Nebil Bozdoğan, Ferruh Bingül, Zühtü Demir ??? Hangisine ameliyat olmalıyım

Semacım benım tampon 12 saat sonra alındı onun ıcın degıstırme ıhtıyacı duymadım
Buarada cook cook gecmıs olsun

senin resimlerine tekrar baktım daha öncede çok beğenmistim zaten yine söylüyorum çok güzel burnun neresini beğenmedin niye içine sinmedi bilmiyorum ama çok güzel olmus burnun ve sende güzelsin tabi harika görünüyorsun cnm takma bence çok güzel burnun çünkü vereliniortak

canım ben bu üç doktorada olmadım ama çoğunlukla zühtü bey e ameliyat olup memnun kalan çok arkadaşa rastladım teşekkürler topiğine bakarsan çok göreceksindir zaten benim fikrim zühtü beye olman iyi şanslarrrrrr

çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim :)
şişlikler beni rahatsız ediyor bi geçseler daha mutlu olucam :bbo:

Ben Zuhtu Demir e ameliyat oldum, ben illaki benim oldugum doktora ameliyat ol diyemem, ama ben acikcasi burnumdan hic memnun deilim, tasarima hic benzemiyor, gerci tasarim desen hic guzel olmamisti. Yani arkadasim senin anliyacagin burnumu hic begenmiyorum, istersen resimlerime bakabilirsin senin icin bir fikir olur. Bende ameliyat olali 4 ay oldu. Onumuzdeki KI$A revizyon ameliyati olmayi dusunuyorum. Bende ameliyat olmadan once burdaki hastalarinin resimlerine baktim, sanki onceleri daha guzel burunlar yapiyordu. Bu aralar yaptigi burunlari cogu hep birbirine benziyor. Yada bana oyle geliyor. Cok iyi arastir derim arkadasim.

Ben de Zühtü Demir'e ameliyat oldum doktorumu burdan buldum Sanırım benim gözüm biraz kara başka bir doktorla görüşmeden gittim oldum ameliyatımı. Ben memnun olanlar arasındayım. ıyiki olmuşum diyorum
Burda bizim fotoları görüp de ameliyat olan arkadaşlar var Ama herkes aynı memnuniyeti yakalayamıyor ne yazıkki. Biraz şans önemli sanırım.
5.ayıma yaklaşıyorum burun ucum hala şiş gibi geliyor bana. Albümümde 2.5 aylık fotolarım var bakabilirsin cnm fırsat bulduğum bi ara yenilerini de ekleyeceğim. Sana da kolay gelsin

Esilacım sen ne zaman ameliyat olmuştun halen şiş gibi duruyor. geçince düzelir belki. canım benim o kadar sıkıntıyı çektikten sonra istediğin sonucu alamamak korkutuyor beni ama artık Nebil Bey iyice ağır basıyor, sanırım tercihimi ondan yana kullanıcam.

canım talep gönderdim beni de listene eklersen görmek isterim fotoğraflarını. memnun olmana çok sevindim

Esila, şimdi gördüm canım. 4 ay önce ameliyat olmuşsun ama belli ki istediğin gibi olmamış. Zühtü beyin iyi bir doktor olduğunu biliyorum ama her doktor bazen hata yapabilir tabii. ben de bu riski en az olan doktoru tercih etmek istiyorum

Mihacım senin resmini de gördüm, gayet güzel olmuş. Yalnız 14 gün için hala biraz fazla şiş gibi geldi. şimdi nasıl?

Frapaan, burnun ne güzel olmuş. Yıldız Asyalıya benzettim seni ama merak etme şu yeni programdaki garip hallerinden bahsetmiyorum yalnızca güzellik açısından kaydirigubbakcemile5

pmbs cnm ekledim Zühtü bey dr'um bakabilirsin fotolara, fikrin olsun

Neyiyycim çok güzel bir burun olmuş gerçekten, hatta şarap gibi gün geçtikçe güzelleşio belli ki ama ben kararımı Nebil Beyden yana kullandım artık kesinleşti 19 haziran akşamı Nebil Bey'e ameliyat oluyorum. işte şimdi heyecan sardı cidden. işallah istediğim gibi her şey yolunda gider :Saruboceq:

Miha, her gün albümüne bakıyorum belki yeni resim koymuşsundur diye. 20 günü geçtin galiba, şimdi nasılsın? ben biraz korkuyorum açıkçası eyvahedigeldismile

Sema 1979+ ya esleniyorum burdan, çünkü 50 barajını geçemediim için özel mesaj gönderemiyorum. Sen kime ameliyat olmuştun ve memnun musun?

SEma 1979, Nebil Beyin hastası olduğunu unutmuşum. tecrübelerinin yardımına ihtiyacım var, koprkmaya başladım biraz ve heyecan da var. nasıl atlattın ameliyat süreci çok sıkıntılı olmamıştır umarım

alçı ve silikon çıktı. foto çekemedim.(ilerde eskiyle son halini çekerim) açıkçası beğendim.tercihimi Nebil Beyde kullandığım için memnunum. tabi şişlikler kızarıklar var ki o da çok normal. bunlar ne kadar sürer bilmiyorum umarım çabuk geçer. şuan yine kapalı. yeni olmasına rağmen güzel görünüyordu ve umarım tahmin edildiği gibi şişlikler iner.tabi yüzümde de şişlikler var.moraran yerler sararan yerler..

dr un önerdiği ağrı kesiciyi kullanıyor musunuz/kullandınız mı?(tabi 10-15 günlük süreçte).. benimkisinde mideye zarar veriyor diyorlar ama sanki içmeyince ben rahat edemiyorum gibi.böyle yüzümde yanmalar oluyor gibi.tok karnına almaya dikkat ettim.allahtan öyle bir sıkıntı çekmedim. son iki gün günde bir taneye düşürdüm.

verdiği kremin kokusunu (methollü gibi) sürekli hissetmek ve yeşil renkli olmasından şimdiden bıktım. nasıl dayanacağım bilmiyorum.

olmak isteyenler için alçı alınmadan önce birçok arkadaşın dediği gibi nerden oldum diyorsunuz.zorlanıyorsunuz aman aman diyorsunuz ama insanoğlu nankör derler ya dünü unutuyorsunuz. evet daha dün yatamıyordum (nefes alamıyorsunuz,kafanızı arkası şişiyor.-yüksekte yatamayanlar.- acıyor,ağrıyor(ağrı kesici içince gerçi rahatlıyorsunuz) şimdi sanki dünü unuttum gibi. :) tabi sanırım sonucun da etkisi olmuştur.:)

ameliyat olmak isteyenler için ben şunu söyleyebilirim. kendinizi iyi hissetmiyorsanız.aklınızda olmak gibi düşünce öyle gelip geçici değil oldukça hatta belkide uzun müddet sizi beyninizi kurcalıyorsa sıkıntı yaşıyorsunuz ama bir an önce neyse olsun diyorsanız bence olun. ne yalan söyleyim yeniden doğmuş gibi hissediyorsunuz.farklı bir güven geliyor.ben şuan başka biriymişim gibi geliyor. annem bile öyle düşünüyor.anlayın artık durumu
Ama birincisi gerçekten bu değişikliği gerçekten istemeniz
ikincisi dr unuzu iyi seçmeli ki bunun için iyice araştırıp dr la ne istediğinizi ve onun size neler yapabileceğiniz sizin anlamanız gerekir. ve bir dr a konuşup kesinlikle karar vermeyin. hem maddi hem de tecrübe konusunda çok alternatifli bulabilirsiniz. ucuz etin yahnisi kötü olur derler evet ama pahalı olanda iyi olur anlamına inanın gelmiyor. en başta burnunuzla alakalı bir durum. sonra dr la ..
klinik,tıp merkezi,hastane diye yine takılmayın.çünkü önemli olan nasıl bir dr ve ekibi ameliyat edecek.

neyse ben çok konuştum.. ben ameliyat öncesi ve sonrasında sıkıntı çektiğim için bunları paylaşmak istedim.

burada bana yardımcı olan bana destek olan herkese çok teşekkür ederim.

EDıT:Valla ben yazmaya başlamıştım. yanaklarım ameliyattan yanmaya başladı sanmıştım:) mağdem anılmışım:)

Son düzenleme:
bende nebil beye olmayı düşünüorum semacım nekadara oldun ameliyatını bide beni eklersen fotolarına bakmak istiorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…