Hıçkıra hıçkıra ağlıyorum şu an.. Bu resimleri gördüm bende tamamen zaman durdu.. Görebiliyor musunuz masumiyeti? Onlrında bir can olduğunu belki bu foroğraflar anlatır.. Onlarda anne nlarda can taşıyorlar.. Bu fotoğraflarda insanın onlara verdiği zarar yok.. Ama her gün binlercesi insan denilen yaratıktan o kadar çok işkence görüyor ki.. Artık şu masumların sıkıntıları bitsin.. Artık insanlarda kabul etsinler onlarda var hayatta duyguları var acıyı sıkıntıyı mutluluğu b,zim gibi yaşıyorlar!!!
Diyebilirsiniz buda dert mi diye ama benim için tüm hayatım..
Fotoğrafların öyküsü..
Şili'de sokakta bombanın patlaması sonucunda evlerden bazılarında yangın çıktı. Yavrularının alevlerin ortasında kaldığını fark eden Amanda adlı köpek cesurca eve girerek hepsinin hayatını kurtardı.
10 günlük yavrularını teker teker itfaiye aracına taşıyan Amanda sağ olduklarından emin olduktan sonra yanlarına yatarak onları bir an olsun yalnız bırakmadı.
Cesur köpek Amanda'nın yavrularını teker teker yanan eve girip çıkarak taşırken çekilen fotoğrafları sanal dünyada en çok paylaşılanlar arasına girdi.
Sağlık durumlarının kontrol edilmesi için itfaiye ekipleri Amanda ve yavrularını veterinere götürdü. Yavrulardan vücudunda meydana gelen ağır yanıklar nedeniyle öldü.
Diyebilirsiniz buda dert mi diye ama benim için tüm hayatım..
Fotoğrafların öyküsü..
Şili'de sokakta bombanın patlaması sonucunda evlerden bazılarında yangın çıktı. Yavrularının alevlerin ortasında kaldığını fark eden Amanda adlı köpek cesurca eve girerek hepsinin hayatını kurtardı.
10 günlük yavrularını teker teker itfaiye aracına taşıyan Amanda sağ olduklarından emin olduktan sonra yanlarına yatarak onları bir an olsun yalnız bırakmadı.
Cesur köpek Amanda'nın yavrularını teker teker yanan eve girip çıkarak taşırken çekilen fotoğrafları sanal dünyada en çok paylaşılanlar arasına girdi.
Sağlık durumlarının kontrol edilmesi için itfaiye ekipleri Amanda ve yavrularını veterinere götürdü. Yavrulardan vücudunda meydana gelen ağır yanıklar nedeniyle öldü.

Son düzenleme: