Neden 30lu yaşlardaki erkekler üniversitedeki kızlardan hoşlanıyor?

Bizim akraba da öğretmen, öğrencisiyle evlendi. Ama 30 yıl önce. Şu an garip geliyor. Kendimi düşünüyorum, konuşacak konu bulamam.

Bir de şunu duydum, onlar taze, cahil, kimseyle ilişkisi olmamıştır.
İyyy

Birisi de şöyle dedi: beni genç tutuyor!

Anti-aging etkisi yaratıyorlar demek ki, biz de kremlere sarılıyoruz.
o yorumu ekşi duyuruda gördüm, orada cevap versem banlanırdım o yüzden buradan hem ona hem sana cevap vereyim.

o yorumu yazan kişi de çok sağlıklı bir kafa yapısına sahip değil yazdığı şeylerden az çok anlaşılıyor şimdi de 30lu yaşlarında bir kadınla evlenmek istiyordu.

senin soruna gelince de, şunu düşün taşraya okumaya giden zihinsel olarak çok gelişmemiş kızları imam nikahlayıp ev açan esnaf dayılar da var. arz talep meselesi. ben de sen de üniversite okuduk hiç öyle 10 yaş büyük insanlarla takipleştik flörtleştik mi, hayır. kızlar küçük diye masum görmeyin. 2000-2004 doğumlu kızlar biz 1990-1995li ablalardan daha gözü açık ve hedef odaklı. çoğu gezmek tozmak para yemek için geziyor. bir de dırdırı yok evlenmek istemiyor demiş. ulan senin gibi 40na dayamış dayıyla neden evlenmek istesin 20lik çıtır.

yani inan öyle abaza gibi g.t meme takip etmeyen erkekler de var. ama onlar da efendi erkek diye beğenilmiyor. biraz siz de beklentilerinizi düşürün ve daha geniş açıdan inceleyin erkekleri.

o yorumu ekşi duyuruda gördüm, orada cevap versem banlanırdım o yüzden buradan hem ona hem sana cevap vereyim.

o yorumu yazan kişi de çok sağlıklı bir kafa yapısına sahip değil yazdığı şeylerden az çok anlaşılıyor şimdi de 30lu yaşlarında bir kadınla evlenmek istiyordu.

senin soruna gelince de, şunu düşün taşraya okumaya giden zihinsel olarak çok gelişmemiş kızları imam nikahlayıp ev açan esnaf dayılar da var. arz talep meselesi. ben de sen de üniversite okuduk hiç öyle 10 yaş büyük insanlarla takipleştik flörtleştik mi, hayır. kızlar küçük diye masum görmeyin. 2000-2004 doğumlu kızlar biz 1990-1995li ablalardan daha gözü açık ve hedef odaklı. çoğu gezmek tozmak para yemek için geziyor. bir de dırdırı yok evlenmek istemiyor demiş. ulan senin gibi 40na dayamış dayıyla neden evlenmek istesin 20lik çıtır.

yani inan öyle abaza gibi g.t meme takip etmeyen erkekler de var. ama onlar da efendi erkek diye beğenilmiyor. biraz siz de beklentilerinizi düşürün ve daha geniş açıdan inceleyin erkekleri.
Ona özelden de yazdım, madem o kadar iyiydi, evlenseydim dedim. İşte o anda bu kafa yok, iyi vakit geçirdik, evlenme baskısı yoktu demiş. Ben de dedim, kıza soralım. Engellemiş beni. Kendi yaşıtına laf yetiştiremedi tabi.

Bu arada beklentilerini düşür demişsin ama bu son zamanlarda etrafımda gördüğüm bir şeydi. Biri de Rus çift. Kız konuşmuyor bile. Adam ne derse, tamam diyor. 20 yaşında falan.

Katılıyorum. Kızlarda kesinlikle saf değiller bu durumda. Aslında karşılıklı bir çıkar ilişkisi söz konusu. Biri kolay yoldan para sahibi olmak istiyor diğeri genç beden istiyor.

Eee o yaşlardaki bir kızı kandırmak hayatı tecrübe etmiş birini kandırmaktan daha kolay..
Öyle gerçekten. Üstelik bursla, krediyle geçinmeye çalışan, belki kötü bir ailede büyümüş, hiçbir şey görmemiş, kyk yurdunda kalan 20 yaşında bir kız için güzel bir restorana gidebilmek bile 35 yaşındaki adamı tercih etmesi için bir sebep.

Benim okulumda kyk yurdu önünden servise binen kürklü, topuklu ayakkabılı, inanılmaz süslü o kadar çok kız gördüm ki yıllardır. Sanırsın influencer ama kyk yurdunda kalıyor.

Birisi de şöyle dedi: beni genç tutuyor!

Anti-aging etkisi yaratıyorlar demek ki, biz de kremlere sarılıyoruz.
Adam otuz üç yasindaysa sizde o yaşlardasiniz yani sizde baya citirsiniz. Adamin ilgi alanı belli ben olsam bu adamla vakit harcamazdim .
Bu arada bende adamın yaptığı profili değil . On yaş büyük bir fark değil . Ben üniversitedeyken hiç 33 yaşında tanidigim yoktu . Ama demek ki bunu tercih edenler . Bence siz size uygun bir aday bulun

Adam otuz üç yasindaysa sizde o yaşlardasiniz yani sizde baya citirsiniz. Adamin ilgi alanı belli ben olsam bu adamla vakit harcamazdim .
Bu arada bende adamın yaptığı profili değil . On yaş büyük bir fark değil . Ben üniversitedeyken hiç 33 yaşında tanidigim yoktu . Ama demek ki bunu tercih edenler . Bence siz size uygun bir aday bulun
Ben genel etrafımda gördüğüm, duyduğum şeylerden bahsettim.

Bende aynı şeyi düşündüm valla üniversitedeyken hiç kendimden o kadar büyük biriyle takiplesmiyordum. Yeni nesil hizli 😅😎

Öyle gerçekten. Üstelik bursla, krediyle geçinmeye çalışan, belki kötü bir ailede büyümüş, hiçbir şey görmemiş, kyk yurdunda kalan 20 yaşında bir kız için güzel bir restorana gidebilmek bile 35 yaşındaki adamı tercih etmesi için bir sebep.

Benim okulumda kyk yurdu önünden servise binen kürklü, topuklu ayakkabılı, inanılmaz süslü o kadar çok kız gördüm ki yıllardır. Sanırsın influencer ama kyk yurdunda kalıyor.
Parayı sevmenin fakirlikle alakası yok bence. Maddi durumu iyi olan kızlarda, erkek kızı evden alıp, hesabı ödeyince kendini leydi gibi hissediyor. Anlatanlardan aldığım izlenim bu. Bana göre övünülecek bir durum yok bunda.

Ben genel etrafımda gördüğüm, duyduğum şeylerden bahsettim.
Ama bundan rahatsızlık duymanız adamı veya kizı suclamaniz değişik . Konuda suçlu yok ki tercih var . Sanmıyorum ki her erkek üniversiteli biriyle birlikte olmak istiyor av peşinde . Bence siz birazda bu tiplerden hoşlanmıyorsinuz . Daha ayağı yere sağlam basan insanlar bulsanız

Back
X