Ne zaman unutacağım ?

Ya sizin ağzınızdan bal damlıyor bal. Allah razı olsun gece vakti tam içim daralırken içime su serptiniz.. Zamanında o kadar çok sevgilisi olmuş bir insandı ki... O kızlara neler yapmıştı benden çorba parasını aldı gerçekten ciddi söylüyorum size çorba parası aldı benden. Ben ki her zaman bu para mevzusuna dikkat eden bir insandım. Yemeği o karşılıyorsa oyundur sinemadır o türlü Şeyleri ben karşılardım ki böyle olması en sağlıklı. Bana çorba aldı dedim ki ne kadar vereyim Yok falan diye geçiştirdi ama böyle istemeyerek Yok diyor. Ben de ne kadar ya söyle dedim arkada yazıyor ya dedi. O kadar kötü oldum ki anlatamam size.. her gece ağlıyordum ev arkadaşım hep ağlıyordun diyordu. Sen kendinde değildin diyordu onunla olduğun zamanlar. Gerçekten sizin gibiydim hep çabaladım. Ama hiç bir karşılık göremedim. Umarım karşıma biri çıkar. Seda sayanın çok güzel bir sözü var “herkes kalbinin ekmeğini yer” diye. O kadar doğru ki allah herkesin kalbi gibi insanlar çıkartsın karşısına.. ben bana yaptıklarının hiç birini haketmedim.

Benim bir zamanlar sevdiğim adam öldü. Cenazesine gittim.
Ama o bir zamanlardı suan hic aklima gelmiyor zaten beni sevmiyordu.
Allah rahmet eylesin,ask acısı cekmesin hic kimse.
Benimde umrumda olmaz ne hali varsa görsün derim peeeeeeeeeeeeh

+1 milyon
İşte aklı başında bi hatun

O yüzden boşa geçirdigin günlerin acısını çıkar. Kendini sev kendine değer ver. Kendine çorba ısmarla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…