Semacım benım tampon 12 saat sonra alındı onun ıcın degıstırme ıhtıyacı duymadım
Buarada cook cook gecmıs olsun
Arkadaşlar, merhabalar ben aranızda yeniyim. Haziran'ın 3 haftası ameliyat olucam. Hem deviasyon hem de rinoplasti olacak. Ankarada 5 doktorla görüştüm ve Ferruh Bingül, Nebil Bozdoğan ve Zühtü Demir arasında kararsız kaldım. bana yardımcı olur musunuz?:sm_confused:
senin resimlerine tekrar baktım daha öncede çok beğenmistim zaten yine söylüyorum çok güzel burnun neresini beğenmedin niye içine sinmedi bilmiyorum ama çok güzel olmus burnun ve sende güzelsin tabi harika görünüyorsun cnm takma bence çok güzel burnun çünkü vereliniortak
miha geçmiş olsun cnm çok güzel olmus burnun güle güle kkullannnnn
Arkadaşlar, merhabalar ben aranızda yeniyim. Haziran'ın 3 haftası ameliyat olucam. Hem deviasyon hem de rinoplasti olacak. Ankarada 5 doktorla görüştüm ve Ferruh Bingül, Nebil Bozdoğan ve Zühtü Demir arasında kararsız kaldım. bana yardımcı olur musunuz?:sm_confused:
Ben de Zühtü Demir'e ameliyat oldum doktorumu burdan buldum Sanırım benim gözüm biraz kara başka bir doktorla görüşmeden gittim oldum ameliyatımı. Ben memnun olanlar arasındayım. İyiki olmuşum diyorum
Burda bizim fotoları görüp de ameliyat olan arkadaşlar var Ama herkes aynı memnuniyeti yakalayamıyor ne yazıkki. Biraz şans önemli sanırım.
5.ayıma yaklaşıyorum burun ucum hala şiş gibi geliyor bana. Albümümde 2.5 aylık fotolarım var bakabilirsin cnm fırsat bulduğum bi ara yenilerini de ekleyeceğim. Sana da kolay gelsin
canım ben bu üç doktorada olmadım ama çoğunlukla zühtü bey e ameliyat olup memnun kalan çok arkadaşa rastladım teşekkürler topiğine bakarsan çok göreceksindir zaten benim fikrim zühtü beye olman iyi şanslarrrrrr[/QUOTSon dönemde zühtü beyin memnun olmayan o kadar çok hastası varki gözüm korktu açıksaı. bir de Nebil Beyin ameliyat sonuçlarını muayenehanesinde de gördüm, bir tane bile falso yok
Ben de Zühtü Demir'e ameliyat oldum doktorumu burdan buldum Sanırım benim gözüm biraz kara başka bir doktorla görüşmeden gittim oldum ameliyatımı. Ben memnun olanlar arasındayım. İyiki olmuşum diyorum
Burda bizim fotoları görüp de ameliyat olan arkadaşlar var Ama herkes aynı memnuniyeti yakalayamıyor ne yazıkki. Biraz şans önemli sanırım.
5.ayıma yaklaşıyorum burun ucum hala şiş gibi geliyor bana. Albümümde 2.5 aylık fotolarım var bakabilirsin cnm fırsat bulduğum bi ara yenilerini de ekleyeceğim. Sana da kolay gelsin
pmbs cnm ekledim Zühtü bey dr'um bakabilirsin fotolara, fikrin olsun
pmbs cnm ekledim Zühtü bey dr'um bakabilirsin fotolara, fikrin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?