Ne zaman unutacağım ?

secretwoman

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2018
91
56
18
29
Tam 5 ay oldu iletişimimizi keseli.. Sonu kötü bitti.. Benim kötü olduğumu bile bile üstüme gitti.. AOna ne kadar bağlı olduğumu biliyordu, onu ne kadar çok sevdiğimi.. Ben onun dertleriyle üzülmesin diye onu dinlerken, o benim sınav haftam da olduğum da ile bir kere sormadı sınavların nasıl geçiyor diye. Aslında hep belirsizlik vardı aramızda. Ben bu belirsizlikten artık yorulmuştum. Bu belirsizliği kaldırmak istedim, ama o yine çok güzel bir şekilde üste çıkarak beni kötü duruma düşürdü. Hep çabalayan ben oldum. Arkadaşlarım artık beni tanıyamaz olmuştu çünkü her gece ağlıyordum.. Tam 5 ay oldu evet. Diyeceksiniz ya sen deli misin üstünden ne kadar geçmiş kendine gel. İnanın çok iyiydim, çok mutluydum, aklıma gelmiyordu... Şu aralar aklıma gelmeye başladı. Yaptığımız muhabbetler.. Zamanlar.. Birisi karşıma çıkana kadar hep gelecek mi aklıma ? Ben hayatımda kimseyi istemiyorum, hayatıma birisini almam da uzun sürecek. Çünkü yeni yeni kendime gelmeye çalışıyorum. Yaşım 23,5 ve öğrenciyim. Nasıl unutabilirim ? Sizleri çok seviyorum, her zaman dertlerimi dinlediniz <3 bana ilaç gibi geldiniz çoğu zaman <3

Okudukça ruhum daraldı.Lütfen bunu kendine yapma.Kendin de söylüyorsun karşıma biri çıkana kadar bu böyle devam mı edecek diye.Demek ki karşına biri çıksa unutuvericeksin.Bu da demek oluyor ki sevmiyorsun.Ay her şeyi dramatikleştiriyorsunuz vallahi.23 yaşında kızsın , elimi sallasam ellisi de geç yahu!!

Ne kadar sürdü birlikteliğiniz? Çok uzun süreli ilişkilerde iki tarafta birbirinin odağı haline geldigi için ayrılık süreci sert olabiliyor.

Zaten sizi mutsuz eden bi ilişkiymiş bitmesi hayırlı oldu ondan kurtuldum gözüyle bakın hayat zaten çok zor ilişki de yada evli olduğumuz Kişiler bari huzur versin

Güzelim neden mutlu olmak için veya bi sorunu aşmak için birilerine ihtiyaç duyuyorsun.
Öncelikle tam olarak atlatmadan hayatına kimseyi alma.çünkü hassas ve boşluktasın, sağlıklı karar veremezsin.

Sonra bol kitap oku,şiir oku, sosyal ortamlara dahil ol, kurs vs olur.

Bir kere geliyorsun bu dünyaya hayatının baharındasın. En mutlu olman gereken dönemlerdesin....sen iyi bi insan oldugun için güzel sevmişsin. Güzel sevenin acısı büyük olur. Ama karşındaki güzel sevseydi ztn sonuç böyle olmazdı.
Peki sence içimizdeki sevgi için illa birileri şartmı...

Ağaçları sev,şarkıları sev, hayvanları sev.... sakın içindeki sevgiyi söndürme...
Gün gelecek sen bu güzel sevebilme yetenegin sayesinde herkese karşı dik duracaksın....

Daha sağlam basmalısın ayagını artık. Daha temkinli olmalısın. Çünkü senin ömründen ağlayarak giden o beş aya hiç kimseee değmez.

Gözlerinin altında torbalar oluşur bebegim snra ne ağlıyosun.
Onunla değerli olan her anı güzelleştiren sendin... ee sen de hala kendin de olduguna göre sorun yok1

Bir film sahnesinde bir kadın diyor ki; ilişkilerimden pişmanlık duymam utanmam saklamam.... bitmişse sebebi vardır. Bu bitmeden önceki günleri çöpe atmama sebep olamaz yada sonraki hayatımın daha kötü olmasına...
Sonuçta herşeyden herkesten birşey öğreniyoruz.

Aşk bireysel bir yolculuktur, sen belirleyebilirsin hangi durakda ineceğini.
Genelde kimse hiç bir durakda inmez, inemez, yaşamın son anına kadar aşk'ı oluşturacak olan his yoğunlaşmalarından en az biri kalır.

Mesela çok duymuşsunuzdur ölüm döşeğinde bilmem kimi bekledi, geldi, gördü öyle göçüp gitti vs. Derler.
O bekleme bir aşktır!

Komik filmler izle, komik şeyler oku.dram ve slowdan uzak dur.enerjinin yükselt başka boyuta yavaş yavaş geçersin diye düşünüyorum.

Unutmayacaksin zaten. Unutsak yine yine aynı şeyleri yaparız . Unutmayacaksin, ama şimdiki kadar acı cekmeyeceksin.

Çok ama çok güzel şeyler yazmışsınız. Ben çok güzel sevdim. Onu kırmamak için hep kendim üzüldüm. Ama hep böyle oldu. Bazen acıyorum kendime. Böyle bir adamı nasıl halamdüşünüyorsun diyorum..

Birini de istemiyorum ben. Etrafımdaki insanlar diyor biri çıkarsa unutursun diye.. Sadece o yüzden yazdım. İnşallah her şey güzel olur teşekkür ederim

Bağlanmayacaksın
Baglanmayacaksin bir seye, oyle körü körüne.
"O olmazsa yasayamam." demeyeceksin.
Demeyeceksin iste.
Yasarsin cunku.
Oyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Cok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kirilirsin.

Ve zaten genellikle o daha az sever seni,
Senin onu sevdiginden.
Cok sevmezsen, cok acimazsin.
Cok sahiplenmeyince, cok ait de olmazsin hem.
Hatta elini ayagini bile cok sahiplenmeyeceksin.
Senin degillermis gibi davranacaksin.
Hem hicbir seyin olmazsa, kaybetmekten de
korkmazsin.
Onlarsiz da yasayabilirmissin gibi davranacaksin.
Cok esyan olmayacak mesela evinde.
Paldir kuldur yuruyebileceksin.
Ille de bir seyleri sahipleneceksen,
Catilarin gokyuzuyle birlestigi yerleri sahipleneceksin.
Gokyuzunu sahipleneceksin,
Gunesi, ayi, yildizlari...
Mesela kuzey yildizi, senin yildizin olacak.
"O benim." diyeceksin.
Mutlaka sana ait olmasini istiyorsan birseylerin...
Mesela gokkusagi senin olacak.
Ille de bir seye ait olacaksan, renklere ait
olacaksin.
Mesela turuncuya, yada pembeye.
Ya da cennete ait olacaksin.
Cok sahiplenmeden, Cok ait olmadan yasayacaksin.
Hem her an avuclarindan kayip gidecekmis gibi,
Hem de hep senin kalacakmis gibi hayat.
Ilisik yasayacaksin. Ucundan tutarak...
Can YÜCEL

Acıma neden acıyorsun...sendeki güzellik neye yarar bendeki aşk olmasa....demiş Aşık Veysel.
Sevginin kaynagı sizsiniz. O değil...
Hareketli şarkılar dinleyin. Kaçmayın duygularınızdan yüzleşin ama kendinize zarar vermeden.

İşte bazen öyle kendime kızıyorum.. Ben çok güzel sevdim ve vicdanım rahat bu konuda çok şükür. Zaten o da benim gibi sevseydi böyle olmazı sonumuz

İşte bazen öyle kendime kızıyorum.. Ben çok güzel sevdim ve vicdanım rahat bu konuda çok şükür. Zaten o da benim gibi sevseydi böyle olmazı sonumuz
Dert etme.umursama ve yalnız başına mutlu oldugunu ona bi şeklde yansıt snra bak bakalım tepkisi ne olacak.
Tepkisi olmazsa bişey kaybetmezsn. Ama asla başkasını yara bandı yapma

Dert etme.umursama ve yalnız başına mutlu oldugunu ona bi şeklde yansıt snra bak bakalım tepkisi ne olacak.
Tepkisi olmazsa bişey kaybetmezsn. Ama asla başkasını yara bandı yapma
Yapmam asla. İletişimimiz hiç bir şekilde Yok onunla. Zaten sosyal medyada kullanmaz. Silmiş beni wpdan falan hem de çok fazla zaman geçti. Aklına bile gelmiyordurum. Onun sevdiği yemeği yapmıştım içindeki domatesleri ayırmıştı, kek yapmıştım onun için yağlı ben bunu yiyemem dedi. Yeni mezundu iş bulmaya çalışıyordu iş aradım onun için tek başıma.. elimden gelen her şeyi seve seve yaptım ama sonuç ben suçlu oldum..

Gün gelecek senin yemeklerini bayılarak yiycek birileri olacak.... asla dert etme.
Bende lise 4 ün son dönemleri bi öküze böyle emek verdim. Sesini duymak için yalvarırdım. Aramaz ilgilenmez hediye almaz nezaket kibarlık sıfır....
Sonra ünv gittim ve bi süre daha savaştm emek verdm. Ailemde biliyodu.
Abim dediki bigün hiç gülmüyorsn oysa tam tersi olmalı. Seven insan hep güler hep ağlamaz dedi...
Derken ben o dangozdan ayrılacak gücü kendimde buldum. Evet bana kıyamazdı elimi dahi tutmadı ama bayaa öküzdü.
Her şerde hayır vardır.
Sonra düşündüm ya ben elin delisini akıllandırmak zorundamıyım.... ben çile çekmeye mi geldim dünyaya.
Evlensek borçtan kurtulmuycak,küfür içki herşey var...
Şöyle sakin kafayla düşününce onun sadece alışkanlık oldugunu anladım. Kuş gibi hafifledim....

Veee iki yıllık çabası sonucu eşimi tanıdım.ilkkez birinden gül aldım. Düşünsene o öküz için ağladım okdr .
adam, en sevdigim çiçeği bilmiyordu...

Çok şükür rabbime. Eşim öyle değer veriyo ki. Evet toz pembe değil herşey sorunlar var maddi manevi... ama olsun. O benim ona verdigim değeri kat kat fazla veriyor bana.
Aşk ın ne oldugunu anladım ben ya. Onu tanıyınca mutluluktan ağlamak diye bişey varmış bunu öğrendm.
Hatalarıma rağmen bütün kötü huylarıma rağmen beni seven biri var. Abartmıyorum bak. Ünv de hastayken yüzüme bakıp ağlardı.
Anne baba şefkati, abi koruması, arkadaş,sırdaş,dost... herşey.

Bunları nispet yapmak için anlatmadım. Belki rabbim seni öyle çok seviyor ki kötü bi seçimden döndürmek için sebepler çıkarıyor karşına. Belki çok çok mutlu olacagın bi hayat bekliyor seni.
Ölümü bile düşünürken, ben ölürsem sen ne yaparsın, nasıl ayakta durursun diye düşünen bi adam bir yerlerde seni bekliyordur belki....

Belki hala asıl aşkı sevgiyi görmemişsindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…