Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah gönlünüze göre versin inşallahAh ah ben de bi gorebilsem o günleri![]()
Canım seni forundan biliyorum.ben 20 yaşında anne oldum.şimdi 25 yaşındayım ve ikinci kez anne olmaya hazırlanıyorum.evet çok zor dönemler.çok bilirim kızımı susturamayıp onla birlikte ağladığımı.yanlızdım.hiç kimse yoktu yanımda.ama inan geçecek.biraz sabır canım.şimdi kızım 5 yaşında ve diyorum iyiki erken anne olmuşum.benim minik arkadaşım o.herşeyim.seninde geçecek canım.hiç merak etme.Uykusuzluktan kipkirmizi gozlerim, daginik saclarim ve mor gozaltlarimla annelikte berbat oldugumu hissediyorum. Henuz cok basindayim ama kotu bi anne olacakmisim gibi hissediyorum cunku gercekten zor bisey. Lohusa depresyonu bana yeni vuruyo sanirim. Oglumu emzirip yeni uyuttum, inanin gece uykusuna hasret kaldim. Saat basi uyanmak, ya aglar da duyamazsam diye korkarak uyumak, o agladiginda daha cok aglamak. bu sabah kustu, hemen acile goturdum, fazla emmis ondan kusmus dedi doktor oturup agladim, bebegimin doydugunu anlamiyorum bile ne bicim anneyim dedim. Dunyanin en guzel seyi, ama bana o kadar zit ki. Sonra ogluma bakiyorum, Allahima binlerce sukur, o bebek kokusu, boncuk gozleri, bir gulucugu yetiyor sevgisi icime sigmiyor. Bu sefer vicdan azabindan agliyorum.
Artik hep gecelerim boyle uykusuz mu gececek, gezemeyecek miyim, esimle ilgilenemeyecek miyim diye soruyorum kendime. Daha 24 yasindayim, gec anne olanlar o yasta ugrasicakken ben o zamana cocugu buyutmus olup gezicem diyorum, oyle kendi kendime konusuyorum.
Varligina binlerce sukur, dogurduguma asla pisman degilim. Sadece uykusuzluk ve acemilik basima vurdu sanirim. Oyle icimi dokmek istedim.
Siz nasil atlattiniz bu gunleri..
Aminnn ağzım bal yesin emiAllah gönlünüze göre versin inşallah
Uykusuzluktan kipkirmizi gozlerim, daginik saclarim ve mor gozaltlarimla annelikte berbat oldugumu hissediyorum. Henuz cok basindayim ama kotu bi anne olacakmisim gibi hissediyorum cunku gercekten zor bisey. Lohusa depresyonu bana yeni vuruyo sanirim. Oglumu emzirip yeni uyuttum, inanin gece uykusuna hasret kaldim. Saat basi uyanmak, ya aglar da duyamazsam diye korkarak uyumak, o agladiginda daha cok aglamak. bu sabah kustu, hemen acile goturdum, fazla emmis ondan kusmus dedi doktor oturup agladim, bebegimin doydugunu anlamiyorum bile ne bicim anneyim dedim. Dunyanin en guzel seyi, ama bana o kadar zit ki. Sonra ogluma bakiyorum, Allahima binlerce sukur, o bebek kokusu, boncuk gozleri, bir gulucugu yetiyor sevgisi icime sigmiyor. Bu sefer vicdan azabindan agliyorum.
Artik hep gecelerim boyle uykusuz mu gececek, gezemeyecek miyim, esimle ilgilenemeyecek miyim diye soruyorum kendime. Daha 24 yasindayim, gec anne olanlar o yasta ugrasicakken ben o zamana cocugu buyutmus olup gezicem diyorum, oyle kendi kendime konusuyorum.
Varligina binlerce sukur, dogurduguma asla pisman degilim. Sadece uykusuzluk ve acemilik basima vurdu sanirim. Oyle icimi dokmek istedim.
Ah bu ağzım zaten hiç boş durmuyo bal kusur kalsın şu anAminnn ağzım bal yesin emi![]()
Kendini yırtan filan çok değişik tabirleriniz varŞu yazdıklarınızı biraz da ille de çocuğum olsun diyenler okusa ya internette gördükleri güzel bebek fotoğraflarını görüp ayyy benim de olsuuuuun diye kendini yirtan olmuyorsa olmuyordur diyeceğine tedavi Gören tipler de okusa ya
Annelik kutsal bişey ama bu nesle çok uygun değil kabul edelim daha bencil büyüdük ve uykusuz aç kalmayi bilmiyoruz çocuk da bu yüzden zor geliyor ilk fırsatta da kreş e veriyoruz çocukları başımızdan gitsin diye
Amaannn can bogazdan gelir heri boşverAh bu ağzım zaten hiç boş durmuyo bal kusur kalsın şu an
Ama sağ ol anladım ben seni
Bende çok zorlanmıştı 2012de doğum yaptım aynı senin gibiydim ama şimdi düşününce diyorumki nekadar korkmusum tadını çıkaramamışım şimdi 5yasinda geri gelirimi bebekligi hayır onun Îçin tadını çıkarmaya bak unutma sen tedirgin oldukça oda olur.mesela her bebek sütun fazlasını çıkarır bu sağlıklı bir tepki zamanla uyku düzeni oluşur benim kızım 1aylik olunca bütün gece uyumaya başlamıştı.o zamanlar nasilgecer derken şimdi heyecanla yeniden anne olmak istiyorum.Allah sağlıcakla buyutneyi nasip etsin nasıl anneyim sorgusu bile sizin nekadar iyi anne olduğunuzu gösteriyorUykusuzluktan kipkirmizi gozlerim, daginik saclarim ve mor gozaltlarimla annelikte berbat oldugumu hissediyorum. Henuz cok basindayim ama kotu bi anne olacakmisim gibi hissediyorum cunku gercekten zor bisey. Lohusa depresyonu bana yeni vuruyo sanirim. Oglumu emzirip yeni uyuttum, inanin gece uykusuna hasret kaldim. Saat basi uyanmak, ya aglar da duyamazsam diye korkarak uyumak, o agladiginda daha cok aglamak. bu sabah kustu, hemen acile goturdum, fazla emmis ondan kusmus dedi doktor oturup agladim, bebegimin doydugunu anlamiyorum bile ne bicim anneyim dedim. Dunyanin en guzel seyi, ama bana o kadar zit ki. Sonra ogluma bakiyorum, Allahima binlerce sukur, o bebek kokusu, boncuk gozleri, bir gulucugu yetiyor sevgisi icime sigmiyor. Bu sefer vicdan azabindan agliyorum.
Üslubunuz çok sert bi kere.Şu yazdıklarınızı biraz da ille de çocuğum olsun diyenler okusa ya internette gördükleri güzel bebek fotoğraflarını görüp ayyy benim de olsuuuuun diye kendini yirtan olmuyorsa olmuyordur diyeceğine tedavi Gören tipler de okusa ya
Annelik kutsal bişey ama bu nesle çok uygun değil kabul edelim daha bencil büyüdük ve uykusuz aç kalmayi bilmiyoruz çocuk da bu yüzden zor geliyor ilk fırsatta da kreş e veriyoruz çocukları başımızdan gitsin diye