• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne zormuş bee bu askerlik

kızlar meraba nişanlım askere gitti dün teslim oldu akşam aradı sesi çok kötü geliyordu nasılsın dedim hiç ii değilim dedi bende sesini öyle duyunca çok kötü oldum bugün de daha aramadı çatladım meraktan netden araştırıyorum arayabileceğim bi numara da yok malatyada asker bu arada

aaaah ahhhh benim eşimde askere gittiğinde böyleydik. Şimdi aklımıza bile gelmiyor askerlik.
üzm kendini bitiyor sonunda. Sonra aklına bile gelmiyor

erkeğin azcık sıkıyı görmesi iyidir geldiği yerin kıymetini bilir benim kardeşimde mızmızlanırdı ki o uzun dönem Şırnakta askerdi, komutanlarından birini amcamla tanıdık çıktı tesadüfen, bigün o komutan çekmiş bizimkini annene ablana ne ağlıyosun demiş, o zaman seni etekle gönderelim onlar gelsin askerlik yapsın demiş, ondan sonra mızmızlık kesildi çakı gibi asker oldu kardeşim, 5 ay nedir ki, şımartmayın bence

Benim sevgilim 15 ay yaptı .
Neler yaşadık aman Allahım .
Çok kötü bir durum Allah yardımcınız olsun .
Acaba ne yapıyor iyimi diye düşünmekten ne hallere girmiştim .
Her gün arayamaz ki o adam orada .
Benim sevgilim 2 hafta aramamıştı beni gelmesine yakın .
Ağlamaktan ne hallere gelmiştim .

Benim sevgilim 15 ay yaptı .
Neler yaşadık aman Allahım .
Çok kötü bir durum Allah yardımcınız olsun .
Acaba ne yapıyor iyimi diye düşünmekten ne hallere girmiştim .
Her gün arayamaz ki o adam orada .
Benim sevgilim 2 hafta aramamıştı beni gelmesine yakın .
Ağlamaktan ne hallere gelmiştim .

evet çok kötü bi durum 2. gun bugün aradı çok şükür 3 kere konuştuk. 2 hafta falan aramasa ben direk giderim malatyaya bugün 1e kadar aramadı çatladım:)

evet çok kötü bi durum 2. gun bugün aradı çok şükür 3 kere konuştuk. 2 hafta falan aramasa ben direk giderim malatyaya bugün 1e kadar aramadı çatladım:)

Çok şükür canım .
Dua et .
Allah sabır versin .
Gitme gibi bir durumum olsaydı durmazdım emin ol :)
2 hafta elimde telefon bekledim .
İnan şarj % 98 olurdu şarja takardım ararsa diye :1:

Çok şükür canım .
Dua et .
Allah sabır versin .
Gitme gibi bir durumum olsaydı durmazdım emin ol :)
2 hafta elimde telefon bekledim .
İnan şarj % 98 olurdu şarja takardım ararsa diye :1:

anlıyorum canım sevgiliyken beklemişsin tabi zor yani ben diyorum zaten iyiki nişanlıyken gitmiş tuvalete gidemiyorum ya tel çalarsa diye:))

bende oyle düşünüyordum da çok zor oluyo gidince ben en çok yıpratan mesaj gelmiyo gunaydın ii geceler ankesörden konuşmak çok zor yine sesini duymak da çok güzel ama çok değişik bi duyguymuş senin eşin gidene kadar ben alışırım inşallh seni teselli ederim ilk zaman:)

Cnm sana sesini duyamamak telefonla konuşamamak zor geliyor ben ne yapcam evliyim, her anımda yanımda evde her şeyi birlikte yapıyoruz, iş hariç her yere birlikte gidiyoruz :31:

anlıyorum canım sevgiliyken beklemişsin tabi zor yani ben diyorum zaten iyiki nişanlıyken gitmiş tuvalete gidemiyorum ya tel çalarsa diye:))

Ahaha :)
Annem başımın etini yerdi o telefon niye sürekli elde diye :)
Babam gelince zaten hep uykum gelir odaya giderim :1:

Öncelikle Allah kavuştursun canım.

İlk zamanlar zordur her ikiniz içinde tabi ki.

Arama konusunda da sıkıntı yaşayacaktır, fakat zamanla vakit bulur merak etmeyin.

Ona mümkün olduğu kadar moral verin, yanında olduğunuzu hissetsin.

Zaten kısa dönemmiş hemen geçip gider, bir bakmışsınız bitirmiş askerliği :)

Ya evli olanlar ne yapsın, şükret haline yine de.

kızlar meraba nişanlım askere gitti dün teslim oldu akşam aradı sesi çok kötü geliyordu nasılsın dedim hiç ii değilim dedi bende sesini öyle duyunca çok kötü oldum bugün de daha aramadı çatladım meraktan netden araştırıyorum arayabileceğim bi numara da yok malatyada asker bu arada

Siz yine konuşabiliyorsunuz benim sevgilim de cezaevinde konuşamıyoruz telefon da yasak haber bile alamıyorum .
Öncelikle sana şunu söyleyeyim benim sevgilim uzun dönem askerlik yaptı + üzerine 1 ay daha uzattı askerliğini sen düşün arrtık . Sizinkisi ne güzel kısa dönemmiş çok çabuk biter gider .
Benim sevgilim de askere gittiği ilk zamanlar da öyleydi tabiki hiç iyi olmaması normal . Hiç tanımadığı bir ortam özellikle disiplinli , denetimli , hiç rahat olmayan ve emirlerin yağdığı bir yer . İlk zamanlar çok sıkılacaktır tabi ki bunalacaktır biran önce kaçıp kurtulmak isteyecektir oradan . Ama merak etme 1 ay sonra alışacak ve bütün yakarışları son bulacaktır . Arkadaşları olacak bir sürü . Çok iyi zamanlar geçirecektir . Seni de çok özleyecek hep düşünecektir . Üzüülme sen .. Telefonla arayabildiği mesaj atabildiği her an için mutlu olmalısın bence . Ve şu da bi gerçek geceleri onlar müsait oluyorlar komutanlara telefonu yakaltmazsa gece konuşması kolay olur . Ama gündüzleri konuşamazsınız büyük ihtimalle . Çünkü eğitimleri olacak ne bilyim komutanları iş verir onları yaparlar . Zaten yapacak işlerinin olması vakitlerinin çabuk geçmesi açısından güzel . Merak etme canım alışırsınız üzülme hiç çok az bi zaman zaten 5 ay .

Merhaba arkadaslar; Yeni uye oldum bende nisanliyim bende ve 4 gun oldu gideli.. Gunde 300 kere irtibat halindeydik ama toplam 3 kere konustuk. Oda agladim hep. Bana cok yakin asker oldugu yer ama bu hicbir seyi degistirmiyor ki..

Merhaba arkadaslar; Yeni uye oldum bende nisanliyim bende ve 4 gun oldu gideli.. Gunde 300 kere irtibat halindeydik ama toplam 3 kere konustuk. Oda agladim hep. Bana cok yakin asker oldugu yer ama bu hicbir seyi degistirmiyor ki..

ayy canım bizde aynı ya benim yakın değil o kadar ama gitmeyi düşünüyorum yine de dün 4 kere aradı annem diyo ii işte ne güzel ne çok arıyo ama bi de bana sor arayınca da kısa zamanda düşünüyorsun ne desem acaba diye:)

ALLAH kavuştursun..ALLAH başka dert vermesin 5 ay ne ki gelip geçer :34: ne güzel işte vatan görevini yerine getirmeye gitmiş ALLAH herkeze nasip etsin..

ayy canım bizde aynı ya benim yakın değil o kadar ama gitmeyi düşünüyorum yine de dün 4 kere aradı annem diyo ii işte ne güzel ne çok arıyo ama bi de bana sor arayınca da kısa zamanda düşünüyorsun ne desem acaba diye:)

Bekliyorum saatlerce arar diye :) arayinca cok heyecanlaniyorum agliyorum :) cok salak oldum valla

canım Allah kavuştursun. en nihayetinde erkeğin geçtiği yol. zamanla alışırsınız düzene. bence acitasyon yapmayın

Back
X