmasaydı depresyonları.Gel zaman git zaman aradan 1yıl geçti. Belki bi kaç ay daha fazla 14-15 ay.Ben biriyle tanıştım.Aslında ilgimide çekmedi çok,zaten hala ara ara geçmişim aklımda, bi tarafım eski neşesini kaybetmiş öyle yaşamaya devam ediyor yani.Neyse,yeni tanıştığım insana karşı bişey hissetmediğim için karşı taraftanda bişey beklemediğim için normal yaşadığım hayata devam edicem sandım.Hani bu baya yolda karşılaştığınız arkadaşınızın yanındaki biri gibi.Arkadaşınızla konuşurken onada meraba dersiniz ya o tarz bi düzlük.Tanışmanın üzerinden 2 hafta geçti, benim telefona bi mesaj geldi.Hal hatır sormalı.Bende hal hatır sordum öyle 5-6 mesajda bitti konuşma.Sonra aradan bir hafta daha geçti yine bi sabah napıyosun mesajı o kişiden.O napıyosun mesajının bugün 4. senesindeyiz. :))) O napıyosun mesajıyla benim hayatım kendiliğinden düzene girdi, kalbim yeniden çarptı, yeniden sevdim. Seneye yazada isteme-söz filan düşünüyoruz artık.Bikaç ay sonrada evlilik muhtemelen. :) Ama şunu söylemek isterim, ben o çok sevdiğim adamdan ayrıldıktan sonra anılarımızın aklıma gelmesinden dolayı hiç yıpratmadım kendimi.Neden geliyor neden hala düşünüyorum diyede kızmadım kendime.Bazı anılara gülümseyip işime devam ettim, bazı anılara kırılıp yine işime devam ettim.Normal hayattan kopmadıktan sonra önüne çıkıcak fırsatlara geçmişin engel olmicak zaten. Bu sebeple zamanını anılarla boşa harcadığının hiç düşünme. Ha bi de, o eski sevgilim benim için hala değerlidir ama, artık ne yüzünü hatırlıyorum, ne anılarımızı hatırlıyorum.Galiba tek bişey kaldı aklımda, bi cafenin bahçe kısmında oturmuş sigara içip sohbet ediyoduk gülüyoduk sonra o gülüşme bi kıskanççlık sebebiyle tartışmaya dönmüştü.Bu kadar.Ama ne o andaki gülüşünü hatırlıyorum, nede kızdığındaki kaşlarını çatışını.Bütün yüzü mimikleri silindi gitti hafızamdan.Şimdide nerde ne yapar hiç haberim yok.Olmasında zaten ama Allahta çok mutlu etsin insallah.Çünkü ben mutluyum:)
Valla siz anlatirken benim icim acıdı..bugun biraz üzgünüm bende. Allah mutlu mesut etsin insallah sizi ne guzel atlatmissiniz ,boyle buruk oldum
Kader kısmet:) Onunla ayrıldığımız zaman kendim için yaptığım bütün gelecek planlarım tek kişilikti. 1+1 bi evde tek başıma yaşamak, kendime bir araba almak gibi.Hayatım boyunca dinlemeye yüreğimin dayanmicağına inandığım 2-3 şarkı, bir tanede dizi sahnesi vardı.Ben bir ömür öyle geçicek sanıp kendi halimde yaşamaya öyle bi inanmıstım ki, 1bucuk yıl sonra gelen yeni kalp çarpıntısı bana inanılması çok güç bişey gibi gelmişti.Ama oldu yani, hayatım düzene girdi, tek kişilik hayallerim düzen planlarım bitti okuldan sonra gidip yurtdışına yerleşmeyi planlıyordum şimdi öyle birşey imkansız. Çok az insanın yaşayabiliceği bir sürü olay aksiyon.Ama onun bile izleri silindiyse herşeyin izi birgün benden silinir gibi hissediyorum.Mesela o yüzden eskisi gibi zayıf değilim inanılmaz güçlüyüm, kolay kolay üzüntüden çökmem, kendime hiç bişeyi aşırı dert etmem.Öldürmeyen acı gerçekten güçlendiriyor vesselam:)))))))) İyi oldu.Bazen çok zor zamanlar geçirip diyodumki Allahım yani herşeyde vardır bi hayırda bu yaşadıklarımın bu aşkın ne hayrı varki bana diyodum.Şimdi anlıyorum, resmen karakterimi sağlamlaştırmış.Bu yüzden giden her kimse biliyorum ki bize bişeyler katarak gidiyor yani.Güzel oldu, hayatım boyunca ''ama ben onsuz yaşayamam naparım'' diye zırlamicam kimse için.Kimsede yaşamasın zaten, valla unutuluyor. Şimdi hayatımdaki sevgilimide çok seviyorum, evin içinde onu gezerken gördüğümde mutlu oluyorum birlikte vakit geçirirken çok eğleniyorum, biraz görmesem hemen özlüyorum.Muhtemelen o da gittiği yerde sevdi birini.Hayat devam ediyor.Önemli olan doğru düzgün kırıp dökmeden ayrılmak galiba.Anca öyle hem kendi yolumuzu daha kolay buluyoruz, hemde daha huzurlu oluyoruz.O gün bu gündür kendilerine bok gibi davranan adamlara bile seviyorum napıyım diye katlanan kadınları aşırı salak buluyorum.Buda ayrı bi katkısı oldu heralde.Kimse aşktan ölmüyor, tecrübeyle sabittt:)
peki sevdiğimizi almanın bir yolu yok mu ? kimse beni anlamıyor. yeni birini bul diyorlar. çok yalnızım. yazmamak için zor tutuyorum kendimi.
Aslında önemli olan neden ayrılık yaşandığı.Yani çok kötü bişey değilse çok geçerli bi sebep yoksa atarsınız mesaj barışmak için normal bence.Ama size saygısı olmayan kötü davranan yada kıymetinizi bilmeyen bi adam varsa karşınızda o sevdiğinizi almak değil babayı almak olur kibuda kendinize hiç saygınız olmadığını gösterirrrrr.... Tehlikeli :))) sebep önemli yani kısacası.
konuma bakar mısın rica etsem. yazmıştım buraya.
Evliliği düşünmüyormuş erkek arkadaşın.Tek kelimeyle uğraştığına değmez.Karşında seninle evlenip sana soyadını verip senden çocuk yapmaya heveslenmeyen seninle uyuyup uyanmaya heveslenmeyen ailenle tanışıp gelip seni isteme söz nişan durumlarına heveslenmeyen bi adam var. resmen ÇÖP.
belki bunu istememe sebebi eski sevgilimdir. eski sevgilim de bizimle aynı fakültedeydi. ilişkimizin başlarında onun numarasını telefonumda buldu. bunu zor da olsa sindirmişti ve biz bu olaydan sonra çok çok güzel anlar yaşadık. ama zaman zaman hep başıma da kaktı. bende büyü mü var eski sevgilin mi yaptı bile dedi. ayrılırken de eski sevgilini nasıl unuttuysan beni de unutursun dedi. ilerde nişanlanıp ayrılsak daha kötü olur dedi. annem öğrense eski sevgilini bırak gitsin der dedi. söyledin mi bunu dedim. hayır dedi ama söylemiş olabilir.Evliliği düşünmüyormuş erkek arkadaşın.Tek kelimeyle uğraştığına değmez.Karşında seninle evlenip sana soyadını verip senden çocuk yapmaya heveslenmeyen seninle uyuyup uyanmaya heveslenmeyen ailenle tanışıp gelip seni isteme söz nişan durumlarına heveslenmeyen bi adam var. resmen ÇÖP.
belki bunu istememe sebebi eski sevgilimdir. eski sevgilim de bizimle aynı fakültedeydi. ilişkimizin başlarında onun numarasını telefonumda buldu. bunu zor da olsa sindirmişti ve biz bu olaydan sonra çok çok güzel anlar yaşadık. ama zaman zaman hep başıma da kaktı. bende büyü mü var eski sevgilin mi yaptı bile dedi. ayrılırken de eski sevgilini nasıl unuttuysan beni de unutursun dedi. ilerde nişanlanıp ayrılsak daha kötü olur dedi. annem öğrense eski sevgilini bırak gitsin der dedi. söyledin mi bunu dedim. hayır dedi ama söylemiş olabilir.imkansızız sanırım. yazarken bile farkettim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?